Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pismo

 

Pismo

 

Karamarko, Muharemi, Osmani i drugi znani i neznani

 

Redakcija Tabloida dobila je pred samo zaključenje ovog broja pismo dobro upućenog čitaoca iz Bosne i Hercegovine o ulozi porodice Osmani u političkom, privrednom i svakom drugom, nadzemnom i podzemnom životu u Hrvatskoj. Posebno o ulozi tamošnjeg ministra policije Karamarka i njegovim jednokratnim "upotrebama" MUP-a Srbije

 

...

 

Da je Balkan postao poprište velikih i prljavih podmetanja, kako u politici tako i u kriminalu, dokazuje i velika podvala hrvatskog ministra policije, gospodina Karamarka prema svom srpskom "kolegi", ministru Dačiću.

Gospodin Karamarko je u MUP Hrvatske doveden preko gospodina Muharemija, inače tadašnjeg šefa kabineta bivšeg predsjednika Mesića (koji je u ovom slučaju dao svoju saglasnost), a za sve to je debelo novcem zalegla mafijaška organizacija - obitelj Osmani, kojima je Muharemi dio obitelji.

Obitelj Osmani na teritoriji Istre posjeduje  abnormalno bogatstvo stečeno kroz pranje novca i krijumčarenje narkotika i zaštićeni su od strane ministra Karamarka po svim pitanjima vezanim za njihov biznis.

Sada je u Hrvatskoj jedna od najaktuelnijih tema suđenje za ubistvo novinara Pukanića i čitava optužnica protiv onih koji su optuženi stoji "na staklenim nogama" i postaje velika prijetnja za položaj ministra Karamarka pa se isti snalazi na razne načine da taj slučaj privede kraju angažujući lažne "zaštićene svedoke" tipa Marjanovića, koji se na sudu ne može ni sjetiti gdje je i kada se sastao sa osumnjičenim Đurovićem.

Da je Karamarko u velikom problemu, govori i činjenica da je Pukanić desetak dana prije smrti posjetio neke ljude iz Crne Gore, iz njihove službe bezbjednosti, te je od njih dobio obiman materijal o kriminalnim radnjama navedene obitelji Osmani, a koji je imao namjeru objaviti u svom listu "Nacional", pa to baca veliku sumnju da je i obitelj Osmani imala debeo razlog da naruči njegovo ubistvo.

Ako gore navedeno potkrijepimo i pričama koje kruže po kancelarijama hrvatskog tužilaštva i policije, da Robert Matanić nije egzekutor tog ubistva, nego nedavno isporučeni višestruki balkanski ubica Sretko Kalinić, da bi zauzvrat dobio mir i sigurnost boravka u Hrvatskoj  zajedno sa hrvatskim dokumentima (koja su mu obezbjeđena na "mig" ministra Karamarka!), onda se ustvari postavlja pitanje: Ko je imao više razloga da ubije Pukanića? Ili, jedno drugo pitanje: Zašto bi ga nakon pet godina pisanja o Stanku Canetu Subotiću, baš on, nakon toliko vremena likvidirao, zar to isto nije mogao znatno ranije da uradi?

Prema svemu sudeći, "tikva je pukla" kad je višestruki ubica Kalinić ranio Simovića (člana takozvanog Zemunskog klana, prim. red.), i to se desilo zbog toga što je Kalinić postao opasan za ministra Karamarka, pa je ovaj angažovao Simovića da ga likvidira, da bi "očistio tragove", a pri tome, mu je (Simoviću), obećao ulogu zaštićenog svjedoka i sve bi izgleda dobro prošlo da Kalinić nekim čudom nije preživio.

U sve ove prljave igre, Karamarko je paralelno uvlačio i MUP Srbije, tako što je ministru Dačiću davao one informacije koje su odgovarale njemu i njegovim mentorima, obitelji Osmani.

Da je ova organizacija najjača i da vodi državu pokazuje i činjenica da je Muharemi sa mjesta šefa kabineta pomjeren na mjesto šefa protokola kod sadašnjeg hrvatskog predsjednika Josipovića, i da ovaj, čak i da želi, nije u prilici da ga pomjeri, jer uživa zaštitu Karamarka i Mesića, ali i premijerke Kosor, jer na imperiji Osmani sada počiva posrnulo hrvatsko gospodarstvo.

                               

                                  Čitatelj iz Lukavca, BiH

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane