Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Pogledi

 

Pismo iz Zaječara

 

Ničić je vozio tenkove

 

Poštovani, u Tabloidu od 15.10.2009. veoma ste objektivno predstavili Boška Ničića.  Zasmetala mi je, međutim, vaša neobaveštenost o Opštinskom odboru SNS-a u Zaječaru i Stefanu Zankovu.

Taj čovek svojevremeno bio član SRS-a, poslanik i, koliko mi je poznato, predsednik Okružnog odbora SRS-a. Zankovu sam se kao tadašnji, sada bivši, član SRS-a obratio još 2006. da ni u kom slučaju ne daju podršku, odnosno skupštinsku većinu predsedniku Opštine Bošku Ničiću, jer je B.N. prevarant, kriminalac, zlo za Zaječar, pa time i za ugled SRS-a ukoliko mu da podršku. Zankov je na jednoj lokalnoj TV odgovorio da, dok pravosudni organi ne kažu svoju reč, niko nije kriminalac i lopov. OO SRS-a podržao je Boška čisto "trgovački" - zaposleno je nekoliko desetina članova SRS-a, pretežno u novoosnovanom JP Timočka Krajina, ali je zato B.N. postao ''knjaz Timočke Krajine''. Ja sam 16.1.2006. razrešen dužnosti opštinskog budžetskog inspektora, jer sam obavestio Ministarstvo finansija o falsifikovanju budžeta i drugim nepravilnostima u opštini Zaječar, MUP Srbije, generalnog inspektora, RJT, Okružno i Opštinsko JT, medije... Miša Mišić, republički inspektor, potvrdio je gotovo sve navode iz prijave koju sam podneo pomenutom ministarstvu, pa i prijava da je odluka o budžetu za 2005. falsifikovana. Paralelno sa njegovom kontrolom 2005. ja sam vršio kontrolu u Odeljenju za finansije, a po anonimnoj prijavi koja se odnosila na tadašnjeg blagajnika M.P. i vozače Ž.S. i I.T., odnosno na benzinske bonove, dnevnice i dr. i tom prilikom otkrio sam niz nepravilnosti, o čemu sam odmah obavestio PU u Zaječaru, kao i načelnicu opštinske uprave Zaječar J.G.M.

Nakon trećeg pisanog obraćanja načelnici J.G.M. dostavljeno mi je nezakonito rešenje koje je doneo lično Boško Ničić (iako za to nije bio ovlašćen) po kome sam razrešen. Policija je podnela krivične prijave za pomenuta lica za koja sam im dostavio dokaznu dokumentaciju, s tim da je tužilaštvo te prijave odbacilo, osim za T.I., protiv kog je pokrenuta krivična istraga, koja je nakon otprilike dve godine obustavljena. Od 2007. podneo sam nekoliko puta krivičnu prijavu za zloupotrebu službenih vozila protiv Boška Ničića, J.G.M. i šefa opštinskog voznog parka T.M. Ta, kao i mnoge prethodne krivične prijave su od opštinskog JT odbačene.

Dana 15.10.2009. podneo sam pritužbu i deo dokaza-dokumentacije Republičkom JT-u: dokumentaciju o prosečnoj potrošnji goriva službenih vozila (npr. jedna lada niva troši 12 l/100 km, a druga malo više od nekog tenka, čak 47 l/100 km), o mesečno pređenoj kilometraži, o troškovima održavanja te kako se pojedina vozila eksploatišu u privatne svrhe, a neka su totalno havarisana u političkoj kampanji Boška Ničića. Posle petnaestak dana u dnevnoj štampi je objavljeno da je od strane policije u Zaječaru protiv vozača I.T. podneta krivična prijava i da je u gradskoj upravi Zaječar I.T. dobio otkaz.

Da ne ulazim u detalje o nabavci đačkih autobusa: krivičnu prijavu MUP-u podneo sam decembra 2006, jer je tom transakcijom Boško Ničić oštetio opštinski budžet za više od 30 miliona dinara (vozila su bila u eksploataciji po tri godine, a svako je plaćeno više od cene novonabavljenog vozila za oko dva miliona dinara); plastična vreća brane plaćena je 22,3 miliona dinara a njena realna vrednost je manja od jednog miliona; bez odluke odbornika SO Zaječar B.N. je nabavljao dekorativne svetiljke za grad i plastičnog Deda Mraza i time oštetio budžet za nekoliko miliona dinara; nekih sredstava u budžetu jednostavno nema (otišlo na pevaljke, vatromet, muškatle...); krivične prijave podneo sam za seoske domove kulture, za lokalne puteve i ''šamaranje'' sredstava NIP-a, za ''jalova'' putovanja Boška Ničića po inostranstvu i nevraćanje dela devizne akontacije koja nije mogla biti pravdana, za nezakonito davanje park-šume ''Kraljevica'' na 99 godina, nezakonito povećanje plata u Opštini, bezumno povećanje broja zaposlenih u Opštini itd.

Epilog takvog mog rada je sledeći: posle razrešenja, 2008. su mi uručena dva rešenja po kojima sam ostao neraspoređen i tri rešenja po kojima mi prestaje radni odnos u Gradskoj upravi Zaječar (trenutno sam na evidenciji NSZ-a u Zaječaru). Sadašnja Zankovljeva halabuka protiv Boška Ničića u vezi sa kredama i školskim dnevnicima je "ciljana", osetio je da se će biti potreban novi gradonačelnik. Po mom mišljenju, Zankov je poslednji čovek na svetu za to mesto, jer je direktno odgovoran za zlo koje se Zaječaru dogodilo vladavinom B.N.

                      Ranko Dinić, bivši budžetski inspektor

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane