https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda35

Epizoda35.

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

 

Partizanska deca i duhovi njihovih očeva i dalje ne daju spokoja đeneralu Dragoljubu Mihailoviću. Vojislav Mihajlović, sin partizana Branka, sada traži rehabilitaciju đenerala. Od koga je traži? Vojislav je obavezan da objasni javno, jasno i glasno zašto to radi.

Ja sam za direktan ulazak u EU! Ne mogu da zamislim život, a da nemam poljski WC, češke cigarete, švedski sto, francuski ključ, italijanski štim, a da samo jedem rusku salatu i punjenu pekinšku patku. Zar da mi od života ostane turski nužnik, oblepljen plakatima čoveka na "ić", koji navija za Tursku.

Šolević i drugovi opet ne daju Kosovo. Ne sumnjam da oni peru zube svakog jutra i da menjaju čarape jednom nedeljno, ali otkad su se Šolević i njegovi opet pojavili, Srbijom se oseća septička jama, do vrha napunjena "sadržajem". Predlažem Šoleviću i drugovima da isprazne sadržaje dotične na starosrpski način vekovima poznat kao - srkanje.

Muftija Zukorlić postavlja smešno pitanje: zasto u košarkaškoj reprezentaciji Turske igra pet "sandžaklija", a u reprezentaciji Srbije nijedan. Osim što nismo znali da "sandžaklije" vole da igraju za Srbiju, odgovaram ja, razlog su i baklave i salčići. Srpski košarkaši jedu i baklave i salčiće...

Nemačka avijacija, turska evropeizacija, američka civilizacija, britanska konverzacija i srpska administracija su čuvari zatvora u kome počivaju Srbija i srpski narod. U tom zatvoru Srbi imaju sve što im treba: kuhinje za siromašne, sigurne kuće za žene i decu, zavod za zapošljavanje, Seku Aleksić, razumevanje za "ponosne" i pet hiljada za penzionere i novokomunca Jošku Broza. U tom zatvoru Srbi nemaju Kosovo i Metohiju. Njih su prebacili u poseban zatvor.

Žali se jedan opozicionar- desničar: "Ko me čuje da govorim istinu neka me odmah izudara". Na pitanje da pojasni poziciju, odgovara: "Tvrdio sam da su Turci najzaostaliji narod, jer su živeli petsto godina sa Srbima. Umalo me ne isključiše iz partije."

Papa Benedikt XVI bio u Londonu i javno se izvinio za seksualne skandale. "Trorogi" je toliko bio nesrećan da mi se učinilo da mu je jako žao što lično nije učestvovao u njima.

Zli jezici tvrde da je "zadruga" rešila da sve "farmerke" sa Farme obeleži kad ulaze u štalu kod krava, kako bi se međusobno raspoznavale, jer ni jedna farmerka ne vidi dalje od nosa.

Ka Kosovu ništa novo! Amerika i EU ne znaju šta da rade, Albanci i srpska vlast još manje znaju. "Nezavisno Kosovo" i nije pravljeno da bi tamo neko nešto znao, već da bi NATO imao još jedno mesto sa koga će da poleće u rat između katolika i muslimana. Ko ne veruje, neka se propita!

Sačuvajte osmeh na svom licu, čak iako niste ponosni, osmeh na licu je izraz sklonosti, po kojoj će vas prepoznavati.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane