Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Diktatura

Diktatura

Demokratska stranka: isti ljudi, isto jato

 

Sa njima, do njihovog a ne našeg kraja

 

Jedan Hitlerov savetnik napisao je posle rata memoare pod nazivom "Sa njima do samog gorkog kraja'', opisujući ljude koji su stajali uz firera, njihovu surovost i doslednost u izvršavanju zadataka koji su razorili Nemačku. Ovih dana jedan balkanski diktator u svojoj stranci održava izbore, koji treba da uvere javnost da ćemo s istom bagrom ići u propast, do samog gorkog kraja

 

M. Brkić

 

U subotu, 4. decembra, Tijanićeva TV Bastilja izveštavala je sa sabora Srpskog pokreta obnove, prikazujući pri tom u informativnim emisijama, uglavnom, poruku Borisa Tadića, predsednika Srbije i Demokratske stranke. Odluke sabora SPO-a ostale su samo među delegatima, jer je TV Bastilja prenela samo Tadićevu poruku (kome, delagatima SPO-a ili srpskoj javnosti?) da ćemo u narednih deset godina teško živeti i da ćemo u tom roku ući u Evropsku uniju. Pre šest godina, kada je prvi put biran za predsednika Srbije, Boris Tadić je ulazak u Evropsku uniju oročio ovom, 2010 godinom. Dakle, on želi najmanje još dva mandata. Jer, kako on stalno, kao papagaj ponavlja, u Srbiji nema snaga koje bi, osim njega i DS-a, mogli Srbiju učiniti prosperitetnom zemljom, članicom evroatlantskih integracija.

Ovih dana portal Vikiliks objavio je sadržinu depeše poslate iz Ambasade SAD iz Beograda, kojom diplomata Danijel Frid obveštava kabinet državnog sekretara spoljnih poslova SAD da mu je tadašnji predsednički kandidat Boris Tadić pružio čvrste garancije da će, ako on postane predsednik, uz podršku Vašingtona, Srbija za njegovog mandata postati članica NATO bez obzira na raspoloženje građana!

Prema depešama iz Američke ambasade u Beogradu, srpski predsednik Boris Tadić i njegove stranačke kolege opisuju se kao nezajažljiva stoka koja pljačka građane, i slepo poslušna američkim zahtevima. Američke diplomate u poverljivim depešama opisuju Demokratsku stranku i njenog predsednika kao bastion kriminala.

 Elem, prema demokratskoj proceduri u Demokratskoj stranci kandidat za predsednika, po treći put je samo jedan - Boris Tadić. Kakvi protivkandidati, kakvi bakrači! I potpredsednici su njegovi ljudi. Svi oni koje je on predložio. Konkurencija je nemilosrdna. Glasači će od šest kandidata izabrati pet potpredsednika!

Diktator ništa ne prepušta slučaju. Iako su na istom mestu, oni su kao rogovi u vreći. Mrze se, ne govore međusobno, ali isti im je gazda, isti lopovski nagon ih povezuje.

 Kandidati za potpredsednike stranke su: Dragan Đilas, Dragan Šutanovac, Dušan Petrović Karamela, Vuk Jeremić (udato Tadić), Bojan Pajtić i Jelena Trivan. Jeca je tu, kao sprdnja, da se ne kaže da nije bilo (malo) više kandidata.

Kada se saberu godine robije na koje treba osuditi petoricu potpredsednika i njihovog im predsednika brojka bi bila četvorocifrena. Kada se saberu novci na njihovim računima i isprazne njihovi sefovi potpredsednici i predsednik mogli bi da napune dva godišnja budžeta Srbije. Toliko su oni opelješili Srbiju, za samo šest godina.

 

Pljačkaška družina

 

Pođimo redom.

Potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović Karamela, anonimni advokat iz Šapca, bio je ministar pravde u vladi Vojislava Koštunice, u jednom mandatu. U politiku je ao kao siromašan čovek. Onda se odao biznisu. Sa Bojanom Pajtićem, drugim potpredsednikom DS-a i predsednikom Izvršnog veća Vojvodine, stavio se na usluge Darku Šariću, biznismenu iz Bijelog Polja, kome se danas sudi za nelegalni šverc narkotika.

 Štiteći se kapom ministra pravde i potpredsednika stranke, koji je zadužen za rad sa članstvom, Dušan Petrović je preko svojih stranačkih kolega, uspeo da otme mnoga privatna preduzeća, da postane njihov suvlasnik, da od biznismena uzme reket. Celo Podrinje i Srem pod njegovom su kontrolom.

Prema izveštajima američkih obaveštajnih službi poslatim iz Beograda, imovina gospodina Dušana Petrovića, vlasništvo u nekretninama i suvlasništvo u firmama, kao i gotovom novcu i parama u sefovima i na računima, procenjuje se na oko 450 miliona dolara! Advokat koji muca, koji je svojom razrokošću i gestikuliranjem, kojim je oponašao pokojnog Zorana Đinđića, služio kao cirkuzant u šabačkom pravosuđu, s pozicija ministra pravde i potpredsednika DS-a, danas je težak 650 miliona dolara!

Kada bi mu istražni organi postavili pitanje kojim se to poslom bavio, koji je brend njegove kompanije, čiroki Dušan Petrović mogao bi kratko da odgovori - korupcija.

Zbog zauzetosti Borisa Tadića turističkim putovanjima i uterivanjem para, gospodin Petrović je u unutrašnjosti stekao jake stranačke pozicije. Korupcijom i pretnjama. Njegov kadar je ministarka pravde Snežana Malović Maca.

Karamela je u izvanrednim odnosima sa Bojanom Pajtićem i njegovom pljačkaškom družinom. Duže od dve godine Karamela ne razgovara sa Draganom Šutanovcem, potpredsednikom stranke. Klanja se Borisu Tadiću, isto kao i pokojnom Đinđiću.

Drugi potpredsednik stranke je Dragan Šutanovac.

Gospodin Šuntanovac je rodom iz Brusa. Otac mu je bio dunđer u građevinskom preduzeću Trudbenik, majka čistačica. Jedinac je.

Kum na venčanju mu je bio Boris Tadić. Pripravnički ispit položio je sa mesta pomoćnika saveznog ministra policije Zorana Živkovića. Pokojni Đinđić je voleo da se podsmeva javnosti, imenujući tek svršene studente na značajne državne funkcije. Taj ološ mu je i došao glave. Kada je ao u politiku, ušao je sa mirazom koji mu je dao tast Miroslav Ilić. A bio je puki sirotan.

 Hronologija pljački Dragana Šutanovca je sledeća. Sa mesta pomoćnika ministra policije odlazi tako što uzima 24 plate otpremnine, i sutradan se zapošljava kao savetnik direktora Jugoimporta SDPR Stevana Nikčevića, sa tadašnjom platom od 200.000 dinara, plus dnevnice, honorari. Kao primalac otpremnine, Šutanovac nije mogao za dve godine da se zaposli u javnom preduzeću, a na otpremninu, kao imenovano lice, nije ni imao pravo.

Ali, pada para na paricu. Kum Boris, dok se nisu pokarambasili, nameštao mu je poslove, žena Marija je radila u Delta holdingu, potom kao direktorka u Hipo Alpe Adria banci. Gospodin Šutanovac postaje vlasnik velikih bagera, koji u Kolubari vade ugalj. Koliko dnevno košta ''usluga'' njegovih mašina! Na godišnjem nivou to su desetine miliona evra.

Sa Stevanom Nikčevićem, direktorom Jugoimporta, Dragan Šuntanovac organizuje pljačku vojne imovine i naoružanja. Kada je imenovan za ministra odbrane, zajedno sa kumom i svojim pomoćnikom Ilijom Pilipovićem, uništio je odbrambenu moć Srbije, rasturio oružane snage, opelješio imovinu i namensku industriju, o čemu naš list piše duže od godinu dana.

Ministra Šutanovca iz Ambasade SAD u Beogradu diplomate različito opisuju. Dok je za sadašnju ambasadorku Meri Brus-Vorlik ''pohlepno čudovište'', za obaveštajce je bezgranično odan i poslušan, ali bez uporišta u javnosti i potpune dezorijentacije. U izveštaju se američke diplomate slažu da je reč o đavolski pohlepnom čoveku, koji ima sopstvenu kriminalnu mrežu. Težak je oko 600 miliona dolara!

Bojan Pajtić, doktor pravnih nauka, sa doktoratom pod nazivom "Alimentacija za istopolne bračne drugove'', odbranjenim na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, na katedri na mađarskom jeziku (!), sin je sveštenika Lazara Pajtića iz Sente.

Gospodin Pajtić je, iako oženjen, i ima dvoje dece, deklarisani homoseksualac, o čijim je ljubavnim avanturama naš list opširno pisao, jer su sve njegove ljubavi i dečaci plaćani iz budžeta Vojvodine.

Gospodin Pajtić je, naravno, uz blagoslov Borisa Tadića, krenuo u pljačku. Dragan Šuntanovac ga je gurao za premijera Srbije, ali je, uvidevši da ne može pobediti njegov favorit Vuk Jeremić, Boris Tadić imenovao Mirka Cvetkovića, lopova sa renomeom.

Glavni punilac džepova gospodina Bojana Pajtića bio je biznismen Darko Šarić. Američke službe ocenjuju Pajtića kao čoveka koji je težak oko 500 miliona dolara! Bojan Pajtić je na lošem glasu kod Dragana Šuntanovca i njegove stranačke ekipe zbog svoje sklonosti ka pederastiji.

 

Do kraja

 

Ni kandidat za potpredsednika stranke, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, nije čovek bez ičega. Đilas je u stranku ao tako što se prethodno obogatio. O njegovom bogaćenju postoje sklonjeni izveštaji srpskih bezbednosnih službi, koji su precizniji od izveštaja stranih službi, koji Đilasa opisuju kao psihopatu i manijaka, besprizornog u pljačkanju. Ti izveštaji se, verovatno, zasnivaju na svedočenju njegove bivše supruge Milice Delević, direktorke Kancelarije za evropske integracije, koja je izvesno vreme bila u ljubavnoj vezi s američkim ambasadorom Kamerunom Manterom. Imovina gospodina Đilasa procenjuje se na više stotina miliona dolara, mada poslednje poslovanje gradonačelnika Beograda toj cifri nije pridodato. Đilas je u lošim odnosima sa Šutanovcem i Pajtićem, a u zahlađenju je i sa Borisom Tadićem.

Drugih dvoje kandidata za potpredsednička mesta - Vuk Jeremić i Jelena Trivan - nisu se enormno obogatili. Njihova imovina, u odnosu na prethodnike, zanemarljiva je. Mali Vuk je bio učenik Borisa Tadića u srednjoj školi i Boris ga je iz seksualnih razloga ubacio u politiku, uvek je bio uz njega.

Mnogo dragocenih podataka i svedočenja o pomenutoj gospodi, koja će i dalje drmati Demokratskom strankom i nastaviti sa pljačkom Srbije, ostavio je u svojim zabeleškama pokojni Ranko Tadić, rođak srpskog predsednika, koji je svoj život proveo u bezbednosnim aktivnostima. Njegove zabeleške, ostavljene potpisanom novinaru da se njima slobodno koriste, već se nalaze u bezbednosnoj fisiji, i poslužiće kao svedočanstvo kada Tadićeva kamarila bude izvedena pred sud.

 Dakle, s ovom gospodom ići ćemo do našeg i njihovog samog gorkog kraja.

 

 

 

 

 

Obilje podataka i svedočenja o gospodi koja će i dalje drmati DS-om i nastaviti sa pljačkom Srbije ostavio je u svojim zabeleškama pokojni Ranko Tadić, rođak srpskog predsednika, koji je svoj život proveo u bezbednosnim aktivnostima 

podeli ovaj članak:

Natrag