Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Mizerija

Mizerija

 

ZRENJANIN: Pismo ministarki pravde Snežani Malović i predsednici Visokog saveta sudstva Nati Mesarović

 

Pokolj nam duši

 

 

 

Poštovane, dočekali smo dan kada je izašao vaš predlog sa izabranim sudovima po svim instancama.

Sve vam možemo oprostiti, ali da u gradu Zrenjaninu, leglu kriminala, ostavite za sudije Privrednog suda Radomira Radojčića, Aleksandra Stoiljkovskog i Mirjanu Palinkaš... Pa to je za smrtnu kaznu! Ceo grad je u šoku. A njih troje je već mesecima unapred znalo da će biti sudije, jer su našli pravu vezu, koju su platili novcem pokradenim od preduzeća koja su bila u stečaju, a uzimali su ga preko stečajnih upravnika koje su oni imenovali u skoro svim stečajevima. Hoćete reći da oni imaju neki rezultat? Sem lopovluka i laži - nikakav.

Koliko samo stanova i kuća imaju sa svojim članovima uže i šire porodice. Supruga Radomira Radojčića je sekretarica u istom tom bivšem Trgovinskom, a sadašnjem Privrednom sudu. Ovih meseci joj je kupljena diploma više škole. Supruga Aleksandra Stoiljkovskog takođe radi u sudu kao daktilograf. I njoj je kupljena diploma, kada se vrati sa porodiljskog. A njegov rođeni brat Vladimir je advokat u Zrenjaninu, u ulici Gimnazijska broj 19. Zar to nije sukob interesa? Za njih nije, jer se javno hvale da su zeznuli Tadićev DS i da ih je izgurao Dragiša Slijepčević, koji se vodi kao Tadićev "mezimac", i DS, kojim u Zrenjaninu vlada bivša policijska penzionerska struktura.

Divna Tatić, sada još veselija udovica pokojnog advokata Čedomira Tatića, izabrana je za sudiju Višeg suda u Zrenjaninu, jer joj je suprug, advokat, umro nekoliko meseci pre izbora. Sada se sprema, prema njenim izjavama datim u sadašnjem Višem sudu, da bude predsednik Višeg suda Zrenjanin.

Gospođa Prijić, advokat iz Zrenjanina, podnela je tužbu za sporazumni razvod braka samo da bi joj suprug Jovan Prijić bio izabran za zamenika Republičkog javnog tužioca.

Zamislite da Aleksandar Stoiljkovski vodi, čas kao predsednik stečajnog veća, čas kao stečajni sudija, menjaju se on i Radomir Radojčić, sve stečajeve u Srednjebanatskom okrugu? Pokrali svu imovinu i novac, uz podršku prethodne predsednice suda Radmile Ugrinov, a sadašnje Mirjane Palinkaš. Za njih je reorganizacija u IPOK-u uspela, a radnicima ništa nije isplaćeno. Bitno da je ovim sudijama prvo sve isplaćeno preko njihovih advokata: brata sudije Stoiljkovskog, advokata Vladimira Stoiljkovskog, advokata Dejana Papića koji je zreo za oduzimanje advokatske dozvole i veštaka Žike Kevrešana, koji su dileri novca od stečaja i reorganizacija za BEK, IPOK, ŠINVOZ, HINOM... Ta ista Gordana Kocić je imenovana za sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu, a decenijama je član čuvene sekte koja hara Srbijom. Da li ste hteli ovo? Znali ste za sve i izabrali najveće lopove.

Jedino pozitivno je što ste sklonili zamenike okružnog tužioca Zrenjanina Zorana Đurana i Tihomira-Tiću Stojadinova, jer oni su lopovi kao i ovi gore. Koliko su porodica bez razloga u crno zavili, jer ove nisu imale novaca da ih podmite.

Napravili ste ogromnu grešku što ste lopova Zorana Vucelju, opštinskog tužioca Zrenjanina, gurnuli u Apelacioni sud u Novom Sadu. Taman se nakrao u Zrenjaninu, a sada mora i u Novom Sadu. Da li se stidite svojih promašaja?

(Sudije i stručni saradnici bivšeg Opštinskog, Trgovinskog i Okružnog suda u Zrenjaninu)

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane