Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

Odbačeni režim Borisa Tadića uvodi diktaturu

 

Nema svest ni o svojoj a kamoli o bolesti države

 

Milovan Brkić

 

 

O, zar i ti sestro Angela, uzviknuo je srpski diktator Boris Tadić, nakon što mu je kancelarka diplomatskom poštom saopštila da za Srbiju, barem za njenog i Borisovog života, u Evropskoj uniji nema mesta.

O, zar i ti draga Angela, kojoj sam tako verno služio, sve želje ispunjavao, zar ti koja si mi dala nagradu, i to pre nego Mihailu Gorbačovu, nemačkom ujedinitelju, zar i ti da me izdaš, udario se po čelu Boris Tadić i uzbuđeno se okrenuo prema ministru svom, malom Vujici, pokazujući mu rukom da svuče pantalone.

Svaki prosečan analitičar ekonomskih prilika u Evropskoj uniji mogao je zaključiti da Srbiji, u tom društvu, dugoročno gledano, nema mesta. Samo je srpski predsednik, proklinjući birače, obećavao brz ulazak u Evropsku uniju.

Sve što je obećao Boris Tadić pokazalo se kao sanak pusti. Čista prevara, smišljena laž.

Drugi predsednički mandat Boris Tadić je dobio na obećanju da će, osim uvođenja u Evropsku uniju - sačuvati Kosovo! Samo desetak dana od njegove inauguracije po drugi put, privremene kosovske institucije su, uz punu podršku SAD i većine zemalja EU, proglasile nezavisnost Kosova i Metohije.

Opet je srpski predsednik počeo da obećava kako nikada neće priznati nezavisnost Kosova, da će ga braniti mirnim putem, podnošenjem tužbe Međunarodnom sudu pravde u Hagu. Tačnije, srpski predsednik je smišljeno prevario građane za račun svojih gospodara iz svetskih centara moći. On i njegov dečko Vuk Jeremić nisu podneli redovnu tužbu Međunarodnom sudu pravde, jer bi presuda suda morala da se poštuje od svih članica Ujedinjenih nacija, nego su zatražili, preko Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, savetodavno mišljenje Suda o nezavisnosti Kosova.

I, gle čuda! Iz Haga je stigla vest da je Međunarodni sud pravde zaključio da je proglašenje nezavisnosti Kosova pravno prihvatljivo!

Dakle, više nema ''puta u EU, koji nema alternativu'', nema međunarodne podrške za očuvanje teritorijalnog integriteta...

Srpska privreda je razorena, Srbija je opljačkana.

Ali, ni to nije sve. Savet Evrope razmatra mogućnost da Srbiju isključi iz članstva! Kao članica Saveta Evrope Srbija je ratifikovala više konvencija, koje srpske vlasti na brutalan način zaobilaze.

Prošle godine je gospodin Tadić brzopotezno potpisao Zakon o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju, kakav nije postojao ni u najcrnjim vremenima komunizma u zakonodavstima komunističkih zemalja. Iz Saveta Evrope stigla su upozorenja da je ovaj zakon neprimeren i surov. Njegovu primenu odložio je tadašnji v.d. javnog tužioca Srbije, nalaži tužilaštvima da poštuju Evropsku konvenciju o ljudskim pravima i osnovnim slobodama. Ustavni sud Srbije, na čijem je čelu baba-devojka Bosa Nenadić, Tadićeva miljenica, za godinu dana nije našao vremena da ovaj zakon stavi van snage.

Svaki diktator prvo napadne medije, stavi ih pod svoje šape, onda krene na sudije i tužioce. Tako je i reforma pravosuđa, pod šapom Borisa Tadića, razbesnela evropske predstavnike u Savetu Evrope, da je Tadićeva lucprda Snežana Malović 1. jula potpisala ukaz, sa Društvom sudija Srbije, da sudije i tužioci koji nisu reizabrani, primaju platu dok Ustavni sud Bose Nenadić ne odluči o njihovim žalbama.

Srpsko pravosuđe je razoreno. Ono je postalo partijski sudstvo Demokratske stranke.

Dakle, belosvetska šetnja i šepurenja Borisa Tadića - samozvanog lidera u regionu, postaju besmisleni.

On će sada poželeti da bude samo paša beogradski!

Obaveštajna služba bugarske armije došla je do operativnih planova turske vlade da preko Bugarske i Srbije uđe u Bosnu i okupira Republiku Srpsku! Tursku vladu podržava bugarski premijer Bojko Borisov, koji je uključen u sve mafijaške grupe, a čije predstavnike je nemilosrdno likvidirao da bi stekao ključnu ulogu u Bugarskoj.

Niko u Srbiji ne zna šta je Boris Tadić tražio u Istanbulu! Njegov kum Dragan Šutanovac, ministar odbrane, često je šenlučio u turskim hotelima, vraćajući se sa džakovima para.

Iznenadna prevelika ljubav sa turskim islamističkim vođama koštaće Borisa Tadića gubitka titule lidera u regionu.

Ipak, jedno je sigurno: Boris Tadić žive glave neće otići s vlasti. To je za njega nezamislivo. On će se braniti svim sredstvima, do poslednjeg građanina.

Lekari opisuju Tadića kao sve luđeg i luđeg, i neupućenog u vlastitu bolest.

U nedostatku investicija i novca, sve većeg osiromašenja građana i privrede, i katastrofalnog roda pšenice i voća, te pune propasti seljaka, Boris Tadić i njegov ključni savetnik Srđan Šaper krenuće da zamajavaju narod hapšenjima ljudi koji su na nižim nivoima vlasti i partijske hijerarhije, svaljujući na njih krivicu za propast života u Srbiji.

U Srbiji će se pod šapom Borisa Tadića masovno umirati, dok će njegova preplaćena partijska elita živeti sve raskošnije. Ali, tu je i rizik njegove politike. On će vrlo brzo protiv sebe ujediniti sve unutrašnje snage, bez obzira na to što su one, za sada, dezorijentisane i slabašne. Uostalom, i Slobodan Milošević je pao kada je tu odluku donela njegova partijska elita, jer im je postao kamen oko vrata.

Ipak, pre nego što bude smaknut, Boris Tadić će proliti mnogo krvi svojim gladnim građanima.

 

 

 

 

Iznenadna prevelika ljubav sa turskim islamističkim vođama koštaće Borisa Tadića gubitka titule "lidera u regionu".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane