Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Preventivno pljačkanje Telekoma

 

Neka pripremi se - belo roblje

 

Vlada Srbije saopštila je odluku predsednika Borisa Tadića da većinski paket Telekoma Srbija proda nemačkoj kompaniji. Ovo je poslednja velika pljačka klike Borisa Tadića.

 

M. Brkić

 

Mesec dana uoči prodaje NIS-a ruskoj državnoj kompaniji Gazprom, po nalogu srpskog predsednika Tadića srpska kompanija opelješena je za više od sto miliona evra! Predsednica Upravnog odbora NIS-a Biserka Jeftimijević-Drinjaković je, nakon obavljene pljačke i prelivanja novca i imovine NIS-a na račune Demokratske stranke i kompanija koje rade za gospodina Tadića, dobila nov posao - postala je savetnik predsednika Republike Srbije.

O pljačkaškoj beprizornosti srpskog predsednika svakodnevno, u šifrovanim izveštajima, svoje centrale iz Beograda obaveštavaju predstavnici stranih ambasada. Ni afrički diktatori tako sumanuto ne otimaju od države i njenih građana.

Skoro da je sva imovina koja je bila u vlasništvu države rasprodata. Srpski predsednik sada kreće na Telekom Srbije. Planira da opljačka oko pola milijarde, a potom da ovu najprofitabilniju državnu kompaniju slobodnom pogodbom proda nemačkoj državnoj kompaniji!

Pljačka Telekoma odavno je planirana. Kada je svog dečkića Branka Radujka, poluidiota, s mesta generalnog sekretara predsednika Srbije ustoličio za generalnog direktora ovog javnog preduzeća moglo se i pretpostaviti da sledi velika pljačka.

Izvori Tabloida iz Telekoma Srbije potvrđuju da je izvlačenje para iz ove kompanije počelo neviđenom žestinom. Kroz izmišljena krečenja, adaptacije i lažne nabavke, a sve preko firmi Srđana Šapera i predsednika Tadića!

Do sada je, tačnije samo u poslednjih mesec dana, iz Telekoma isisano preko 60 miliona evra!

Generalni direktor Branko Radujko s nepodnošljivom lakoćom potpisuje milionske naloge, bez saglasnosti Upravnog odbora. Dobar deo novca odlazi i na finansiranje Demokratske stranke, koja je, poslujući preko svog pokrajinskog i opštinskih odbora, postala moćna kompanija i mašina za pravljenje para.

Upućeni u planove za pljačkanje Telekoma Srbije, na osnovu prisluškivanih razgovora srpskog predsednika i njegove pljačkaške družine, tvrde da je planirano da se ova kompanija opelješi za pola milijarde evra! Načini na koji će se pljačka izvesti originalni su, jer se Tadićeva klika prevarom bavi kao naučnoistraživačkim radom.

Prema izjavama Branka Radujka, poverljivog momka srpskog predsednika, tenderi za prodaju Telekoma Srbija biće poništeni, a potom će, budzašto, ovo javno preduzeće biti prodato slobodnom pogodbom nemačkoj kompaniji Dojče Telekom!

Da li je u ovom slučaju reč o lepom poklonu nemačkoj državi radi obezbeđivanja podrške svom režimu, ili je reč o čisto kriminalnoj akciji srpskog predsednika?

Spekuliše se da je predsednik Tadić svestan da je vreme njegove despotije isteklo. Milion gladnih građana Srbije predstavljaju opasnost za Evropu i bezbednost u regionu pa sumanuti srpski diktator želi da se snabde kešom, kojim će pokušati da odloži svoje smaknuće.

Posrnula i potpuno klonula srpska privreda nije u mogućnosti da obezbedi minimalno funkcionisanje državnog aparata. Do kraja godine očekuje se nekontrolisana inflacija, tako da je sasvim moguće da krajem godine bude veća od 90 odsto.

Preko Branka Radujka srpski predsednik kontroliše i medije, jer Telekom Srbije preko marketinških firmi Srđana Šapera i Dragana Đilasa plaća medije koji promovišu diktatora Tadića kao ''velikog demokratu'' i lidera u regionu.

Listajući Politiku i prateći režimske medije lako je sabrati koju količinu novca Telekom Srbije, uz prethodnu proviziju koju uzmu Šaperove i Đilasove firme, ubacuje u režimske medije, čiji su tiraži i gledanost ispod svakog nivoa.

Kada opelješi i Telekom Srbije srpskog predsednika očekuje očerupana država. Da li će on potom sa svojom kamarilom smisliti da evropskim kompanijama prodaje svoje građane kao belo roblje. Od ovako sumanutog čoveka i to se može očekivati.

 

 

 

Strani posmatrači iz Beograda ocenjuju da Borisa Tadića apsolutno ne zanima stanje privrede. On Srbiju doživljava kao svog pacijenta! Svojim ministrima naredio je da uzimaju kredite, da se lokalne samouprave zadužuju.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane