Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Tanja sa Prkosa

Ana Lešo

Novosadska policija zaplenila je četiri kilograma eksploziva i mnogo oružja u stanu Tanje Đukanović, savetnice za međunarodne odnose predsednika Izvršnog veća Vojvodine Bojana Pajtića. Zbog toga je prošlog ponedeljka uhapšen njen suprug Ivan Đukanović, u sklopu priprema za Samit šefova država centralne Evrope, koji je okupio 14 predsednika u Novom Sadu.
Upravo to je glavni razlog zašto je policija uspešno skrivala ovu informaciju toliko dana, to jest sve dok se ne završi skup, jer je "Tanja Đukanović bila angažovana na pripremi Samita"?!
Novosadska policija odmah je požurila da uprlja Ivana Đukanovića, tvrdnjama da je on "od ranije poznat policiji" i da je zato uoči Samita čak i bilo traženo da se njegova supruga Tanja "izostavi iz protokola".
''Rekli su nam da ona sa svim tim nema nikakve veze. Bili smo, ipak, protiv toga, jer je posle dolaska Džozefa Bajdena ovo jedan od najvećih i najrizičnijih događaja u našoj zemlji. Rizičan nam je bio i njen suprug, pa smo zato i krenuli u pretres strana", saopštila je policija.
Iz Pajtićevog kabineta nisu komentarisali slučaj njegove savetnice, osim "da ukoliko je nešto skrivila, biće kažnjena".
 Tanjin muž Ivan Đukanović bivši je poslanik SPO-a u kome je bio jedan od uticajnijih članova devedesetih godina. Ivan Đukanović se u javnosti prvi put pojavio kao čovek koji je na demonstracijama 9. marta 1991. sa policijskog transportera skinuo mitraljez. Ivo je u to vreme bio junak naših dana. Polomljena mu je vilica, krvnički je pretučen. Policija uvek pamti one koji su se s njom obračunavali.
Ivan Đukanović se povukao iz sveta politike, kaže i policija. Njegova žena nije.
 Pred Samit šefova država, policija ga je ipak označila kao rizičnog čoveka, zbog čega je i odrađena čitava akcija. Možda je i gospodin Pajtić time trebalo da bude upljan.
Kada je sve saznala, Tanja je tražila da se otkažu sva gostovanja državnika u čijoj je organizaciji ona učestvovala. Saznajemo da je Tanja bila zadužena za posetu "Salašu 137", koja je otkazana u poslednjem trenutku.
Tanja se nije pokrila ušima, nije se ogradila, nije najavila razvod. Njen muž je imao oružje, nesporno je, ali u državi u kojoj živimo  svaki građanin trebalo bi da ima svjetlo oružje i da se brani od ovakve vlasti koja nam je upropastila živote.
Malo je danas žena poput Tanje.

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane