Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Na licu mesta

Ruka ruku mije, pogotovo ako su ruke policije

 

Kako Brojin maligane broji

 

Na druenjima, na kojima je eljko Lazi, zamenik naelnika unutranje kontrole u Ministarstvu unutranjih poslova, nezaobilazna ikebana, a Milan Brojin, komandir policijske ispostave u Adi, glavni kupler-majstor, formira se kadrovska politika pokrajinskog MUP-a, ali se odreuju i mere za neposlune

 

Arpad Na

 

eljko Lazi je danas zamenik naelnika unutranje kontrole u Ministarstvu unutranjih poslova, kao i savetnik za informisanje. Potekao je iz PU Kikinda, gde je morao da da otkaz kada je uhvaen u naplaivanju svojih usluga, kako u novcu tako i u naturi, i drugim propustima u radu.

Njegovo vaskrsnue i ponovni nagli politiki uspon poinju jednom saobraajnom nesreom u leto 2008. Tada je, vozei putniki auto u pripitom stanju, u mestu Sajan naleteo na motociklistu Itvana Demetu. eljko je u trenutku nesree imao vie od dva promila alkohola u krvi.

I pored toga, Lazi nikada nije odgovarao, jer je pretio Demetu i njegovim ukuanima da sluajno ne podnose prijavu. Ovakav, sa puterom na glavi, on je bio idealno reenje za visoku funkciju u unutranjoj kontroli, jer se takvim lako manipulie. A Lazi se potrudio da napravi dovoljno drugih zlodela zbog kojih bi ga imali u aci.

ovek je, jednostavno, sklon aici i vonji u pijanom stanju.

Jedan od njegovih pajtosa je Milan Brojin, komandir policijske ispostave u Adi. I ba taj Brojin pokazuje posebnu sklonost ka pomaganju pijanim vozaima. Tako je u novembru 2009. pomonik predsednika SO Ada eljko Prekajski svojim vozilom udario nepropisno parkiranu - kuu. Na uviaj je izala ekipa policije, a Prekajski poziva Brojina, koji svojim podreenima nareuje da ne sainjavaju zapisnik, a izvetaj o intoksikaciji pijanog vozaa netragom nestaje. Stanarima kue nije ostalo nita drugo nego da tetu poprave o svom troku.

Odmah posle toga Brojin od SO Ada dobija osam mobilnih telefona pojedinane vrednosti izmeu 500 i 850 evra, a raune za njihovo korienje takoe pokriva Skuptina optina.

Uzgred, takoe kao protivuslugu, Brojin dobija mogunost da se gosti po najelitnijim lokalima u Senti, istim onim u koje svraaju eminentni kriminalci. Raune ne plaa iz svog depa, ve na potpis. Kome se posle toga alju ti rauni na realizaciju i po kom osnovu, nije nam poznato.

Tako je Brojin rado vien gost i u lovakoj kui Irmenjija, tasta predsednika optine Ada. Sa njim tamo svraa i eljko Lazi, ija je uloga da svaki put kada se pokrene neka istraga protiv Brojina istu zaustavi slanjem unutranje kontrole da provere ba iste one koji istrauju Brojina. Tako se deavalo da bude lustriran i tuilac iz Subotice koji je pokuao da pokrene istragu o ovim kriminalcima u uniformama.

Uz terevenke u lovakoj kui ide i lov na kome uestvuju i mnogi politiari. Na tim druenjima, na kojima je eljko nezaobilazna ikebana, a Brojin glavni kupler-majstor, formira se kadrovska politika pokrajinskog MUP-a, ali se odreuju i mere za neposlune.

Jednom prilikom je Brojin dobro zabrljao, pa je lino direktor policije Veljovi naloio istragu povodom cepanja jednog izvetaja o alkoholisanosti vozaa. Tu ve Brojinu nisu mogli da pomognu ni Lazi ni lovaka kua, pa je morao dublje da zagrabi u vreu sa blagom. Tom prilikom se radilo o deurnom vozau u alkoholisanom stanju Stajki Simidinu, dobro uglavljenom u fisove koji kontroliu pekare i poslastiarnice tog kraja.

Simidin je ve bio poznat policiji po svojoj obesnoj vonji kada je u Temerinu mrtav pijan izazvao saobraajnu nesreu u kojoj su na licu mesta poginuli jedan mukarac i njegova trudna supruga. Krivac za nesreu bei sa lica mesta i odmah zove svoje roake vapijui za pomo, a ovi angauju Brojina koji sreuje da nestane izvetaj o Simidinovoj alkoholisanosti i da sudija ima razumevanje za poinioca.

Epilog ove tragedije je da je Simidin dobio godinu dana zatvora uprkos tome to je prethodno bar 30 puta hvatan pijan za volanom, a izdani roaci udnih imena sakupili su onoliko para koliko je Brojinu trebalo da se zataka afera sa nestankom vetaenja. Poginule mua i enu i njihovu jo neroenu bebu niko vie nije spominjao.

 

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane