Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kriminal

 

Kriminal

 

Sektaški bos Ljubisav Rakić širi koruptivni brlog u SANU

 

 

Jedan vođa, jedno članstvo, jedna Akademija

 

 

Da li je Srpska akademija nauka i umetnosti centar Munove sekte ili tržni centar? Ovo neobično pitanje već duže vreme muči većinu akademika, koji ne uspevaju da spreče kolegu Ljubisava Rakića, člana Odeljenja za medicinu SANU, da ovu ustanovu koristi za svoje lične i sektaške potrebe

 

A. Lešo

 

 

Mada je javnost u Srbiji zahvaljujući pre svega višemesečnom istraživačkom radu novinara Tabloida upoznata sa opasnom delatnošću akademika Ljubisava Rakića, viđenog kao ključnog čoveka farmakomafije u Srbiji, evo stižu i novi dokazi o monstruoznoj delatnosti ovog čoveka.

Naime, poslednjim korupcionaškim igrama u koje je uvukao veći deo članova Izvršnog odbora SANU obezbeđivanjem stipendija i zaposlenja njihovoj deci u inostranstvu, Rakić je još jednom potvrdio svoju mračnu reputaciju.

O delovanju akademika Ljubisava Rakića, čelnog čoveka Munove sekte u Srbiji i bivšeg dekana Medicinskog fakulteta u Beogradu, naš list je objavio desetine tekstova.

Pred smrt je i akademik Dejan Medaković pokušao da stane na rep gospodinu Rakiću,  optužujući ga za kriminal i zloupotrebu SANU kao jedne od najznačajnijih institucija srpskog društva.

Septembra 2007. godine akademik Ljubisav Rakić, poznat po čestim napadima na Srbiju, njenu državnost i politiku, izjaviće da je "Srbija deset godina držala Albance na Kosovu pod okupacijom i da je tome sada došao kraj, što njega lično raduje''.

Sa druge strane ne treba zaboraviti da je akademik Rakić jedan od osnivača Univerziteta u Prištini, koji i danas rado posećuje, dajući instrukcije kako da uspešno isteraju Srbe sa Kosova i unište srpsko kulturno nasleđe. Ljubisav Rakić je lični prijatelj albanskog  predsednika Salija Beriše.

Desna ruka akademika Ljubisava Rakića je njegova druga, još uvek službena supruga  (akademik živi sa trećom ženom, trideset godina mlađom lekarkom) Veselinka Šušić-Rakić, takođe akademik. Njih dvoje preko Odeljenja za medicinu SANU uspešno promovišu svoje ljude i svoje sledbenike. Jedan od njihovih podrepaša jeste i akademik Vladimir Kostić. On je izabran i za dopisnog člana, iako je predložen tri meseca po isteku konkursa.

Pre dve godine bračni par Rakić-Šušić pokušao je da za dopisnog člana SANU progura gospođu Dušicu Lečić-Toševski, direktorku Zavoda za mentalno zdravlje u Beogradu, ali je taj predlog odbijen u Odeljenju za medicinske nauke SANU.

Ove godine Toševsku za dopisnog člana predlaže akademik Vladimir Kostić, a lobira bračni par Rakić-Šušić.

Doktorka Dušica Lečić-Toševski zaposlila je u Zavodu za mentalno zdravlje sina akademika Kostića.

I zbog tih zasluga, jer je gospođi Veselinki Šušić isplaćivala velike autorske honorare, gospođa Dušica je izabrana za dopisnog člana Srpske akademije nauka i umetnosti.

U istoj grupi kandidata nalazio se veliki broj kvalitetnih lekara istraživača, sa značajnim naučno-istraživačkim radovima i projektima. Jedino je izabrana gospođa Dušica Lečić-Toševski.

Njen izbor suprotan je Statutu SANU budući da ona nije objavljivala nučnoistraživačke radove. U svom referatu akademik Vladimir Kostić pobrojao je samo njene stručne radove.

Novopečeni akademik Dušica Lečić-Toševski nije se bavila naučnoistraživačkim radom, već eksperimentisanjem neregistrovanih lekova stranih farmaceutskih kuća na pacijentima ustanove kojom rukovodi, zgrćući na taj način velike sume novca.

Pulen bračnog para Rakić-Šušić je i doktor Vladimir Stefanović iz Niša, nefrolog u penziji, koji je izabran za akademika jer za potrebe gospodina Ljubisava Rakića pokriva Bugarsku,  rad Munove sekte i farmakomafije.

Bosovi u srpskom zdravstvu pljačkaju milione evra. Prošle nedelje istražnom sudiji privedeni su bivši rukovodioci Kliničkih centara u Beogradu i stavljeni u pritvor, pod optužbom da su opljačkali gradski budžet za nekoliko miliona evra.

Tabloid se njihovim radom bavio duže od godinu dana, kao i dosadašnji gradski sekretar za zdravstvo Dragana Jovanović. Ne pominjemo imena uhapšenih držeći se načela da nije moralno prozivati ljude dok su u zatvoru i kada ne mogu da se brane, i u kome će ih, sigurni smo, mrcvariti najmanje godinu dana, što je inače savremena praksa srpske vlastele.

Ali, dok u zatvor ne odu glavni bosovi, čija se imena ne pominju ili su sasvim nepoznati javnosti, srpskom zdravstvu nema spasa.

  

  

  

  

  

  

 

 

 

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane