Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Teror

Teror

Kaznena ekspedicija Privrednog suda u Beogradu u diverzantsko-terorističkoj akciji protiv Tabloida

 

Kako su nas oslobodioci sravnili sa zemljom

 

U skladu sa strateškom procenom da je Tabloid ključni problem države, ekipa visokih državnih egzekutora izvršila je novu agresiju na Redakciju, rasturila je, uništila imovinu i onemogućila rad. Drugačije i nije moglo da bude s obzirom na činjenicu da je, kako reče predsednik Tadić, današnja Srbija "najdemokratskija" u svojoj istoriji.      

 

M. Brkić

 

U utorak, 28. septembra, u prostorijama naše redakcije neočekivano, poput kakvih diverzanata-terorista, sjatila se kaznena ekspedicija iz Privrednog suda u Beogradu. Ušli su nadmeni, napaljeni, s osećanjem da dobijaju presudnu bitku u svom životu.

Oslobodilačku grupu predvodio je vršilac dužnosti predsednika Privrednog suda u Beogradu sudija Zlatan Dmitrić, a činili su je još izvršni sudija Vesna Vulević i dvojica sudskih izvršitelja, Miroslav Vučinić, koji je imao legitimaciju sudskog izvršitelja Trgovinskog suda u Beogradu, i još jedan izvršitelj, koji se nije predstavio. U društvu ove družine bio je i sudski veštak, vremešni Petar Živković.

- Ovde sam zbog svojih roditelja... I danas je, ovde, država na ispitu - likujući, uz orgazmički i ludački osmeh, saopštila nam je sudija Vesna Vulević.

Presudom Trgovinskog suda u Beogradu, koju je donela sudija Lejla Bratić (ljubavnica tužioca za ratne zločine Bruna Vekarića) naloženo je bivšem izdavaču našeg magazina, preduzeću Tabloid press da se iseli iz prostora od 46 kvm, koji smo zakupili od Doma ratnih vojnih invalida Beograda. Drugu prostoriju zakupio je novi izdavač našeg lista, jer je gospođa Branka Stojić, upravnica Doma, na taj način dvostruko naplaćivala "zajedničke troškove". Otkazala nam je ugovor, jer je tadašnji predsednik saveta Doma RVI Slobodan Vukašinović (88) zaključio da smo opasni kriminalci.

U stvari, Dom RVI Beograda nije ni vlasnik ni korisnik poslovnog prostora u zgradi na Savskom trgu broj 9. Vlasnik je Republika Srbija, a korisnik SUBNOR Srbije! Tužbu kojom su predstavnici Doma RVI Beograda podneli Drugom opštinskom sudu u Beogradu, tražeći da se uknjiže u zemljišne knjige kao korisnici poslovnog prostora više od 10 hiljada kvadrata, sudsko veće je odbilo kao - neosnovanu.

Izvršenje - iseljenje iz prostora nije bilo moguće izvesti, jer izvršilac nije mogao da nađe tri prostorije površine 46 kvm!

Za prvi pokušaj iseljenja Policijska uprava za Beograd angažovala je 210 policajaca. Drugi put došla je samo patrola, ali izvršilac nije mogao da se snađe. Onda su mu pomogle sudije, tako što su angažovale sudskog veštaka Petra Živkovića (71).

Kada je shvatila da od tražene asistencije izvršenju prisustvuje samo komandir Stanice policije Savski venac, sudija Vesna Vulević je besnela i urlajući zahtevala interventnu brigadu!

Bio je to, verujem, najteži dan u životu Vlade Popovića, komandira PS, koji je smirivao sudije da svoj zadatak obave bez nasilja.

I sudski veštak Živković je za pola minuta našao tri prostorije površine 41 kvm! Ostalih pet kvadrata nije bilo, a sudija je naredila sviti nepoznatih momaka da nam počupaju kablove, telefone, razbiju kompjutere, unište imovinu.

Naš kolega iz Kraljeva prepoznao je u sudiji Zlatanu Dmitriću svog sugrađanina, uglednog homoseksualca. Čim su se pozdravili, sudija Dmitrić je pobegao. Gej lobi je progurao Dmitrića (37) za sudiju Privrednog apelacionog suda u Beogradu i odmah ga postavio i za v.d. predsednika Privrednog suda u Beogradu. Gospodin Dmitrić je odmah potrošio pet miliona dinara za opremanje kabineta. Četvrtkom mu natankuju gorivo u službeni auto. On odlazi u Kraljevo (036/322-518) na produženi vikend, a vraća se utorkom ujutro. Njegove ljubavi su u Kraljevu. Uništio je službeni automobil, jer je zaboravio da je potrošio benzin, pa je motor eksplodirao!

Sudija Vesna Vulević (37) u Beograd je došla iz Peći. Njena porodica je slovila kao poznata po nasilju nad Albancima. Roditelji su joj izbegli u Rajkovac, kod Mladenovca (011/8233-801). Sa sobom su doneli velike pare, a ćerkama su kupili stanove u Beogradu.

Sudija Vesna je sićušna ženica, sama nam kaže da ima 46 kilograma, ali zlo koje iz nje izbija prevazilazi i težinu slona. Bila je član SPS-a, a 5. oktobra, dolaskom "oslobodilaca" u njen sud - Čumeta i Dušana Spasojevića - skinula je sliku Slobodana Miloševića i razbila je! To je ovu priprostu i zlu ženu preporučilo za sudiju Privrednog suda u Beogradu!

Izvršenju sudskih odluka nikada u istoriji ovog suda nije prisustvovao predsednik suda. Njegov ulazak u tuđe prostorije je nedopušten, jer on nije izvršni sudija. Prvi put u poslednjih trideset godina, iseljenju iz prostora od 46 kvadrata prisustvovao je i izvršni sudija!

Uzalud su advokati našeg preduzeća i sudski veštak kojeg smo angažovali kazivali da je presuda neizvršiva. Ali, sila otme konje i gradove. Tako smo ostali u prostoriji od 25 kvm, koja je, po ugovoru sa Domom RVI Beograda, veličine - 37,5 kvm.

Sutradan nam je predsednik Saveta Doma RVI Beograda zabranio ulazak i u ovu prostoriju. Pozvana policija PS Savski venac uputila nas je na sud. Vasiljević se u sudu dogovorio da mu pruže svaku podršku. Obratili smo se ministru Ivici Dačiću, koji se nalazio u poseti u Moskvi, obaveštavajući ga da svi članovi Redakcije idu u dvorište jedne ambasade da zatraže azil. Posle pola sata inspektori Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije su, uz odobrenje tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, "oslobodili prolaz" do naše prostorije.

Naši urednici dobili su uveravanje međunarodnih predstavnika da će i naš slučaj biti stavljen u (ne)delo srpskom predsedniku Borisu Tadiću. Advokati našeg lista pripremili su krivičnu prijavu protiv sudija Zlatana Dmitrića i Vesne Vulević, a s najvišeg mesta u državi obećano nam je da će oni biti privedeni zakonu.

Našu redakciju, koja se nalazila u haosu, posetila su predsednica Udruženja novinara Srbije Ljiljana Smajlović i predsednik Izvršnog odbora UNS-a Petar Jeremić. Podršku nam nisu pružile druge kolege, ali se zahvaljujemo dobrim ljudima koji su nas novčano pomogli da ostanemo na nogama.

  

    

 

 

  

Slučajevi bez presedana 

 

Imovina Republike Srbije se rasprodaje, nestaje, ali se Javno pravobranilaštvo ne oglašava.

U pljačkanju imovine boračkih organizacija učestvuje mala grupa ljudi, koju predvodi lažni borac iz poslednjih ratova Srbije Željko Vasiljević.

Naš list je u poslednjih godinu dana opisao kako nekoliko desetina hiljada invalida i učesnika ratova pljačka mala grupa ljudi.

Predsednik Saveta Doma RVI Beograda je Željko Vasiljević, koji je status ratnog vojnog invalida stekao na osnovu lažne potvrde da je težak duševni bolesnik, opasan po okolinu! On prima invalidsku penziju, na raznim je dužnostima u invalidskim organizacijama.

Bio je, kao opasan šizofrenik (barem sa takvom potvrdom prima invalidninu), poslanik u Narodnoj skupštini, a u aktuelnoj Vladi Srbije bio je državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku. Smenjen je nakon izjave da treba uvesti pola miliona Kineskinja radi povećanja nataliteta!

Stotine hiljada evra opljačkala je tročlana družina iz Doma RVI Beograda. Desetine krivičnih prijava protiv ove grupe završile su u fiokama policije i tužilaštva.

Najzad, 17. marta ove godine Željko Vasiljević je uhapšen jer je falsifikovao deset hiljada potpisa za svoju partiju koju je želeo da registruje. Posle dva dana provedena u pritvoru izveden je pred istražnog sudiju Prvog osnovnog suda u Beogradu. Priznajući izvršenje krivičnog dela, istražni sudija se saglasio sa predlogom tužioca da protiv njega optužnica odmah bude podignuta. Ali...

Da bi izbegao odlazak u zatvor, gospodin Vasiljević postaje predsednik Saveta Doma RVI Beograda. Odlazi kod Nataše Kandić nudeći joj saradnju da joj isporuči na stotine invalida - učesnika poslednjih ratova, koji dolaze kod njega tražeći pomoć i ispovedajući mu se.

I Nataša uzvraća Željku. Predmet u Prvom osnovnom sudu u Beogradu dobija sudija Vladana Vukčević-Jovanović, ćerka tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića. Pošto je Vasiljevićev predmet držala nekoliko meseci u fioci (K. br. 16765/10), ona ga 8. septembra vraća istražnom sudiji na sprovođenje istražnih radnji! Ovu pravnu akrobaciju je teško zamisliti. Da je u pitanju drugi čovek, sudija bi bio momentalno predložen za razrešenje. Naime, gospodin Vasiljević je priznao i u policiji i pred istražnim sudijom da je falsifikovao potpise i overio ih lažnim pečatom Trećeg opštinskog suda u Beogradu. Istražni sudija Snežana Stojanović zakazala je Vasiljevićevo saslušanje tek za 18. novembar (Ki 15373/10).

   Istražitelji koji rade za Natašu Kandić tvrde da se većina prijava koje im je gospodin Vasiljević dostavio ovih dana pokazala lažnima, te je i gospođa Kandić od njega digla ruke.

 

 

 

 

Dopisnopotkazivački veštak švercer 

 

Petar Živković je rođen 1939. godine. Živi na Banovom Brdu, ulica Kraljice Katarine 66 (tel. 3553-095). Radio je do 1991. godine u PIM Ivan Milutinović iz Beograda, kao inženjer. Najuren je sa čak sedam gradilišta u Libiji. Bavio se kriminalom u preduzeću, a u Libiji i Kuvajtu je švercovao alkohol. Umeo je da "uveća kvadrate" na gradilištima. Bavio se špijuniranjem kolega na gradilištima u inostranstvu. Nije ni krio da policiji potkazuje kolege. Uglavnom je pisao lažne izveštaje. Zbog potkazivanja bio je više puta premlaćivan.

Kada je napustio preduzeće bavio se prometom nekretnina, jer mu je supruga radila u SO Čukarica, u odeljenju za stambeno-komunalna pitanja.

Kao sudski veštak radi za stečajnu mafiju. Sačinjavao je godinama lažne procene. Miljenik je stečajnih sudija Privrednog suda u Beogradu i stečajnih upravnika. Ojadio je mnoga preduzeća u stečaju. Navodno je magistrirao na FON, mada je građevinski inženjer. Magistraturu je platio hiljadu dolara dok je radio u Kuvajtu. Navodno je magistraturu odbranio "dopisnim putem".

Iako je odavno u penziji i po zakonu ne bi mogao da bude sudski veštak, zarađuje milionske iznose u Privrednom sudu u Beogradu, koje deli sa sudijama ovog suda koji ga angažuju kao "veštaka". Pokojni Živković iza sebe ostavlja ušteđevinu od preko milion evra.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane