Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Novi Sad

Rezime jednog kriminalnog slučaja: Od Novoga Sada do zatvorskog hlada

Sve mu prljavo, a duguje 800 miliona za vodu

 

Bliži se epilog jedne mafijaške tragikomedije. Petar Matijević, samozvani kralj ćurećih bataka, prvi bakalin Vojvodine, konačno je ušao u zonu bezbednosnih interesa države u kojoj se lako i brzo obogatio. On i njegova klika opljačkali su Vojvodinu i korumpirali njeno rukovodstvo. Kad lopov pokrade lopova, to obično biva kraj svake mafijaške solidarnosti

 

Arpad Nađ

 

Srpski predsednik Boris Tadić ostaće upamćen, kada uskoro ode sa položaja sa kojeg je zajašio građane Srbije, kao jedan od retkih državnika u novijoj istoriji sveta koji je ozakonio pljačku svoje partijske kamarile.

Kada je kao predsednica Upravnog odbora NIS-a, nekoliko dana nakon predaje ovog javnog preduzeća na upravljanje većinskom vlasniku, ruskoj kompaniji Gasprom, opelješila ovu kompaniju za nekoliko desetina miliona evra, prebacujući ih na račune Demokratske stranke i Borisa Tadića, gospođa Biserka Jeftimijević-Drinjaković dobila je dobro plaćeni posao za dobro obavljenu pljačku - imenovana je za savetnika predsednika Republike Srbije!

Više i ne čudi što je ekstremni član Demokratske strane Bojan Pajtić, predsednik Izvršnog veća Vojvodine, pre dve nedelje svečano poverio gradnju hotela Holidej in u Novom Sadu biznismenu iz Bobote kod Vukovara Vojislavu Gajiću, ovejanom kriminalcu koji često parkira svoj bentli ispred Pajtićevog kabineta!

 

Da li je Pajtić suvlasnik

 

Za Vojislava Gajića se ne može reći da je mafijaš. On je opaki kriminalac, nasilnik, koji na primitivan način, zajedno sa svojim izbeglim zemljacima na čelu sa Petrom Matijevićem, hara Vojvodinom. Mafijaški bosovi se trude da budu daleko od očiju javnosti, kriju kao zmija noge svoje veze s političarima, sudijama, tužiocima...

Samo velikom zagovorniku ''potpune autonomije Vojvodine'' Bojanu Pajtiću ne smeta društvo Vojislava Gajića, Petra Matijevića, Mirka Dubroje i drugog polusveta koji najsurovije pljačka Pokrajinu.

A od para građana Vojvodine, gospodin Pajtić platio je 450.000 evra Temišvarskoj eparhiji za obnovu Tekelijanuma, zadužbine Sime Markovića Tekelije, jer u eparhiji službuje njegov otac Lazar koji je ponovo vraćen u crkvu.

U nekoliko nastavaka Tabloid je opisao i razvojni put Vojislava Gajića, od običnog lopova iz Bobote kod Vukovara do ''uglednog biznismena'' iz Novog Sada.

Gospodin Pajtić je bez konkursa, bez tendera, dao besplatno gradsko građevinsko zemljište za hotel gospodina Gajića, koji u ovom gradu već ima sagrađen hotel Aleksandar, nazvan po imenu Vojinog sina!

 Koliko je Vojislav Gajić dao novca Bojanu Pajtiću? Da li će, nekim tajno sročenim ugovorom, gospodin Pajtić postati suvlasnik hotela Holidej in, ako gospodin Gajić uspe da ga sagradi pre nego što ode u zatvor ili završi na način na koji završavaju ljudi njegovog kova i životnog opredeljenja?

Tabloid je opisao i imperiju Petra Matijevića, vlasnika više kompanija, među kojima je najpoznatija Mesna industrija Matijević, čijim proizvodima truje nekoliko stotina hiljada građana Srbije, prodajući im smrdljive ćureće batake kao dimljene i mesne proizvode najgoreg kvaliteta, često i opasne po zdravlje.

Da ironija bude veća, gazda Pera je osnovao i privatnu laboratoriju Ekolab, koja kontroliše kvalitet mesnih proizvoda!

U laboratoriju je doveo i stručnjake sa Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu. Jedna gospođa se kratko zadržala, jer joj moral nije dozvoljavao da potpisuje lažne sertifikate.

Njeno svedočanstvo Tabloidovom novinaru je dramatično, ali ga ne objavljujemo jer gazda Pera preti ubistvima, potkazuje, naređuje policiji.

Na meti gazda-Pere našla se i štamparija Grafoprodukt iz Novog Sada. Kada nije uspeo da pretnjama uplaši vlasnika Nebojšu Rađenovića, od koga je tražio da ne štampa naš list, gazda Pera je podneo lažne anonimne prijave protiv štampara Rađenovića.

 Sve inspekcije su obišle štampariju, po anonimnim prijavama gazda-Pere. Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, kome je od poreske uprave dostavljena zaprimljena anonimna prijava o kriminalu u štampariji Grafoprodukt, odbačena je.

Onda sledi nova, i poreska uprava iz Novog Sada vrši kontrolu poslovanja štamparije i izdavača magazina Tabloid. Proverava traje duže od dve nedelje! Stiže i zapisnik, u kome se navodi da kontrolom nisu nađene nepravilnosti!

 

Može i sa odloženim dejstvom

 

Gazda Pera, pod zaštitom Bojana Pajtića, Dušana Elezovića i ološa iz Demokratske stranke iz Novog Sada, nastavlja da pljačka.

Da bi izbegao da plati dug JP Vojvodina vode u iznosu od 800 miliona dinara za utrošenu vodu, gazda Pera donosi u tašni 50.000 evra, da plati, podmiti, i da mu dug javnom preduzeću, odnosno budžetu Srbije i Vojvodine, bude otpisan.

Tabloidov reporter očekuje pismeni izveštaj od Vojvodina voda, da li je dug gazda-Peri otpisan i da li je i ranije otpisivan! Ili će biti prinudno naplaćen, kako propisuje zakon.

Povodom gazda-Perinih pretnji upućenih vlasniku štamparije i njegovoj porodici, istražni sudija se saglasio sa tužiočevim predlogom da se gospodin Matijević stavi na ''mere'', radi obezbeđivanja dokaza.

Izvori Tabloida potvrdili su nam da su istražni organi šokirani Matijevićevim ponašanjem. On telefonom preti saradnicima, kooperantima, državnim službenicima, političarima, njegovo ponašanje je kočijaško, uličarsko... On preti ubistvom, lomljenjem rebara, kičme, on kaže: ''...Ima da ti j... unuku i tebe, ima da upamtiš ko je gazda Pera..."

Na državnom tužilaštvu je odluka da li će gazda-Peru brzo ili sa odloženim dejstvom strpati u zatvor, tamo gde mu je i mesto.

Dok poreske službe jure vlasnike zanatskih radnji i bakalnica, otimajući im zadnju paru radi naplate poreza i PDV-a, Petar Matijević i Vojislav Gajić, na ime ovih dažbina oštetili su budžet Srbije, a potom i Vojvodine, za više od deset miliona evra! E, pa neka i dalje Čanak viče: "Di su naši novci"!

 

 

 

 

Bežanija

 

U prošlom broju Tabloida objavili smo fotografije Gajićevog voznog parka, koji je veći od voznog parka Bila Gejtsa. Ljubaznošću nekorumpiranih operativaca novosadske policije dostavljene su nam i fotografije kuća Petra Matijevića i Vojislava Gajića, koje su sastavni deo dokaznog materijala što se o njima prikuplja, radi primene Zakona o oduzimanju imovine stečen organizovanim kriminalom.

Nakon objavljivanja teksta, gospodin Gajić i Matijević sklonili su automobile koje su do sada parkirali ispred svojih hacijendi. U panici su.

 

 

  

 

 

Matijević je u laboratoriju doveo i stručnjake sa Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu. Jedna gospođa se kratko zadržala, jer joj moral nije dozvoljavao da potpisuje lažne sertifikate.

 

 

 

 

Bojan Pajtić je bez konkursa, bez tendera, dao besplatno gradsko građevinsko zemljište za hotel gospodina Gajića, koji u ovom gradu već ima sagrađen hotel Aleksandar, nazvan po imenu Vojinog sina!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane