Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Muljanje

Muljanje

Beštići trče počasni krug

 

Beštije na kraju uvek neko zgazi

 

Porodica Beštić od škole ima samo dobre političke veze, ali je i to dovoljno da uspešno vara po Srbiji. Glava klana, Borivoje, već je u novosadskom tužilaštvu optužen za teški oblik prevare, ali se preventivno sklonio u Nevesinje. Za tim nije bilo realne potrebe, jer do sada u njegovom slučaju moćni zaštitnici iz vlasti nikada nisu zatajili

 

Igor Milanović

 

U obimne prevare na kojima bi mu pozavideo i Ostap Bender, Borivoje Beštić je krenuo odmah nakon što se upoznao sa Božidarom Đelićem i Rodoljubom Draškovićem, vlasnikom Takovo Agrara. Pošto je IM Zlatibor imao blokiran račun u visini od 950 miliona dinara, Beštići, Borivoje i njegov sin Vladan, ovu kompaniju prodaju pomenutom Draškoviću kako bi mogli da isprazne magacine, a da ih poverioci ne ometaju. Gde su nestale mašine nije poznato, ali se zna da je oko milion konzervi druge Beštićeve firme, IM Bek, koje su bile u magacinima Zlatibora, završilo u prodavnicama. Revizorska komisija EU je čak utvrdila da su pomenute konzerve preetiketirane, posle čega je firmi bio zabranjen dalji izvoz u Evropu.

Vlasnik firme Aditivi i Dodaci, dr Dragan Nikolić, još jedna žrtva kriminalnih radnji porodice Beštić, ovo je prijavio Strazburu, odakle je dobio odgovor da su sva imena tamo zavedena u posebnom amandmanu. Preko svog advokata dr Nikolić je o svemu obavestio i novosadsko tužilaštvo kome je dostavio i dokumentaciju prikupljenu od Agencije za privatizaciju, Privrednog registra i izvoda za blokade računa u visini od nekoliko desetina miliona evra. Uz sve to je priložio i više revizorskih izveštaja kompanije Euroaudit, koja posluje po EU principima.

Borivoje i članovi porodice su u crno zavili više od 2.000 domaćinstava iz Mačve, gde su posredredstvom tridesetak svojih firmi prevarama iznudili stoku. Tužilaštvo za organizovani kriminal ima svu potrebnu dokumentaciju, ali ne i zeleno svetlo sa vrha vlasti.

Umesto da pusti pravosuđe da radi svoj posao, politička elita se nadmeće u dodvoravanju. Predsednik opštine Zrenjanin dr Mileta Mihajlov posle konsultacija sa Aleksandrom Vlahovićem podanički ponizno izjavljuje kako jedva čeka da pojede prvu viršlu iz BEK-a. Tada nastaje muk u pravosuđu.

Pošto je opljačkao više od 20 miliona evra, izdržao saslušanje u policiji i pisanje medija, Borivoje se umorio i u posao uveo svog sina Vladimira i ćerku Oliveru. Ovi osnivaju firmu Bexx Logistic, koja ubrzo prebacuje 400.000 evra na ime osnivanja preduzeća Alpha Logistik kako bi Bexx nesmetano mogao da ode u stečaj i na cedilu ostavi brojne poverioce.

Pod okriljem mraka se u BEK Zrenjanin prebacuju mašine iz u stečaj oteranog i prezaduženog Pro-Bekoma. Revnosni noćni čuvar o tome obaveštava policiju i odmah dobija otkaz. Suspenziju su dobila i dva policajca koja su po prijavi Gorana Davidovića (Davidović Kompani iz Mačve) izašla na uviđaj na kome ih je napao Miloš Jović, lični Borivojev vozač. Obesni šofer je čak pokušao da udavi jednog policajaca, ali se prijava podnosi samo protiv dvojice policajaca, jer su u samoodbrani oštetili nameštaj u Beštićevoj Bek trgovini!?

Prevareni Davidović nam izjavljuje: "Ovde je reč o organizovanoj bandi koju predvode Vladan i Olivera na čelu desetine lažnih firmi. Bexx Logistik mom preduzeću duguje 65 miliona dinara, ali ništa ne može da se naplati, jer je ono otišlo u stečaj, a Beštići sav imetak prenose na novu kompaniju."

Već je pisano o pretnjama koje je dobijao Radoslav Nedeljković iz Šašinaca, vlasnik IM Nedeljković. Za Tabloid Nedeljković kaže: "Kada sam podneo krivičnu prijavu protiv Borivoja njegov sin Vladan me je pozvao i pretio da neću smeti da izađem na ulicu i da treba da mislim na porodicu." Istovetnu pretnju je dobijao i dr Nikolić.

Treba pomenuti još i Zadrugu Riđani koju su Beštići nekažnjeno ojadili za 13 miliona, kao i vlasnike stoke u Ševarima, opština Šabac, koji su ostali bez 15 miliona.

 

 

 

 

Pošto ima bezbroj ojađenih, dr Nikolić moli sve da mu se jave na telefon: 063/ 520-835 kako bi i njihovi slučajevi mogli da budu obuhvaćeni istragom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane