Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Prazna vreća Deda Mraza

 

Milovan Brkić

 

Uoči svake Nove godine ulični prodavci čestitki bili su ukras Beograda.

Radnici, službenici i sva poštena inteligencija, da se našalim, pripremali su se za proslavu najluđe noći, smišljali želje, rezervisali hotele, restorane, kupovali su poklone. Želeli su i sebi i drugima da u nastupajućoj godini bude još lepše, da kupe stan, vikendicu, automobil, da dobiju bolji posao...

I nosioci javne vlasti i partijskih funkcija utrkivali su se u izjavama u kojima građanima obećavaju bolju budućnost.

Ove godine, osim iznenadne hladnoće, studen se uvukla i u naša srca.

Samo malobrojne parajlije, crnoberzijanci i partijska elita iz Demokratske stranke, G17 plus i njenih satelita ludovaće u novogodišnjim praznicima nemilice trošeći opljačkane pare. Ostalim građanima nije ni do života ni do radosti.

Predsednik Boris Tadić najavio je da će i od ove, protekle, crne da crnja ne može biti, godine koje su pred nama biti još teže! Nema para, nema novih radnih mesta, nema nade, gladovaćemo, bolovati, umirati goli i bosi... Ipak, predsednik je oštro ukorio one koji šire beznađe! Doduše, nije zapretio odmazdom, policijskim eskadronima i  reformisanim pravosuđem, koje je već napunilo srpske zatvore nepoćudnim građanima.

Novogodišnje obećanje našeg diktatora je da ćemo se i u narednih deset godina, na čelu s njim, kretati ka Evropskoj uniji. Ili, ako njega nema, ni nas neće biti.

Hrvatska je raspisala poternicu za bivšim premijerom Sanaderom, jer je, kako se osnovano sumnja, u svoj džep stavio nekoliko miliona evra. Zatvora su dopali i njegovi ministri, a neki su kandidati za aps.

Ali, šta je gospodin Sanader za srpkog predsednika, za koga njegovi pokrovitelji iz Vašingtona tvrde, a takvim podacima, i još preciznijim, raspolažu i u Evropskoj uniji, u Moskvi i Pekingu, da je Srbiju opljačkao za dve milijarde evra! Njegova stranačka kamarila i njeni partneri oteli su od fondova, banaka, javnih preduzeća, iz kredita i donacija najmanje deset milijardi evra!

Ova razularena banda nastavlja s pljačkom i otvoreno preti da će  potpuno rasparčati Srbiju, jer im neka ''mama' iz Ambasade SAD u Beogradu dozvoljava da to rade, jer su i američke kompanije za desetak milijardi opelješile Srbiju.

I dok se Njena ekselencija Meri Vorlik baškari u našoj prestonici, ubirući novce od poklona i provizija koje joj donose Tadićevi banditi, stotine hiljada penzionera muku muči kako da skupi pare za lekove, mleko, stotine hiljada majki uspavljuje svoju decu bez večere.

Avet smrti nadvila se nad Srbijom i njenim građanima. Deda Mraz ove godine neće deci donositi paketiće, jer njihovi roditelji, bake, deke, ujaci, tetke i stričevi ne mogu da ih kupe. Ni njima ni sebi. Gospođu Vorlik, i njene kolege iz istog osinjeg gnezda zvanog Stejt department ne dotiču leleci gladnih ljudi širom sveta. Oni sve čine da svet nestane, ili da svi rade samo za njih, da ih oni kao stoku pljačkaju. Protuve kao što je srpski predsednik i diktatori širom sveta njihovi su miljenici. Na kraju, kada ih iskoriste, oni ih sve pobiju, da se pokažu gladnima kao oslobodioci. Ali, to je već pročitana priča.

Gospodin Tadić nas ovih dana drsko laže tvrdnjom da koristi štaku, jer se povredio igrajući košarku! Svaki lekar zna za njegovu boljku - lupus, i da predsedniku moraju odseći, zbog gangrene, prste na nozi. On misli da smo mi svi kreteni, da može da nam priča bajke, ili basne.

Biće sramota za nas, ako nas od dalje pljačke i nasilja Borisa Tadića oslobodi njegova bolest. On, čini mi se, sve više podseća na Zorana Đinđića.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane