Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kriminal u zdravstvu

Kriminal u zdravstvu

Bele vile i žuti drugovi

Mi, radnici Specijalne bolnice za plućne bolesti Dr Budislav Babić iz Bele Crkve, na osnovu objavljenih tekstova u vašem listu, odlučili smo da vam napišemo pismo i upoznamo javnost sa našim problemima i organizovanim kriminalom koji se već duže vreme odvija u našoj ustanovi. Molimo vas da naše pismo objavite i upoznate celokupnu srpsku javnost o kriminalnim delima naše direktorke Lidije Laketić (ugledni član Demokratske stranke u Beloj Crkvi) i njene družine.

S obzirom na to da smo svi pročitali prošli broj vašeg lista o direktorki bolnice iz Vršca, želimo da se zna da je ista kriminalna grupa zastupljena i u našoj ustanovi, i da već više od godinu dana ti isti ljudi vrše razne malverzacije i krađe, i to od para naših građana.

Najveća investiciji u Vojvodini što se tiče zdravstva upravo je vezana za našu ustanovu.

Pre dve godine počela je izgradnja nove bolnice za plućne bolesti, sredstvima odobrenim u Fondu za kapitalne investicije Vojvodine.

U aprilu je ta višemilionska investicija trebalo da bude završena i nova bolnica puštena u rad. Međutim, to se nije dogodilo jer su namenjena sredstva pre roka potrošena. Glavni akteri u ovoj priči i krivci što naša bolnica nije počela sa radom u novoj zgradi su direktorka bolnice dr Lidija Laketić, njen suprug Momčilo Laketić (lokalni preduzetnik preko čije firme je većina građevinskog materijala i opreme nabavljena u izgradnji nove bolnice, inače vladar iz senke naše ustanove), zatim direktorka Filijale RZZO za Južnobanatski okrug Pančevo Ksenija Krehov-Radović i neizbežni zamenik pokrajinskog sekretara za zdravstvo Boris Kopilović.

Izvršne radove na našem novom objektu, koji se gradi u specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Beloj Crkvi, tenderski je dobila građevinska firma Rad iz Apatina koja, baš igrom slučaja, zida i vilu gospodina Kopilovića u Sremskoj Kamenici od 400 kvadratnih metara  (ova informacija je od samih građevinskih radnika apatinske firme).

Ista će firma graditi vilu i gospodinu Radetu Nikoliću, direktoru Pokrajinskog zavoda za zdravstveno osiguranje, i to isto u Sremskoj Kamenici na placu od 200 ari, što znači da su gospodin zamenik pokrajinskog sekretara Boris Kopilović i njegove verne sluge, gospodin direktor pokrajinskog RZZO Rade Nikolić i direktorka filijale RZZO za Južnobanatski okrug Pančevo Ksenija Krehov-Radović, uspeli da na tenderu provuku njihovog izvođača radova uz, normalno, veliku proviziju.

Otkako je krenula investicija u našoj bolnici, gospodin Kopilović i direktorka Filijale RZZO Pančevo Ksenija Krehov-Radović bar jednom mesečno dolaze u obilazak naše ustanove, odnosno u posetu njihovim "dobrim prijateljima", supružnicima Laketić. Njihovi sastanci obično se završavaju u restoranu Dunavski cvet u Banatskoj Palanci na Dunavu, gde je ovoj grupi uvek obezbeđen dobar i dug provod. Uz ovu ekipu obavezno se poziva i direktorka Neuropsihijatrijske bolnice Slavoljub Bakalović iz Vršca, dr Tatjana Voskrsenski, koja je inače deo klana u ovoj grupi.

Računi reprezentacija za veliki broj terevenki navedene grupe nalaze se u našem računovodstvu. Podršku našoj direktorki daju i gospodin Boris Kopilović, direktor Pokrajinskog zavoda RZZO Rade Nikolić, kao i direktorka Filijale RZZO Pančevo Ksenija Krehov-Radović (na njihovu inicijativu dr Lidija Laketić je i postavljena za direktora bolnice), koji bukvalno peru novac preko naše ustanove, i to sve uz pomoć lokalnog odbora Demokratske stranke u Beloj Crkvi.

Sva svoja saznanja o zloupotrebama i malverzacijama u našoj ustanovi predali smo okružnim istražnim organima u Pančevu još u maju ove godine, i od tada nemamo nikakvih saznanja da se nešto po tom pitanju proverava ili čini. Poslali smo pismo i Pokrajinskom sekretaru za zdravstvo, gospodinu Atili čengeriju, kao i ministru zdravlja Tomici Milosavljeviću, ali se do dan-danas niko nije oglasio, niti u bilo kom smeru intervenisao radi provere.

Svakodnevno trpimo pretnje, šikaniranje, uvrede i poniženja naše silne direktorke Laketić, i u strahu smo svakog dana da neko od nas ne dobije otkaz.

 Iznosimo vam proverene činjenice: kupljeno je sedam i po hiljada kvadrata pločica po prvoj klasi, a ugrađeno je sedam i po hiljada kvadrata pločica treće klase (nabavka preko firme Laketić Momčila, supruga direktorke bolnice). Pitamo se gde je razlika u ceni?

 Kupljeno je dvanaest tona žičane armature (nabavka opet preko firme supruga direktorke bolnice), ali je igrom slučaja nestalo četiri tone! Pa se ponovo pitamo gde je to moglo da nestane?

Još mnogo raznih malverzacija možemo da vam nabrojimo, ali mislimo da je dovoljno da se zna i to da je naša direktorka u poslednjih godinu dana kupila novu kuću u elitnom naselju u Beloj Crkvi, kao i dvosoban stan u Beloj Crkvi. Odakle pare vajnom bračnom paru za tolike nekretnine?

Pitamo sve relevantne institucije u našoj državi: kada će naša bolnica za plućne bolesti  početi sa radom, i dokle će se tolerisati krađa i lopovluk pomenutih?

 

(Radnici Specijalne bolnice za plućne bolesti

Dr Budislav Babić - Bela Crkva)

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane