Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Proces

Da li su svi poslanici Demokratske stranke prevaranti?

 

Lažno potpisani i skoro otpisani

Šta za Opštinski sud u Novom Sadu znači odsustvo štetnih posledica u slučaju jednog falsifikata, i kako je jedna mlada advokatica, koja je i narodni poslanik Demokratske stranke, falsifikovala punomoćje svog klijenta vršeći na taj način opstrukciju njegovog procesa protiv kriminalne sprege građevinskog investitora i strujno-gasnih mešetara.

 

Mile Ješanov

 

   Gospođa Maja Laušević je poslanik Demokratske stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Advokat je po profesiji. U politiku je ušla rano, još kao student. Važan je član Pokrajinskog odbora Demokratske stranke. Ali, uprkos tome, nedavno je sela i na optuženičku klupu Opštinskog suda u Novom Sadu.
Naime, Opštinsko javno tužilaštvo u Novom Sadu optužilo je 28. februara 2007. godine gospođu Maju Laušević da je 10. juna 2006. godine u Novom Sadu, u nameri da ih upotrebi kao prave, napravila lažne isprave, i to punomoć za zastupanje oštećenog Vujičić Gojka u izvršnom postupku pred Opštinskim sudom u Novom Sadu pod poslovnim brojem Iv 564/04 i punomoćje za zastupanje u parničnom postupku pred Opštinskim sudom u Novom Sadu čime bi izvršila krivično delo falsifikovanja isprave iz člana 233 stav 1 Krivičnog zakona Republike Srbije.
Već u odmaklim godinama, starina Gojko Vujičić, izbeglica, sa stanom u Novom Sadu, dobio je svojevremeno od novosadske Elektrodistribucije račun za struju. Naime, on je kupio stan, ali investitor, koji je gradio stan, nije platio struju utrošenu tokom izgradnje stana, te je tim računom zadužio osamdesetogodišnjeg Gojka Vujičića, koji je usput dobio i račun za gas.
Tim povodom gospodin Vujičić je potražio pravnu pomoć u advokatskoj kancelariji Maje Laušević. Plaćao joj je unapred 1.000 dinara advokatske usluge, radi uvida u predmete po tužbi DP Novi Sad - Gas i EPS Elektrovojvodina.
Podnetu tužbu protiv Elektrodistribucije advokat Maja Laušević  nije potpisala! Opštinski sud u Novom Sadu odbacio je tužbu kao neurednu!
Advokat je uz podnete tužbe zamenila punomoćje Gojka Vujičića, te je on tužbu morao povući.
Kada je Vujičić shvatio da je izigran od mlade i nadobudne advokatice, podneo je 30. januara 2006. godine krivičnu prijavu Opštinskom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
Opštinsko javno tužilaštvo u Novom Sadu stavilo je zahtev za sprovođenje istrage protiv advokata Maje Laušević, a potom i optužnicu KT broj 1855/07. Tužilaštvo je advokata Maju Laušević optužilo za izvršenje krivičnog dela falsifikovanja službene isprave.
Sudija Opštinskog suda u Novom Sadu Dragoslava Kolarović donela je, nakon sprovedenog sudskog postupka, a 3. decembra prošle godine, i javno objavila presudu, kojom je oslobodila od krivične odgovornosti advokata Maju Laušević.
Sud ovako zaključuje: "Nesumnjivo je činjenično utvrđenje da predmetna punomoćja ne potiču od lica koje je na njima označeno kao izdavalac, drugim rečima da ih je ona napravila i kao prave upotrebila pred sudom okrivljena, no u parnici br. P. 4165/05 nisu nastupile štetne posledice ni po tuženog Ristić Stevana, koji se do povlačenja tužbe nije bio upustio u parnicu, a ni po oštećenog Gojka Vujičića...''
Nesumnjivo je, dakle, i za sudiju Dragoslavu Kolarović da je advokat Maja Laušević falsifikovala punomoćje svog klijenta, da je mimo njegove volje tužila Stevana Ristića, za čije utuženje njen klijent Gojko Vučetić nije imao ni interesa, niti je tražio da ga tuži sudu. Ipak, sudija oslobađa advokata od krivične odgovornosti, jer ''nisu nastupile štetne posledice''.
Iole pismeniji pravnik zna da bi svaki drugi građanin bio oglašen krivim da je bilo kakvu falsifikovanu ispravu podneo sudu.
Opštinsko javno tužilaštvo u Novom Sadu nije se žalilo na presudu sudije Dragoslave Kolarović! Bez ikakvog obrazloženja ostao je i starina Gojko Vujičić.
U vreme kada je protiv nje podignuta optužba pred Opštinskim sudom u Novom Sadu, gospođa Maja Laušević je izabrana za poslanika Narodne skupštine Srbije, sa liste za "Evropsku Srbiju", kao član Demokratske stranke u Novom Sadu.
Bahatog advokata gospođu Laušević g. Gojko Vujičić prijavio je Advokatskoj komori Novog Sada. Prijavu je podneo 12. februara 2007. godine, ali je disciplinski tužilac Advokatske komore Vojvodine prijavu protiv Maje Laušević odbacio, bez prethodnog pokretanja postupka. Žalbu na rešenje disciplinskog tužioca odbacio je i disciplinski tužilac Advokatske komore Srbije.
Jer, nije zgodno disciplinski kažnjavati advokata koji je poslanik Narodne skupštine Srbije i uticajni član Demokratske stranke! Upućeni kažu da je gospođa Maja bliska mnogim funkcionerima DS-a.
Nažalost, većina poslanika Demokratske stranke su ogrezli u kriminalu, nemoralu, prevarama... Očigledno, u tom smislu ni Maja Laušević nije izuzetak.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane