https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Nudista

 

Milica Grabež

 

 

Bukva iz Berana opet jaše. Rade Bulatović, bivši diplomata, bivši doušnik tajne policije, bivši savetnik predsednika Savezne Republike Jugoslavije, bivši pritvorenik u Okružnom zatvoru u Beogradu, bivši direktor BIA... Bivši u svakom pogledu. Ali...

Oni koji su ga poznavali verovali su da će biti uhapšen istog dana kada preda dužnost direktora BIA drugom čoveku. On u ovoj firmi nije imao zamenika, jer je smatrao da je nezamenjiv!

Ovaj priprosti Crnogorac za vreme svog mandata namlatio se lepih para i svi su ga već videli u zatvoru, jer je opustošio Beogradske elektrane... Ej, za šest miliona evra!

Koliko li je para uzeo za isporuku Radovana Karadžića?

Bez imalo stida i srama ovaj poluinteligent, žderač hrane po beogradskim splavovima, počeo je da se nudi...

Prvo je to bio Branko Ružić, funkcioner SPS-a, kome je nudio ''obilje informacija"... Ranije ih je prodavao funkcionerima CIA. Od Ružića je tražio zaštitu od hapšenja, po krivičnoj prijavi koju je Dragan Đilas podneo protiv direktora Beogradski elektrana, koja bi i Bulatovića odvela na optuženičku klupu.

Lisice nisu stavljene na ruke ovog tulipana, ali opomena je došla sa nebesa. Odmah po napuštanju direktorskog mesta u BIA, grom je udario njegov stan u Zmaj Jovinoj ulici, u centru Beograda, i zapalio mu kamin, čiju ugradnju je platio deset hiljada evra!

Kćerka Bulatovićeva studira u Londonu! Čijim parama?

Ovih dana, trošeći opljačkane pare, bukva iz Berana je uspela da preko direktora Telekoma Branka Radujka, kome je cinkario Vojislava Koštunicu, izmoli prijem kod Borisa Tadića.

Ponudio se predsedniku Srbije da ga postavi ponovo za direktora Bezbednosno informativne agencije. On će, obećao je, za nekoliko dana uhapsiti generala ratka Mladića i isporučiti ga Hagu. I pomiriće ga sa Amerikancima. Ej, on, bukva iz Berana, koji ni pismo majci ne ume da sroči, on će da ''usreći'' Srbiju, i njenog predsednika!

Izvori Tabloida tvrde da se predsedniku Srbije Borisu Tadiću povraćalo posle razgovora sa ovom ljudskom ništarijom.

Lovac na novac nije pod istragom. Prkosno se šepuri Beogradom i nudi na sve strane, dok njegova kćerka u Londonu troši opljačkani novac.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane