Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zdravlje

Diktator Boris Tadić odobrio da G17 Plus okupira zdravstvo

Njihovi opet jašu

Građani Srbije nemi su posmatrači kako ih predsednik Srbije i predsednik Demokratske stranke Boris Tadić prepušta bandi iz G17 Plus, koju predvodi ministar zdravlja (u četiri mandata) Tomica Milosavljević, da ih opelješi do gole kože. Ovaj gmaz se odlučio da ignoriše zaključke Odbora za zdravstvo svoje stranke, rukovođen prostačkom pohlepom za vlašću, a Mlađan Dinkić ga, očigledno je, drži u šaci. Naša novinarka Ana Lešo istražuje (ne)prilike u kojima se nalaze i časni lekari, a i pacijenti.

Ana Lešo

Kada su napori gradskog sekretara za zdravstvo Beograda profesorke Dragane Jovanović da se utvrdi odgovornost trojice direktora kliničkih centara u Beogradu i dve direktorke domova zdravlja urodili plodom, sve je opet vraćeno u prvobitno stanje. Pljačkanje u ovim ustanovama može da se nastavi, ali sa novim ljudima iz organizovane kriminalne grupe, iz G17 Plus.
Nakon nalaza Agencije za budžet Beograda, koja je utvrdila velike malverzacije direktora KBC Bežanijska Kosa docenta Nikole Milinića, direktora KBC Zemun dr Ive Berisavca i direktora KBC Zvezdara dr Zorana Ivankovića, i potvrdila sumnju da su i direktorke domova zdravlja Zvezdara dr Branka Grujić i DZ Palilula dr Jasminka Jelić, teško zloupotrebile položaj i olakšale kasu svojih ustanova, usledila je i njihova smena na sednici Skupštine grada Beograda.
Ministar zdravlja (u četiri mandata) Tomica Milosavljević, oštro je reagovao, i uzeo u zaštitu svoju pljačkašku družinu. Hvalio je na sva usta njihov rad i krađu, a pretio profesorki Dragani Jovanović.
Onda je na scenu stupio Mlađa Dinkić, koji je, kažu, nešto šapnuo predsedniku Borisu Tadiću, i on je, u skladu sa svojom pederskom psihologijom, promešao dupetom i rekao da ne treba da se kolju partije na vlasti. Mogu obe da pljačkaju nekažnjeno.
Posle smene direktora kliničkih centara i domova zdravlja u Beogradu, raspisani su konkursi za izbor novih čelnika. Ministar i njegova klika, koji predstavljaju jaku i dobro organizovanu kriminalnu grupu, odlučili su da istaknu svoje kandidate. Svi lekari koji su nameravali da konkurišu, zastrašivani su pretnjama o otkazu, pominjana im je i mogućnost ''brzog nestanka". Svima je predočeno ko je gazda u zdravstvu, i da oni koji nisu po volji ministra zdravlja, nemaju šta da traže. Ministrovi ljudi puštaju ozbiljnim kandidatima i snimak razgovora kojim gmaz Boris Tadić uverava Dinkića da je sve u redu!
Kada istekne rok za podnošenje prijava, u svih ovih pet ustanova biće izabrani lekari koji su u klanu ministra Tomice Milosavljevića i članovi su G17 Plus! Pljačkanje ovih ustanova može da se nastavi, opet nekažnjeno.
Nalaz Agencije za budžet grada Beograda i nalaz Odeljenja za privredni kriminal Uprave policije PU za grad Beograd, kojima je nedvosmisleno utvrđeno da su smenjeni direktori zdravstvenih ustanova u svoje džepove stavili velike pare, ostaje mrtvo slovo na papiru. Ništarija, koja se zove Boris Tadić, pokriva sve krađe. Da smo u bilo kojoj drugoj državi, lopovska banda smenjenih lekara odmah bi bila izvedena pred krivična veća.
Poziv gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa upućen direktorki Doma zdravlja Novi Beograd da podnese ostavku, nakon smrti šestomesečne bebe kojoj u ovoj ustanovi nije ukazana adekvatna medicinska pomoć, horski je osuđen od strane orkestra Tomice Milosavljevića. Reč odgovornost je za bandu iz G17 Plus nepostojeća. Oni bi samo da pljačkaju, pljačkaju.
Nije lako danas raditi u zdravstvu, biti lekar, medicinska sestra, spremačica, čistačica. Nasilje koje vlada nad zaposlenima prerasta u patologiju.
Klanovi Tomice Milosavljevića divljaju po bolnicama, institutima, domovima zdravlja, na Medicinskom fakultetu u Beogradu, koji je okupiran od građanski orijentisanih profesora.
Tabloid je u više tekstova pisao o Klinici za plastičnu i maksiofacijalanu hirugiju, i delovanju kriminalne grupe koja je u milosti rukovodstva Kliničkog centra Srbije.
Iz Sinidkata Nezavisnost dobili smo kopiju pisma, kojom ih punomoćnik dr sci Alek Račić, najbolji hirurg ove klinike, moli za pomoć. Klika iz ove klinike osporava akademsko zvanje hirurgu Račiću. Svaka pamet i znanje, u Srbiji se smatraju opasnim po vlastodršce. Prenosimo pismo u celosti, jer pokazuje i nevolje u kojima se nalaze vrhunski stručnjaci, koji nisu u bandi ministra zdravlja.

 

SINDIKATU NEZAVISNOSTI

"Povodom inicijative gospođe Biljane Dimitrijevićiz pravne službe KCS-a, za oduzimanje stečenih akademskih zvanja dr Aleku J. Račiću, izjavljujem sledeće:
Kao punomoćnik zastupam dr Račića u krivičnom postupku pod brojem Ki 3059/07 pred Drugim opštinskim sudom u Beogradu, a zbog pretnji smrću koje je doživeo u KCS-u posle napredovanja u struci.
Iz pravne službe KCS-a je i posle toga došlo do niza neobjašnjivih neregualnosti kada je dr Račić u pitanju.
- Oktobra 2008. godine bio je učesnik sa naučnim radom na Kongresu maksilofacijalne hirurgije u Beogradu, ali mu pravna služba KCS-a nije izdala rešenje za pokrivanje troškova, iako je drugim lekarima, koji čak nemaju rad, to činila.
- Školarina za obavljenu specijalizaciju menadžmenta u zdravstvu nikada nije uplaćena Medicinskom fakultetu u Beogradu, iako je dr Račić redovno podnosio sva relevantna dokumenta.
- Aneks ugovora o radu sa uvrštenim stečenim obrazovanjem iz navedene oblasti nikada nije predat direktoru KCS-a na potpis, iako je subspecijalizacija menadžmenta u zdravstvu upisana dr Račiću i u radnu knjižicu i na faksimil.
- Na osnovu prihvaćenog rada na Kongresu zdravstvenog menadžmenta u Austriji ovog meseca, dr Račić je imao pravo na pokrivanje troškova, ali iz pravne službe dokumenta koja je podneo nikada nisu data na realizaciju, dok je drugim lekarima to učinjeno.
Najmaliciozniji događaj bio je zahtev gospođe Dimitrijević direktoru Coliću da se dr Račiću ne upisuje zvanje direktora nauka, jer ga je stekao iz oblasti maksilofacijalne hirurgije, a ne plastične hirurgije, s obrazloženjem da to traže sindikati!
Ističem da dr Račić nikada nije upućivao organizacione zahteve rukovodstvu klinike, iako je predsednik odbora za Zdravstveni menadžment Srpskog lekarskog društva, ali sada ovakve inicijative gospođe Dimitrijević ukazuju na to da se planira smišljeno degradiranje ovog plemenitog stručnjaka radi mahinacije u okviru postojeće sistematizacije. To bi bilo isto kao kada bi dr Račić tražio da maligne izraštaje na glavi i vratu operišu isključivo maksilofacijalni hirurzi, jer je to osnov njihove specijalizacije, pa da prema tome u klinici direktor Colić treba da traži pet ovakvih radnih mesta zbog kvantiteta ovakvih pacijenata.
Međutim, reč je o porodičnom i religioznom čoveku koji je već puno negativnosti doživeo u KCS-u, pa Vas molim da mu pomognete dok se sudski postupak pod navedenim brojem ne okonča, čime će pravosudni organi definitivno razrešiti patnje mog klijenta.
S poštovanjem,
advokat Petar Ivanović

Redakcija Tabloida pratiće slučaj hirurga Aleka J. Račića, a pozivamo i druge šikanirane stručnjake da nam se jave i posvedoče o svojim nevoljama.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane