Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pod narkozom

Pod narkozom

 

Srbija i beli prah: arii doneli pakao

 

uti i bez droge u bunilu

 

 

Jedan od verovatnih razloga pada narkobosova brae ari jeste i prekid dotoka novca od droge vladajuoj stranci u Srbiji, u znak odmazde za "kurvanje sa Rusima"

 

Lj. K.

 

Nacionalni biro iz Beograda ubacio je u sistem Interpola crvenu meunarodnu poternicu za pljevaljskim "biznismenima" Darkom ariem i Goranom Sokoviem, zbog sumnje da su organizovali verc 2,2 tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. Da li se ari krije u Crnoj Gori ili je, zahvaljujui blagovremenim dojavama dounika iz crnogorske policije i iz vrha srpske vlasti, uspeo da pobegne u Hrvatsku ili vajcarsku, ijih se dravljanstava dokopao pre nekoliko godina?

Vrtoglavi uspon brae ari, Duka i Darka, koji su za poslednjih devet godina u Srbiji i Crnoj Gori, kako se sumnja, parama od prodaje kokaina pokupovali na desetine preduzea, poljoprivrednog zemljita, izgradili ekskluzivne restorane, diskoteke i hotele na primorju, u Beogradu i na Paliu, te komplekse stambeno-poslovnih objekata u Beogradu, Novom Sadu, apcu, postali vlasnici FK Plevlja i jednog vaterpolo kluba iz Kotora... i tako stekli enormno bogatstvo procenjeno na stotine miliona evra, dobio je takve razmere upravo zahvaljujui pojedinim politiarima iz vrha srpske vlasti, tanije Demokratske stranke, koje su arii velikoduno godinama finansirali! U istrazi ko je od "utih" uao u biznis sa braom iz Pljevalja i ko je za njih lobirao i pruao im zatitu, prvi na udaru zakona nai e se zamenik predsednika DS-a Duan Petrovi! U svakom sluaju, kako tvrdi odlino obaveteni sagovornik Tabloida iz vrha srpske policije, arii su pali upravo zbog veza sa "utima".

 

Kurvanje sa Rusima

 

- Srpska policija odavno zna ko su arii i ostali lanovi grupe Amerika, kako i u kojim koliinama nabavljaju kokain iz June Amerike, kako novac od prodaje droge ubacuju u legalne tokove, ko im u tome pomae, sa koliko para finansiraju politike stranke u Srbiji... Ali, nita nije moglo da se uradi bez odobrenja amerike DEA, koja je bila zaduena za praenje arieve narko-grupe. DEA je godinama, iz nama neshvatljivih razloga, odlagala njihovo hapenje, ali se ispostavilo da su arii i ostali visokopozicionirani lanovi njihovog klana u Srbiji radili kao agenti CIA i da je to bio dil izmeu njih i Amera.

Meutim, sve se menja onog trenutka kada su srpske vlasti zatraile finansijsku pomo od ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva koji je prole jeseni u oktobru posetio Beograd i odobrio traena novana sredstva. To je razljutilo Amere koji su potez srpskih vlasti shvatili kao kurvanje sa Rusima. Plan za osvetu bio je jasan. Zapleniti kokainsku poiljku finansijerima vladajue stranke u Srbiji, protiv njih pokrenuti istrage, a politiare bliske ariima, ukoliko se proceni da im je to interes, kompromitovati i sudski procesuirati - tvrdi na sagovornik.

Prema drugoj verziji, pljevaljska kokainska mafija pala je posle ubistva suvlasnika beogradskog kazina "Slavija" Branislava aranovia (66), koji je poetkom oktobra sa 17 hitaca iz heklera likvidiran ispred svog stana na Dedinju.

Njegova likvidacija usledila je posle nestanka Slobodana Radonjia (30), sina biznismena Danila Radonjia iz Bara, koji je bio aranoviev poslovni partner. Mlai Radonji nestao je prolog jula u Beogradu, njegovo telo nije naeno i pretpostavlja se da je ubijen. Poto policijska istraga oko misterioznog nestanka Slobodana Radonjia nije davala gotovo nikakve rezultate, Branislav aranovi uzeo je stvar u svoje ruke i sam krenuo u rasvetljavanje ovog sluaja. Otkrio je vezu izmeu kumetove otmice i aria, ali i povezanost sa otmicom Slobodanovog druga, barskog pomorca Kneevia, iji je ugljenisani le ubrzo posle toga pronaen u zapaljenom dipu u Barseloni. Ova otkria kotala su glave aranovia. Da bi ga uutkali, kako se sumnja u MUP-u Srbije, arii su angaovali izvesnog L. B. koji je hladnokrvno likvidirao vlasnika kazina "Slavija".

 

Umeani u ubistvo Duka Jovanovia

 

Prema informacijama kojima raspolae srpska policija, arii se povezuju sa jo nekoliko profesionalnih ubistava, bez tragova i oevidaca. Poslednje ubistvo koji se vezuje za ovu kriminalnu organizaciju je ubistvo Dejana ukovia (33), vlasnika kotorskog "Red taksija". ukovi je ubijen 1. oktobra 2009. u kotorskom naselju Dobrota hicima iz snajpera. Pre ubistva vlasnika kotorskog taksija, nedaleko od Maksimirskog parka u Zagrebu ubijen je Tripo Penovi (42) iz Pule, za iju likvidaciju se takoe vezuju arii. Uloga Penovia u ovoj kriminalnoj organizaciji bila je da regrutuje pomorce za verc kokaina, a za njegovo ubistvo bio je osumnjien Anastazije Martini, hrvatski dravljanin. Martini je vlasnik broda "Maui", na kome je u zaplenjeno vie od dve tone arievog kokaina. Hrvat je uhapen i nalazi se u urugvajskom zatvoru.

lanovi arieve grupe, kako Tabloid saznaje, sumnjie se i za umeanost u ubistvo vlasnika podgorikog lista Dan Duka Jovanovia. Jedan od njih, iji su inicijali V. I., bio je hapen kao prvoosumnjieni u ovom zloinu, ali je puten posle samo nekoliko dana provedenih u pritvoru. lanovi arieve grupe hapeni su i 2003. godine u policijskog akciji "Sablja", koja je bila sprovedena i na teritoriji Crne Gore.

Zbog verca 2,2 tone kokaina, uhapeni su eljko Vujanovi, ariev roak, zatim Marko Vorotovi, Nikola Pavlovi, Dejan Raki, Milo Pandrc, Radan Adamovi, Dragan Labudovi i Milo Krgovi. Svih osmoro uhapenih nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, dok je jedan osumnjieni u ekstradicionom pritvoru u BiH.

Darko ari, koji je pre pet godina dobio srpsko dravljanstvo, ukoliko bude uhapen na teritoriji Crne Gore bie izruen Srbiji. Crnogorske vlasti, u ijoj su novonastaloj dravi mnogi kriminalci i tajkuni nali utoite, nee ovom Pljevljaku pruiti zatitu, jer je rat izmeu njega i kuma crnogorskog podzemlja Ace ukanovia i biznismena Brane Miunovia, a kulminirao je letos kada je ari Milovom bratu traio da mu vrati 34 miliona evra koje je dao kao osnivaki ulog za Acinu banku. Umesto para, ari je dobio metak u stomak. arii su u neprijateljskim odnosima i sa odbeglim Stankom Subotiem Canetom, koga su u poslu "prekvitali" tako to su mu uzeli distributersku kuu "Futura plus". Braa iz Pljevalja imala su ambiciju da ovladaju srpskim medijskim nebom. Pre hapenja bili su u pregovorima da otvore televiziju i postanu sufinansijeri u jednim dnevnim novinama, a finansirali su i dva nedeljnika.

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane