Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja strana

Zadnja strana

 

Dobro veče

 

Čita: Nataša Jeremić

 

 

Ja sam Nataša Jeremić a vi gledate drugi Dnevnik Javnog servisa evropske Srbije. Danas je ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić opet uputio oštar demarš svim zemljama koje su priznale Kosovo.

Predsednik Republike Boris Tadić sastao se u ranim prepodnevnim satima sa članovima diplomatskog kora grupe zapadnoevropskih zemalja i SAD, kojom prilikom je naglasio da nepriznavanje Kosova neće biti prepreka za dalju intenzivnu saradnju Srbije u pravcu daljih evroatlantskih integracija.

Neće biti prepreka, ponovio je i srpski premijer Mirko Cvetković na konferenciji za štampu u Vladi Srbije.

Što budemo dalje od problema, rekao je Tadić, utoliko će problem biti dalje od nas. Ova izjava je naišla na opšte odobravanje, a vest su objavile sve svetske agencije pod oznakom "hitno".

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić prihvatio je poziv afričkih prijatelja iz Budžumburija da polovinom godine poseti ovu zemlju, kojom prilikom će i zvanično izraziti zahvalnost za snažnu podršku koju je Srbija dobila u Savetu bezbednosti, a povodom sudbinske diplomatske bitke za očuvanje Kosova.

Predsednik Boris Tadić sastao se danas sa ministrom ekonomije Mlađanom Dinkićem i predsednikom italijanskog Fijata Serđom Markioneom.

Tadić je obećao da će Srbija sa 300 miliona evra pomoći ovu nekada slavnu a danas posrnulu kompaniju, koja je sve svoje pogone u Italiji pozatvarala, a radnike otpustila.

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić otputovaće sutra u jednodnevnu posetu Sarajevu.

Predviđen je i svečani ručak u kafani na Bjelavama sa predstavnicima sva tri konstitutivna naroda, bez prisustva delegacije međunarodne zajednice. Javni servis evropske Srbije direktno će izveštavati sa mesta događaja.

Kabinet predsednika Republike izdao je saopštenje da će predsednik Boris Tadić uskoro posetiti manastire na Kosovu u okviru kampanje "U potrazi za izgubljenim dušama".

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas, pozivajući se na stavove predsednika Tadića, da je Srbija izašla iz krize i da se u nju više nikada vratiti neće. Vala nikad više, replicirao je gospodin Cvetković na ponovljeno novinarsko pitanje.

Vi gledate Javni servis evropske Srbije, nagledaniji kanal po istraživanju svih agencija.

Nastavljamo sa vestima iz sveta...

Predsednik SAD Barak Obama uputio je pismo srpskom predsedniku Borisu Tadiću u kome mu toplo zahvaljuje što ima razumevanja za zvaničnu američku politiku prema Kosovu. Ministar inostranih poslova Ruske Federacije, Sergej Lavrov, odgovorio je pozitivno svom srpskom kolegi Vuku Jeremiću na zahtev za prijem na Univerzitet Lomonosov tokom školske 2017/2018. godine.

Poljski magazin Vprost objavio je spisak 100 najbogatijih ljudi Evrope u prošloj godini, među kojima se našlo čak deset Srba. Tim povodom je predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da je zadovoljan što su ovi bogati Srbi u tako elitnom društvu, te da veruje kako je u njihovom poslovnom uspehu bilo sve čisto i pošteno, kako dobri poslovni običaji nalažu.

Sve je bilo čisto, izjavio je i premijer Srbije Mirko Cvetković na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, replicirajući na ponovljeno novinarsko pitanje da li je sve bilo čisto.

Predsednik Tadić je u znak podrške krupnom kapitalu pozvao na svečani koktel ovih deset najbogatijih Srba i ponudio im svesrdnu pomoć države kako bi što pre prevazišli posledice  svetske ekonomske krize. Država će, rekao je Tadić, kao i do sada biti pri ruci našim najbogatijim građanima, a to će biti i ubuduće prioritet svake srpske vlade.

Italijanski premijer Silvio Berluskoni uputio je zahtev srpskom premijeru Mirku Cvetkoviću da se hitno izjasni povodom neprikladnih protokolarnih susreta sa članovima srpskih delegacija koje dolaze u Rim, i pozvani i nepozvani. Svi putevi vode u Rim, piše italijanski premijer, ali to ne znači da svako može da sebe poziva bez protokola. Uostalom, nastavio je Berluskoni u svom oštrom obraćanju premijeru Srbije, mnogi od vaših ljudi, bilo da su državni sekretari, savetnici i slično, imaju stanove u Rimu, pa neka se tamo sastaju sa poslovnim partnerima i ljubavnicama (ljubavnicima), a ne u službenim prostorijama italijanske vlade.

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić odgovorio je premijeru Berluskoniju da će Srbija povesti odlučniju borbu protiv protokolarne samovolje koju sprovode pojedini samozvani prijatelji Vlade Srbije, te da se eventualni skandali neće više nikad ponoviti. Nikad više ponoviti, replicirao je i srpski premijer Cvetković na ponovljeno novinarsko pitanje ovim povodom.

Za vas koji ste se kasnije uključili u program, ovo je Javni servis evropske Srbije, moje ime je Nataša Jeremić, a vi gledate vesti iz kulture.

Danas je ministar kulture Nebojša Bradić u kratkom susretu sa predsednikom Borisom Tadićem zahtevao podršku sa najvišeg mesta po pitanju manjinskih prava gej zajednice i njihove rodne ravnopravnosti. Predsednik Tadić je obećao da će ispuniti svoju ustavnu obavezu i snažno podstaći otvorenu raspravu u parlamentu po ovom pitanju. Učiniću sve, rekao je predsednik Tadić, da se ova manjinska zajednica ne oseća kao manjina u Srbiji, nego kao ravnopravan činilac našeg društva.

Činilac, činilac, ponovio je i premijer Cvetković u više navrata tokom konferencije za novinare u Vladi Srbije istim povodom.

Sportske vesti Radio-televizije Srbije, Javnog medijskog servisa evropske Srbije, ja sam Nataša Jeremić...

Danas su predsednik Boris Tadić i ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić-Marković u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije snažno podržali inicijativu prvog čoveka u kući fudbala, Tomislava Karadžića, da država finansijski pomogne ovaj sport, uoči predstojeće privatizacije velikih klubova. Tim povodom je otvoren šampanjac, a predsednik Tadić je u šali rekao da je sve legalno - jer nije na stadionu.

Vremenska prognoza. Danas je bio zemljotres na Tajlandu, poplava na severu Italije, serija požara u Australiji i Americi, i zbog monsunskih kiša teška železnička nesreća u Pakistanu.

U Srbiji sutra umereno oblačno.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane