Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Sačuvaj ministra svoga

 

Nikola Vlahović

 

U opisu biografije Zorane Marković, nove direktorke Agencije za borbu protiv korupcije, javnosti donedavno nepoznate žene, piše doslovno da je radila na više mesta. Između ostalog, u javnoj biografiji piše da je ona i aktuelni zamenik direktora nečega što se zove Invest vertikala konsutanti.

Na sajtu Agencije za privredne registre lepo piše da ta firma ima samo dvoje zaposlenih, sa osnivačkim kapitalom od 500 evra, te da su u gubitku. No, među tih dvoje zaposlenih nje nigde nema. Ako je to sve tako, onda ni ona nije na gubitku. Naprotiv, čim je imenovana na mesto direktora nove Agencije za borbu protiv korupcije (kao da Verica Barać nije sve već odavno rekla, i o onima koji daju i o onima koji primaju mito), Zorana Marković je potražila budžet. Na putu do budžeta isprečila se ministarka finansija Diana Dragutinović. Zorana je rekla da Diana ne zna da radi svoj posao. Diana je zato plakala na sednici Vlade.

Biografija Zorane Marković, pristupačna javnosti, ne govori o tome da je ova žena radila sa izvršnom direktorkom Fonda za humanitarno pravo Natašom Kandić u periodu od 2005. do 2007. godine... Ili je taj detalj izbrisan zbog "reputacije" Nataše Kandić u srpskoj javnosti.

Iz kolekcije privatnih "minusa" nove direktorke Agencije za borbu protiv korupcije, kojih nema u zvaničnoj biografiji, treba izdvojiti onaj o neobuzdanom životu njene dvojice sinova iz bivšeg braka, a izvori bliski njenoj porodici govore da "ni otac ne može da ih obuzda".

Na takvom radnom mestu, na toj visokoj i kritici izloženoj poziciji, ovaj detalj nije nevažan.

Već u prvim izjavama sa pozicije važne državne dužnosti, Zorana Marković je počela da govori kako je njen posao između ostalog i taj da "zaštiti ministre od šikaniranja u medijima" ukoliko se ispostavi da su oni isti" što se korupcije tiče. Ovaj detalj govori o mnogo širim ambicijama gospođe Marković nego što ih je imala Verica Barać. No, po svemu sudeći, ovde ima govora i o mnogo širim ovlašćenjima... E sad, ko joj ih je dao, to je druga priča. Onaj ko daje, taj i uzima. Samo neka krene na njega!

Da li je Srbija dobila još jednu birokratsku instituciju, čiji je zadatak da štiti Vladu i političku elitu?

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane