Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

 

I Vučko dolijao

 

 

M. Grabež

 

Nad srpskim novinarstvom odavno se nadvio mrak. Sloboda govora u Srbiji je dozvoljena, ali kažnjavaju - posle govora.

Prema svecu i tropar, kažu. U uslovima zavrtanja ušiju slobodnomislećim novinarima, svoje mesto našli su poluintelekti, mali kurvini sinovi spremni da kleknu, da puze, da se osmehuju, da skidaju gaće pred gazdama, da ministre promovišu u heroje, predsednika u Velikog Vođu...

Dvojac bez kormilara (Đoke Kesića) iz dnevnog Pressa, glavni urednik Dragan J. Vučićević i Svetomir Marjanović, oterani su zbog finansijskih malverzacija koje su nepoznatim vlasnicima ovog medija zadali veliku glavobolju zbog  milionskih dugova (u evrima).

Tandem Vučićević-Marjanović počeo je da operiše još 2002. godine, kada su dnevni list Nacional, nakon što su se sprijateljili sa Radetom Bulatovićem, tadašnjim savetnikom Vojislava Koštunice, hteli da prodaju iako je Vučićević samo zamenik glavnog, a Marjanović pomoćnik glavnog urednika. Kada im je pokušaj propao, pokupili su prnje i otišli.

Novu šansu daje im Đoko Kesić, koji pokreće dnevni Kurir, kopiju Nacionala, lista koji je neki mesec pre toga zabranjen u akciji Sablja.

Više od tri godine gospoda Vučićević i Marjanović, koji su bili zamenik i pomoćnik glavnom uredniku Kesiću, piju krv svom učitelju Đoki, ponižavajući ga tako što ne objavljuju tekstove koje on kao glavni urednik naruči.

Vlasnik Kurira Raja Rodić poklonio je Vučku i Sveti automobile, mesečnu platu od nekoliko hiljada evra. Ništa nije vredelo. Dvojac je počeo da reketira biznismene, da traži da im Raja pokloni i vlasništvo nad listom.

Neko se žestoko prevario kada je prihvatio ponudu Vučka i Svete da im oni pokrenu dnevne novine, nakon što su pokrali Raju i otišli od njega, uvereni da bez njih nema Kurira.

Novinari Pressa žale što su krenuli za Vučkom i Svetom. Ova dvojica polupismenih ljudi zagorčali su im život stalnim maltretiranjima, ucenama i drugim oblicama mobinga...

Za dve godine koliko su vodili Press, uspeli su da kupe stanove, džipove, gazde su ih mesečno plaćale nekoliko hiljada evra. Njihov učinak je: vlasnici lista su izgubili nekoliko miliona evra! Spekuliše se da iza Pressa sa svojim parama stoji Dragan Đilas, ali zaista je teško potvrditi ove vesti.

Dvojac ide dalje. Pokušava da nađe novu žrtvu. Služiće vlastima, a pljačkati gazdu, svoje novinare... Dvojac je, za sada, dolijao. Njihov učitelj Đoka ostao je na položaju, što znači da ni ovog puta nije uprljao ruke. Ipak je on stara škola.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane