Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Portret bez rama

Portret bez rama

 

Ko sve dolazi u Srbiju, predstavljajući se kao uspešan biznismen

 

Kroz pustinju i prašumu do Srbije

 

Kada se čovek rodi u Njujorku a poreklom je iz nekih drugih krajeva, obično ima prednost nad "ostatkom sveta", a to je da je na neki način primoran da putuje... Kroz pustinju i prašumu... - kaže Zoltan Majkl Takač, generalni direktor Intermola. Gospodin Zoltan ipak neće umreti na suhoj travi. On konzumira čist kokain, da mu mozak brže radi u poslu za koji je angažovan

 

M. Brkić

Mađarksa kompanija Mol osnovala je u Srbiji svoje preduzeće Intermol. Ova kompanija pokušava da na tržištu Srbije osvoji oko 15 odsto tržišta prodaje naftnih derivata na bezinskim pumpama, a već imaju 30 koje uspešno rade.

Da Mađari agresivno pokušavaju da osvoje srpsko tržište, uz punu saradnju sa uticajnim ljudima iz NIS-a, svedoči i činjenica da je za direktora Intermola krajem aprila postavljen Zoltan Majkl Takač (Zoltan Michael Takacs).

Vest o ulasku ruskog Gasproma u NIS kao većinskog vlasnika, zabrinula je one koji aktivno u Srbiji lobiraju za Mol, OMW, Šel...

Da bi se nastavilo sa uspešnim pozicioniranjem Intermola, Mađari su za generalnog direktora doveli novog čoveka, koji ima iskustva u obaveštajnom radu i u tranzicionim zemljama.

Gospodin Zoltan Majkl Takač rođen je 21. februara 1973. godine u Njujorku. Državljanin je Sjedinjenih Američkih Država, Mađarske i Republike Srbije! U knjige srpskih državljana upisan je u konzulatu u Njujorku, a prijavljen je kao državljanin Srbije od 1990. godine, sa prebivalištem u Subotici (ulica Georgi Dimitrova 22). U svakoj državi njegovo ime se drukčije piše.

- Do sada sam "izbrojao" ukupno 57 država u kojima sam bio, a sve je započelo 1994. godine kada sam se uputio u Meksiko, pa potom na Kubu. Naime, nakon višegodišnjeg "grejanja stolice" i završetka studija, imao sam veliku želju da se uputim nekud gde se govori drugi jezik, gde je kultura živopisna i jednostavno drugačija. Tako me je put odveo na 2.200 metara nadmorske visine, u Meksiko Siti. Ono što se bitno razlikovalo od mojih ranijih iskustava sa tom nadmorskom visinom, jeste temperatura od +40 stepeni Celzijusa, jer se čovek obično uputi u te "sfere" kada ode na zimovanje - ispovedio se novinarima gospodin Takač.

Prva Mol benzinska stanica na granici sa Makedonijom, kod Preševa, otvorena je 24. marta 2009. godine.

"Kada smo 2006. godine započeli sa širenjem naše maloprodajne mreže u Srbiji, Mol grupa je već bila važan igrač u regionu, ali naše prisustvo u Srbiji bilo je uglavnom na severu zemlje. Sada, Intermol postaje kompanija koja posluje na celoj teritoriji Srbije. Istraživanja su pokazala da su Molove rafinerije najbolje u Evropi, a ovo je i razlog zašto Mol u Srbiju donosi gorivo najboljeg kvaliteta, evrodizel EURO 5 standarda. Kompanija Mol dočekuje putnike na tri granična prelaza, Horgoš, Batrovci i Preševo. Sve benzinske stanice na graničnim prelazima ispunjavaju specifične potrebe putnika, kao što su restoran, prodavnica, dečje igralište, menjačnica, bankomati i toaleti prilagođeni osobama sa invaliditetom. Sve benzinske stanice rade 24 sata dnevno i prilagođene su svim multijezičkim sredinama", ističe svoj uspeh gospodin Zoltan.

Kada je 9. aprila ove godine postavljen za generalnog direktora Intermola, gospodin Takač došao je iz Sarajeva, sa mesta člana Upravnog odbora i izvršnog direktora maloprodaje u Energopetrolu, kompanije čiji je jedan od suvlanika i mađarska kompanija Mol.

Iskusni obaveštajac je već uspostavio veze sa uticajnim funkcionerima iz NIS-a, a svrha je bila da se proširi delatnost Mola u Srbiji i preotme tržište, na štetu NIS-ovih kompanija koje distribuiraju naftne derivate na benzinskim pumpama u Srbiji.

Gospopdin Takač, saznaje Tabloid, ima velike fondove za podmićivanje, kako bi pojačao kampanju u uticajnim krugovima u izvršnoj vlasti Srbije, a protiv NIS-a, čiji suvlasnik je sa 49 odsto Republika Srbija. Za šaku para, neke ništarije iz Dinkićevog okruženja prodale bi sve nacionalne interese.

Posle pustinje i prašume, gospodin Takač je peko Slovenije i Sarajeva došao i u Srbiju. A zadatak mu je specijalni. Tome je on naučen.

Zoltan Majkl Takač je diplomirao na Pedagoškoj akademiji u Budimpešti, a postdiplomske studije završio je u Mančesteru, Velikoj Britaniji. Takođe, radio je kao direktor programa u Soros fondaciji, u Budimpešti. Tečno govori četiri jezika, uključujući i srpski.

Upućeni tvrde da redovno koristi čist kokain, da je već počeo da gradi mrežu informatora, a kao Sorosov službenik ima i specijalni zadatak - razbijanje Srbije. Gospodin Zoltan je biseksualac, i u uticajnim krugovima u Beogradu i Novom Sadu lako uspostavlja prijateljstva i ostvaruje svoje interese.

 

 

 

Svoj svome

U prostorijama Vizitorskog centra Ludaš, 15. jula ove godine održana je konferencija za novinare povodom održavanja Eko-kampa na Ludaškom jezeru. Predstavnicima medija su se obratili organizatori kampa ispred Udruženja ljubitelja prirode Riparia - Atila Agošton i Vesna Vider, šef sektora za zaštitu prirodnih i kulturnih dobara u Javnom preduzeću Palić-Ludaš.

Pored organizatora, na konferenciji za novinare je učestvovao i generalni direktor Intermola Zoltan Majkl Takač. Kompanija Intermol je glavni sponzor Udruženja ljubitelja prirode Riparia za ovogodišnji Eko-kamp.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane