Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

Hi-Men na zadatku

N.V.

 

Sadašnji državni sekretar u Ministarstvu pravde Srbije, Slobodan Homen, izrastao je za samo nekoliko godina vladavine u čudovišnu, višenamensku ličnost, natprirodnih sposobnosti i istih takvih sklonosti. On je istovremeno tužilac, policajac, sudija, advokat, pa čak i suštinski ministar, jer formalni ima suknju i problem sa ogledalom.

Ali, ni to nije sve. Slobodan Homen ima jednu od najvećih zbirki raznih odlikovanja i ordenja za koju čovečanstvo uopšte zna. I obožava film "Gospodar prstenova", koji pripada žanru fantastike.

 U prvom slučaju, sakupljajući ordenje, ovaj parapolitički patuljak, čiji lik neodoljivo podseća na animirane likove slavnog Volta Diznija, kompenzira ono čega on nema i neće imati, a to su priznanja za velika dela. U drugom slučaju, ljubav prema filmu "Gospodar prstenova" govori o nedostatku njegove veze sa realnošću.

Psihoanalitička slagalica mogla bi da dobije i frojdovske detalje, ali ovde su važnije neke druge stvari. Recimo, kako Homen "niveliše" visinu presude (u slučaju Andrije Draškovića, na primer), kako najavljuje optužnice, kako organizuje televizijske hajke i kako dekretima oduzima imovinu osumnjičenih, ali još neosuđenih osoba.

Mada je predratni advokat Slobodan Subotić osnovao još 1934. godine svoju advokatsku kancelariju u Beogradu, koja i danas radi (Subotić je bio branilac na suđenju Draži Mihailoviću, zbog toga je bio proganjan, a nedavno je i rehabilitovan u Okružnom sudu u Beogradu), njegov unuk Slobodan Homen nije pošao putem doslednosti svoga pretka. On se, na žalost, pretvorio u preki sud najoriginalnijeg boljševičkog modela. Fale mu samo čizme, šinjel i pištolj, ali nema potreban gabarit da bi mu to sve stajalo kako treba. Tako male brojeve više ne prave.

Jednom rečju, Homenu je dat mandat od opasnijeg diletanta nego što je on, da slobodno uteruje neodržive zakone, otima tuđu imovinu, pretvara je u takozvano narodno dobro i radi sve što su radili SKOJ i Narodni front 1945. godine, u zlatno doba opšte pljačke tuđih dobara.

 Jedina je razlika u tome što su one dve organizacije harale protiv svojih klasnih i ideoloških neprijatelja, a Homen hara protiv "kontroverznih biznismena" iestokih momaka", u čijoj kreaciji je učestvovala i njegova stranka, njegova demokratska pomajka koja ga je usvojila kao nedonošče iz počivše organizacije po imenu "Otpor", koja je bila prepuna njemu sličnih, tako tragikomičnih ličnosti.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane