Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše: Radoslav Švabić, radikal

 

Ovan

Pada vam zvezda. Nemojte samo da vam padne na pamet da i vi padnete sa njom. Jedno je gledati u nebo a drugo u plafon. Perspektive vam nisu sjajne ali, makar nećete pasti u ruke većim lopovima od vas.

Bik

Ne dajte da vas razoružaju bez borbe. Uhapsite i vi nekoga. Ili, ako ne možete, spremite ekipu za lov na buduće gubitnike. Nova vlast nova pravila. Ko je vas hapsio hapsite i vi njega. I tako u krug. Srbija!

Blizanci

Kad dođu po vas dvojica to znači da vas je trojica. I oni što su došli po vas sigurno imaju, prema sadašnjim merilima, neki sitan ili manje sitan prestup pa bi mogli o jednom trošku. Ali, stvari nisu raspoređene tako.

Rak

Kad vas neko sačeka ispred kuće, pravite se da ste vi njega čekali. Eto, baš je nedavno jedan sposobni a za robiju viđeni predsednik opštine pozvao istražne organe da se počaste u kafani. Ko zna kad će opet.

Lav

Nema dana kad vas neko ne pogleda popreko. Ali, u državi namrštenih građana to vam je prigodan način komunikacije. tako reći, jedan signal da je stanje redovno. Da ustvari ništa ne valja. Da je sve propalo.

Devica

Jedan veliki pisac nas je učio, poučen opet svojim iskustvom, da je najgluplje reći "zašto" u trenutku kad vas hapse. kako "zašto"? Eto zato. Nema tu šta da se raspituješ. Ko si ti da pitaš? Drugovi znaju zašto.

Vaga

Svako na svom životnom i nebeskom putu ima svoju ideju kako da preživi, kako da izbegne zamke, kako da ne propadne, kako da organima šaka ne dopadne. Da ima univerzalni model, bilo bi lepo, ali...

Škorpija

Nikome kao vama nije stalo da se igra sa sudbinom. Da je izaziva. To ide toliko daleko da vam je nemoguće utvrditi astrološke koordinate. Vi ste kao šetajuća bomba, opasna po vas i po pse tragače.

Strelac

O čemu god da razmišljate u sledećih dve nedelje, sve će imati veze sa lepšom stranom života. Samo što dalje od zavereničkih priča, sumračnih stanja i nerazjašnjenih situacija. Bolje da sam i na otišao na odmor.

Jarac

Ja sam kao i vi odlučio da se usprotivim svakome ko misli da sam državni neprijatelj broj jedan. A ja verujem da ste vi, isto kao i ja, ustvari, među zadnjima na tabeli. Oni prvi su svakoj vlasti daleko.

Vodolija

Zar sumnjate da će vas zaobići ovaj neobični period sa najavljenim prevratima? Neće. I vi ćete biti viđeni kao moguća meta za ispaljivanje svetlećih raketa upozorenja sitnim ribama. Krupne ovo ne zanima.

Ribe

Plivajte ribe dok vas ne upecaju. Gledajte da baš ne padnete u mrežu, ali, ako vam je mamac mio, bolje da se ustremite na udicu. Tu ima neke šanse da preživite i da se usput najedete. Ko nije danas jeo neka se javi...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane