Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Širokopojasna Jasna

 

Nikola Vlahović

 

 

Telefon je jedna sprava koja se koristi za komunikaciju među ljudima a izmišljena je još u XIX veku.

Dvesta godina kasnije, nakon svih tehnoloških revolucija i drugih čuda koja su se desila u svetu, sadašnja srpska ministarka za telekomunikacije Jasna Matić, tvrdi da će tek prodajom Telekoma domaća fiksna telefonija postati kao svetska. Zašto taj posao nije mogao da obavi Telekom, zvanično najbogatija firma u ovoj državi, to ministarka nije znala da objasni.

Međutim, svaki seljak u Srbiji zna da prodaja najbolje krave, predstavlja, u stvari, put u bankrot, u rasturanje poslednje imovine i slom jednog sistema življenja. Kad Srbija proda ovu neprocenjivu kravu muzaru kakva je Telekom, onda će i poslednji stranački čobanin da zakuka, jer se ovde od muže i od kajmaka lepo živelo.

Ali, gladne oči pomanitale zadruge demokratskih ministara ne vide dalje od sledećih izbora. Samo da to prežive, pa će biti svega.

Ministarka za telekomunikacije Jasna Matić zastrašuje tehnološki inače nepismene građane Srbije, da će, ako ne prodamo Telekom, svi ostati bez "širokopojasnog interneta", bez čega nam života nema.

A raspojasani kupci, od Amerike do Evrope, ovih dana su potrčali u Srbiju da predaju svoje ponude, a bogami, i o nekoj kapari se priča! Ali, da vidimo, kakav je prodavac ova ministarka i ko je nju tako fino školovao za ovakve rabote...

 Završila je nekad slavnu Petu beogradsku gimnaziju, diplomirala građevinu na Beogradskom univerzitetu i stekla zvanje magistra poslovnog upravljanja (MBA) na američkom Univerzitetu Vašington u Sent Luisu.

Već 2000-2001. radi kao konsultant u Svetskoj banci u Vašingtonu, gde je rukovodila analizom stanja i potreba u informacionim i komunikacionim tehnologijama (Digital Gap) za više od 20 zemalja u Evropi, Aziji i Africi. Od 2002-2004. godine Jasna Matić radi za američku konsultantsku kuću Buz Alen Hamilton, kao vodeći savetnik za konkurentnost na USAID projektu čiji je cilj bio povećanje konkurentnosti srpske ekonomije. I tako dalje...

 I evo kako je, čim je postala ministarka, povećala konkurentnost srpskog Telekoma i šta joj je, u stvari, bio zadatak. Teorija zavere? Ma, neee, taman posla, ovde je reč o kritici čistog uma. Šta mi imamo tu da mislimo, ima ko će za nas misliti...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane