Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Štakor

 

M. Grabež

 

Srđan Šaper, Spiridon Kopicl u kultnom filmu ''Davitelj protiv davitelja", i napose čovek koji je savetnik predsednika Srbije, svoju estradno-političko-biznis karijeru počeo je kao savetnik ortaka u bendu, a potom i lider kultnih VIS Idoli.

Danas je gospodin Šaper savetnik predsednika Srbije. Ali, šta bi to Šaper mogao da posavetuje predsednika, je li se neko do sada pitao?

Kako držati gitaru? Ne, predsednik ne svira. Kako se drži mikrofon? Ne, predsednik ne peva. Kako se stiču i čuvaju pare i pozicije i izneveravaju ideali? E...

Srđan Šaper je jevrejskog porekla. Oni su najjači lobi u Americi. Nesporno je da je američki model demokratije ideal predsedniku Srbije.. Ideal kome se i teži.

Mora predsednik da ima više savetnika. A Srđan Šaper je suvozač celog života. Manje je rizično, a isplativo. Sem toga, suvozač nije puki izvršilac radova, suvozač je taj koji savetuje. Čak kad je o bolidima reč.

Posle raspada Idola, Zdenko Kolar, basista ove nekada slavne muzičke pop grupe, vozio je tramvaj na liniji NBG -Voždovac, i to toliko dugo da je mogao da razbije kamen u bubregu, ako ga je imao. Tako je prošao jer se nije savetovao sa Šaperom!

Boža Janković, bubnjar, prodavao je  pljeskavice u kamp prikolici na uglu Vladetine i Knez Danilove ulice. Ko mu je kriv kad nije pitao Šapera za savet. Vlada Divljan je otišao u daleku Australiju, ne pitajući za savet svog sabrata iz benda. A onda se bez savetnika i para vratio u Beograd, i sa Giletom pravio muziku za decu. Kad je video da je Šaper i zvanično savetnik, ovog puta predsednika Republike, shvatio je da Srđan radi muziku za odrasle i pobegao je u Austriju, jer mu je bilo nepodnošljivo da gleda dojučerašnjeg prijatelja kako uživa u životu.

Šaperove savete je tražio jedino Nebojša Krstić Krle. I tako, međusobno se savetujući, obojica su postali savetnici predsednika države.

Pored savetodavne uloge, Šaper se oprobao i u TV marketingu. Ima procenat i u Emotionu. Nema gde ga nema. Kad bacate đubre, oprezno. Možda iz kontejnera proviri Šaperova mudra glava, razgoračenih očiju i napućenih usana koje pitaju: "Sa kim si se savetovao da ga baš ovde istreseš?"

Srđana Šapera, po rečima njegove partnerke iz "Davitelja", Bog nije obdario muškošću. Ali dao mu je neograničenu mogućnost da opčini predsednika Srbije. Dok je savete naplatio, zarađujući desetine miliona evra, predsednik Republike je, sledeći njegove ideje, građane doveo do prosjačkog štapa. Srbiju do bankrota.

Šta će Srđanu Štakoru tolike pare? Šta će predsedniku Srbije takav savetnik iz mraka?

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane