Natrag

Apel

Apel

Kockarski kralj zavodi diktaturu

Ruletom do prosjačkog štapa

Grupa radnika zaposlenih u lancu slot-klubova "Aleksandar", prepuštena diktaturi vlasnika Milorada Majkića, obespravljena i bez plate, obratila se za pomoć redakciji Tabloida i njenom glavnom uredniku. Pismo objavljujemo bez skraćenja

Poštovani gospodine Brkiću,

Obraćamo Vam se kao jedinom slobodoumnom novinaru u Srbiji koji ima hrabrosti da i nedodirljivim, čak i veoma opasnim tipovima, saopšti argumentovanu istinu o njihovim kriminalnim radnjama i prenese je celokupnoj srpskoj javnosti bez obzira na posledice.

Naime, radi se o Miloradu Majkiću, vlasniku lanca slot-klubova "Aleksandar", koji je pred rat 1990-1991. godine došao sa jednom torbom iz Zagreba.

Pod sumnjivim okolnostima,uz pomoć Đure Perića, tadašnjeg predsednika opštine Zvezdara a danas narodnog poslanika u Skupštini Srbije, uzima lokal u ulici Kralja Aleksandra br. 158.

Finansijski uspon je napravio uz bankarske garancije julovca Zlatana Peručića (bivšeg direktora Beobanke) i Jovice Stanišića, što je široj javnosti dobro poznato, a i sam Majkić se predstavljao u Srbiji kao hrvatska žrtva (mada je u stvari hrvatski agent-spavač).

Kao takav, svoj zadatak je vrlo dobro obavio, ubacivši se u redove srpskih patriotskih organizacija, a kao promoter najnižih moralnih vrednosti, bahatosti, primitivizma i bestidnosti obavio je uspešno akciju izdaje zemljaka Milana Lukića, jer je znao njegovu tačnu lokaciju u Argentini.

Koliko je bio srpski orijentisan tokom 1991-1992. godine, najbolje govori podatak da je u svom stanu, u dedinjskoj cvećari, čuvao poznate višegradske muslimane za novac. Jedan od njih (Omer Branković), danas je ministar u vladi Milorada Dodika i počasni konzul Republike Kongo u distriktu Brčko!

 

A o Majkićevom poštenom biznisu i njegovom "dobrotvornom radu" u srpskom sportu, najbolje govori to da svaki džek-pot veći od petsto hiljada dinara, kompjuterski uzima sebi, a sve ispod toga daje nekom svom prijatelju i sa njim deli pola-pola (najčešće je u pitanju izvesni Pero Vlatković iz Zagreba).

Kao nedodirljivi i svemogući diktator, umislio je da mu ne može niko ništa (trista zaposlenih radnika ne prima platu već pet meseci!), a dnevne pazare, preko hiljadu slot mašina, prijavljuje minimalno na petsto do osamsto dinara po mašini, iako su pazari višestruko veći, što se lako može utvrditi kada krupijei ujutro u šest sati donose pazare u Čumićevo sokače (lokal 55, prim. aut.).

Smatramo da ćete se složiti da je to teška utaja poreza u milionskom iznosu, što Majkiću ne predstavlja problem jer ima jake veze u korumpiranoj Poreskoj upravi.

Sve radnike je primorao da potpišu blanko otkaze; tako iz njemu znanih razloga otkaz može da aktivira onda kad on poželi ili kad mu mlade devojke odbiju njegove manijačke nagone i želje za orgijama (za šta je, inače, sudski odgovarao u Zagrebu za vreme SFRJ).

Pošto je ovih dana javnost preplavljena natpisima u dnevnoj štampi o narko-klanu "Šarić", pitanje je kako i kojim parama Majkić otvara velelepni lokal u novootvorenom hotelu na Novosadskom sajmu, kao i njegova veza sa vlasnikom alko-grupe (Duškom Kneževićem) ili Gajićevom kompanijom "Aleksandar grupa" iz Novog Sada o čemu je vaš list opširno pisao.

To su samo sitnice koje smo spomenuli o ovom kriminalcu, a u ime gladnih i izmučenih radnika slot-kluba "Aleksandar", molimo Vas da ove navode proverite i istinito obavestite javnost, a lopova suočite sa pravdom, jer jedino to Vi možete u ovoj napaćenoj Srbiji.

                      

                   U Beogradu 15.6.2010. godine

Gladni i obespravljeni radnici slot-kluba ALEKSANDAR

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane