Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 38

Epizoda 38

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

U noći ranog novembra, razbarušen vetrom kroz dolinu jorgovana, stigao je Ibar do Kraljeva, uzdahnuvši patnjom koju je doneo sa srpskog Kosova. Zadrhtalo je srce majke Srbije i osetio se stres Srbijom. Majci je puklo srce, dok su joj deca snom pravednika spavala.

Od smrdljive deponije Srbin napravio prirodno jezero sa šaranima i ekookolinom. Kao "nagradu" od lokalnih vlasti dobio je uplatnicu za dozvole i takse na trideset hiljada evra. "Lokalcima" zasmrdelo prirodno jezero, kad im "zamirisale" pare. Nedostaje im smrdljiva deponija u kojoj žive njihovi mozgovi.

Američki pilot Milton Fridman došao da svedoči u korist rehabilitacije Dragoljuba Mihailovića, đenerala-mučenika. Hvala, ali nije bilo potrebno. Čiča je živ i živeće dok traje priča o njemu.

Na svetski dan borbe protiv moždanog udara, na Sajmu knjiga osetih simptome bolesti. Na svojim štandovima svoje knjige promovišu glumice, pevačice, TV voditeljke, "prijateljice noći", manekenke... "Fešn-dizajnerka" priča: " Želela sam deo života da bacim na papir!" Pričam to Drakčetu bakalinu, a matori mi odgovara: "Đavolska su to posla, kad javne žene uhvate pero u ruke i olovku, muškarac mora da se uhvati za motku. Od "smiješne rabote" samo se motkom možemo spasti od sramote".

Dr Vojislav Šešelj kaže u Haškom sudu: "Haški lekari tretiraju nas Srbe kao da smo veći idioti od njih, a nismo, verujte mi". Šešelj ima bolesno srce, ali zdrav mozak. Haški lekari imaju i srce i mozak, ali su plaćeni da ih ne koriste.

Sprema se izbor za "gedžet godine" (najbolji mobilni, najbolji televizor, najbolji CD plejer). Predlažem da biraju i najlepši LGBT (lepo građeno beogradsko telo), najjači BELEF (beogradski elegantni lupeži evropskog formata), najslađi NUNS (nervozni unikati nepismenih seljaka), najslađu ULUS (ultraležerna uspaljenica Srbije), najnežniju BITEF (beogradske i totalno evropske fufice) itd. Dokon pop i jariće krsti!

"Ja sam za ravnopravnost polova", guguče jedan "uspijajući", žene sa ženama, muškarci sa muškarcima. Jedni drugima ne smetamo i vladaće harmonija u civilizaciji. Svi ćemo koristiti prednosti epruveta i svaki pol će smućkati sebi na priliku".

U nedelji štednje saznali smo da Srbi imaju sedam milijardi evra na štednji, vajka se Tića kafedžija. "Pao mi je kamen sa srca kad sam shvatio da Srbi nisu siromašan narod. Doduše, kad bi meni pao kamen sa srca, našli bi mi ga u bubregu".

Na Kosovu ništa novo! A u Albaniji se okupili svi Albanci sa Balkana i krenuli u stvaranje "prirodne Albanije". Verujem da će Crna Gora i Makedonija priznati i tu državu kao "put ka stabilnosti regiona".

Sačuvajte osmeh na svom licu, on je nabolji lek protiv deponije u duši.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane