Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

 

Horoskop

 

Piše: Saša Dragin, ministar-vidovnjak

 

Ovan

 

Horoskop vam lepo kaže da će biti suše, da će poljoprivreda ove godine biti u problemu, a vi sve suprotno radite. Dobro. Nemoj da bude da vam nisam rekao, nemoj da bude da nisam upozorio, nemoj da me napadate kad od žege popadate, nemoj da bude: Dragin da ide u očin, i te stvari...

 

Bik

 

Za vaš horoskopski znak ništa ne važi od ovog prethodnog. Ako imate para biće i kiše i poljoprivrede, biće povrća i voća, radiće hladnjače, biće izvoza, biće para (jer para na paru ide)... Ja sam lepo govorio ovima koji se ne razumeju u svoj posao da je siromaštvo jedna zarazna bolest.

 

Blizanci

 

Vas dva brata oba ratujete, ali nemojte da odete u ratare, ko Boga vas molim, niste vi za tu zanimaciju, bolje vam je da zagrlite pivo ispred prodavnice i da se lepo unterhaltujete, da divanite o boljoj prošlosti i kako ste zajedno služili JNA i kako su kod Tita kantine bile pune svega.

 

Rak

 

Biće kiše, biće suše, biće svega ali s neba... Sa zemlje, ili odavde iz Ministarstva, ne očekujte ništa. Mi smo deo svetske zavere i delamo na ideji očuvanja monopola uvoznicima hrane, te u tom smislu želimo da poharamo našu poljoprivredu ili da je stavimo u funkciju stranom eksploatatoru.

 

Lav

 

Vašem lavljem znaku došla su lavlja vremena. Ko je jači i krvožedniji, taj će ovde da se najede, napije, napuni, i da živi kao što niko i nigde su svetu ne živi. Ali, treba to preživeti. Ako bude žega i u septembru, javi se, dragi lave, da ti damo subvenciju za vodu i hranu...

 

Devica

 

Biće suše, biće kiše, vi seljaci malo tiše! Nemoj da mi je neko došao u Beograd da traži podršku, finansijsku logistiku, kredite pod povoljnim uslovima, donacije, poljoprivredne mašine iz stranih programa, nemoj ništa da mi tražite, ništa vam neću dati. Nemam. Ne dam.

 

Vaga

 

Svaka vaša namera ima opravdanje. Hoćete da zasadite bašticu oko kućice. Pa zasadite, ko vam brani? Hoćete da proizvodite takozvanu organsku hranu, to jest povrće bez pesticida i drugih hemija. Pa proizvodite. Sadite, čupajte, to su vam baba i deda radili bez ministarstva.

 

škorpija

 

I vama se sprema grmljavina i grad, pa nemojte da nisam upozorio. Oberite šta imate i bežite, to vam Ministarstvo poljoprivrede poručuje. Neće ovo dugo, verujte. Neće ni moje ministarstvo dugo. Ako dočekam kraj ovog horoskopa, alal vera, onda vam nudim subvenciju.

 

Strelac

 

Gađajte raketlom u oblake, one što nose grad, nemoj koji da promašite. Reko' sam raaakeetlommm! Bumm! I nema leda sa neba. A ima leba. E, tako, to će biti program moga ministarstva, ako se ikada više kandidujem za ovako glupu funkciju u državi gde je svaki seljak ministar.

 

Jarac

 

Otkažite sadnju iduće godine, prodajte imanje i mašine, otputujte u inostranstvo i sačekajte bolja vremena. Ozbiljno, ja ne verujem u reformu poljoprivrede bez reforme celog društva. Pa molim vas, nije niko blesav da ore i kopa kao u stara dobra vremena, i da ide rano na pijacu...

 

Vodolija

 

Vreme vam je idealno da zasadite cveće i da ga prodajete Holandiji, pa da ga ona posle preprodaje. Ili, recimo, da proizvodite sir, i da ga prodajete Nemcima. Ili, na primer, uzgajajte pomorandže pa ih prodajte u Kaliforniji. Ajte molim vas, od toliko mogućnosti odaberite bar jednu!

 

Ribe

 

Zagazite u reku, pecajte i ne mislite ni na šta. Još bolje, a i horoskop vam tako kaže, idite u neko udaljeno mesto, otvorite ribnjak, hranire ribe, nek se mreste, a vi zarađujte od prodaje te ribe. Nemoj da bude da vam nisam dao ideju džabe! Riba ribi grize rep, ne zaboravite i na to!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane