Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

uvodnik

(Pr)osudite sami

Dug put do penzije

Milovan Brkić

 

   Premijer Hrvatske Ivo Sanader podneo je neopozivu ostavku na sve funkcije. I otišao je iz politike.
   Tri dana ranije Tomislav Nikolić je najavio da će, ako sledeće godine ne pobedi Borisa Tadića, otići u penziju!
   Gospodin Nikolić je poslednjih godina više puta najavljivao povlačenje iz politike ako njegova, tada Srpska radikalna stranka, ne pobedi na parlamentarnim, ili ako on ne pobedi Borisa Tadića na predsedničkim izborima.
   Obećanje, ludom radovanje. Gde Toma da se odrekne takvih privilegija? Plate, apanaže, reketi... Uostalom, kojim drugim poslom bi on mogao da se bavi?
   I lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković je posle teških izbornih poraza njegovog SPO-a podnosio ostavke, ali je Čiča odmah prihvatao odluku svojih sledbenika, koji su odbijali podnetu mu ostavku.
   Ostavke predsednika vlada, ministara, savetnika, tužilaca, u demokratskim društvima su uobičajena reakcija na greške u politici, i posledica su odgovornosti onih koji ih podnose, jer su svesni da poverene im dužnosti nisu obavljali u skladu sa zakonom ili na pravi način.
   U Srbiji je nezamislivo da se ministar, direktor javnog preduzeća, ambasador ili stranački funkcioner dobrovoljno povuče sa položaja.
   Ministarka pravde Snežana Malović uhvaćena je da je za godinu dana u članstvu u RIKU-u, primila preko dva miliona dinara neoporezovanih para! Nije otišla u zatvor, nije podnela ostavku, niti je predsednik njene stranke zatražio da ona bude smenjena.
   Vršenje vlasti je u Srbiji pitanje života i smrti. Javna funkcija pruža neslućene mogućnosti za nekažnjenu pljačku, za privilegije, za korupciju...
   Ministri u Engleskoj, u Braunovoj vladi, podneli su ostavke kada se otkrilo da su naplatili po nekoliko hiljada funti za popravke u svojim stanovima, ili za trošenje državnog novca na nepredviđene izdatke. Sami su se javili, izvinili i - otišli.
   Sprdanje srpske političke elite sa građanima postalo je nepodnošljivo. Njihov kriminal, nemoral, šepurenje, laganje i služenje interesima stranih država, prevazilaze i zahteve onih kojima služe.
   Gospodin Nikolić je najavio povlačenje iz politike ako dogodine ne pobedi Tadića! A samo nekoliko dana pre toga gospodin Nikolić je u Briselu razgovarao sa komesarom Olijem Renom  o navodnom priključenju Srbije ''evropskim integracijama"! U kom svojstvu je sa evropskim zvaničnikom razgovarao g. Nikolić? I u kom svojstvu je mesec dana ranije boravio u Londonu, u Forin ofisu? Da li kao poslanik svoje odmetnute stranke ili kao nečiji emisar?
Srpski predsednik Tadić i njegova kriminalna grupa nam bestidno, svakog dana, obećavaju ulazak u Evropsku uniju, iako znaju da su Nemačka i Francuska srpskim predstavnicima jasno stavile do znanja da je uslov ulaska u Uniju priznavanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije!
Predsednik nam takođe preti da ćemo morati da uđemo u NATO!
Hrvatski premijer Sanader povukao se iz politike kada je shvatio da Hrvatska mora da plaća visoke svote novca za članstvo u NATO-u i da bude baza za regrutovanje vojnika za služenje u Alijansi, a i da je put do članstva u EU i za Hrvatsku potpuno neizvestan.
Srpska bulumenta političara nema problema sa ostavkama. Njihov put do penzije je dug. Na tom putu oni nemilice, poput roja skakavaca, pustoše Srbiju. Oni sa vlasti ne odstupaju bez metka, motke ili ako im Bog, zbog bludnog života kojim žive, ne uzme dušu. Meni je prihvatljivije ovozemaljsko rešenje.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane