Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Niš

Pismo nade udaljenom ministru na njemu blisku temu

 

Vaši ljudi, naši lopovi

 

Ministarstvu ekonomije i Ministarstvu za nacionalni investicioni plan, nedavno se obratila grupa radnika iz Niša, zaposlenih u Južnoj Moravi, radnoj jedinici državnog preduzeća Srbijavode. Tragikomedija jednog takvog pokušaja "dopisne diplomatije" sa Mlađanom Dinkićem i njegovom zasebnom, paradržavnom organizacijom presvučenom u državnu službu, vidljiva je iz svakog napisanog reda. Naivna vera radnika niške Južne Morave da će "Dinkić očistiti svoje redove", više je nego dirljiva. Tabloid u celosti objavljuje ovo svedočanstvo o veri u poštenje Mlađana Dinkića, i nadi da je on voljan i sposoban da se obračuna sa prestupnicima iz svoje stranke...
- Mi radnici Srbijavoda, radna jedinica Južna Morava iz Niša, obraćamo Vam se sa molbom da sprečite dalji lopovluk i kriminalno ponašanje naše sadašnje direktorke Svetlane Živković, koja je u dogovoru sa direktorom iz Beograda, Nikolom Marjanovićem (i njegovim zamenikom) koji je kadar Vaše stranke G-17 plus (kojoj je po međustranačkom dogovoru ovo mesto pripalo), pokušala da opljačka društvenu imovinu i da za sebe obezbedi dva stana. Jedan za sebe od 100 kvadratnih metara, a drugi za zamenika direktora u Beogradu. Sve je urađeno u dogovoru i sa blagoslovom direktora Nikole Marjanovića, koji je isti kriminalac kao i ona, jer je on postavio na mesto na kome je sada da bi mogao u sprezi sa njom da krade. O ovome je obaveštena Verica Kalanović koja Vas je sa tim sigurno upoznala.
Inače, naša sadašnja direktorka Svetlana Živković još radi i na fakultetu, tako da prima dve plate, što je samo po sebi nemoralno. Bavi se i kriminalom vezanim za uzimanje provizije od davanja dozvola za iskopavanje peska iz reke Morave.
Sve kriminalne radnje naša direktorka radi uz saglasnost direktora iz Beograda sa kojim deli pare i koji je postavio na to mesto jer mu je ona ustvari ljubavnica.
Inače, direktorka se hvali da joj niko ništa ne može jer je nju postavio sadašnji direktor Srbijavoda Nikola Marjanović, koji joj je navodno samo kolega sa fakulteta i da se po tom osnovu odlično znaju, a da iza njega stoji gospođa Verica Kalanović koja će ga odbraniti od svih napada.
Verujemo da ste časna i čestita osoba, da niste ni u kakvoj sprezi sa ovim kriminalcima, i da ćete zbog toga doprineti smeni sa funkcije direktora Srbijavode u Beogradu, njegovog zamenika i direktorke Južne Morave u Nišu.
Jer, kao što vam je poznato, jednom lopov - uvek lopov, a posle otkrivanja ovog pokušaja krađe, ova grupa će malo mirovati pa će opet pokušati ili izvesti neku krađu, a kada budu uhvaćeni, postaviće se pitanje zašto nisu smenjeni posle prvog pokušaja krađe i ko ih je štitio, a verujemo da Vam neće biti prijatno ako ih povežu sa Vama.
Zbog toga očekujemo da se u narednom periodu, a najdalje do kraja meseca, utvrdi njihova odgovornost, pokrene odgovarajući disciplinski postupak, i da se svo troje smene sa mesta na kome se nalaze.

Radnici Srbijavoda, Radna jedinica Južna Morava Niš.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane