Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

Piše: Radmila Hrustanović, dogradonačelnica Beograda

 

Ovan

Biće vam vrlo teško da dođete u posed imovine u Beogradu. Ja vam ne mogu pomoći sve sam kioske prodala, nemam više nijedan. Ako ste taksista, samo da znate, ne zanimate me uopšte. Ma kakva uredba...

Bik

Šta vam ja mogu videti u horoskopu to vam niko drugi ne može videti. Jednostavno, sami ste krivi što niste uzaptili gradsko građevinsko zemljište. O kioscima ne razmišljajte. taksi me ne zanima.

Blizanci

Samo dva po dva kod mene možete da dolazite u Skupštinu grada. Nemoj po troje da mi se okupljate da me Đilas posle ne bi kritikovao kako imam demonstracije. Svi su dobro došli osim taksista.

Rak

Ako vam zvezde kažu da ste uspešni, onda vam veza u Skupštini grada Beograda uopšte ne trebaju. Vama ustvari treba jedna nova investicija a nama treba provizija. Onda da se nađemo. Ako niste taksista.

Lav

Vi ste sigurno taksista. Vama nema pomoći. Vi niste ni za kiosk ni za građevinsku investiciju...Ma, niste bre ni za šta. Loš vam je horoskop, nemate para za neki bolji i tu je kraj. Toliko na tu temu.

Devica

Koliko god da se trudite, uzaludno vam je sve. Sve smo prodali. Mi više nemamo placeva. Probajte u Zemunu. Mislim, imalo bi i ovde u Beogradu, ali košta. Znači, samo ako imate pare javite se, ali ako taksirate...

Vaga

Merili ste merili i na kraju izmerili: mesto na Novom groblju košta. Ako ste raspoloženi da tu stvar rešimo, onda ću ja pozvati moje ljude u komunalnom da vidimo koliko ste dugački i koliko teški.

Škorpija

Niko neće ni da vas pogleda. Moraćete sve sami sa par prijatelja. Ali, ako je već tako, onda bolje za vas. Šta će vam pomoć Skupštine grada kad ćete morati da platite i na mostu i na ćupriji. Bolje tako.

Strelac

Niko ne zna šta su muke teške, dok ne pređe Mirijevo peške. Ali, da vam Rada kaže: bolje i tako nego da idete sa ovom taksi mafijom. Ja sam od njih digla ruke. Ma, bila sam spremna i noge da dignem ali...

Jarac

Samo vas gledam Hoćete da vam izdam taksi dozvolu. Eeee, ali to košta. Moraćete i novi, moderan automobil da kupite. Moraćete da me lepo zamolite. Pa znate i sami koliko vas ne podnosim, i šta vi mislite o meni.

Vodolija

Samo vi letite od Đilasa do mene, od Tadića do mene, od nemila do nedraga. Ja vam kažem da nećete ništa moći da radite, nećete imati gde šta da sagradite, nećete moći ni taksi da vozite ako ne date donaciju.

Ribe

Plivajte ćutke. Ne otvarajte usta. Kad uđete u Skupštinu grada dogovaraćemo se mimikom. Ja ću vama da mrdnem obrvama a vi meni ušima. Ili obrnuto. Samo da Đilas ne čuje. Nemoj da ste taksista inače...

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane