Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Policija

MUP: originalna kadrovska rešenja za neoriginalne poslove

 

POTERNICA

za mesto pomoćnika ministra

 

Oni koji nemaju kriminalni dosije i krvave ruke, danas u Srbiji ne mogu da dobiju ni mesto portira u državnoj ustanovi. Za to vreme, oni koji sve to imaju mogu da biraju, ucenjuju i šamaraju sve oko sebe

 

Milica Grabež

 

Početkom godine Vlada Srbije imenovaće novog pomoćnika ministru unutrašnjih poslova, koji će istovremeno vršiti i dužnost načelnika Sektora unutrašnje kontrole.

Konkurs je objavljen na diskretan način, jer na ovo mesto treba da bude postavljen Miloš Oparica.

Gospodin Oparica, aktuelni šef kancelarije Interpola u Srbiji, favorit je ministra Ivice Dačića za najosetljivije mesto u MUP-u, mesto pomoćnika ministra i načelnika Sektora unutrašnje kontrole, a na to mesto guraju ga i Milan Obradović, direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, i ministarka pravde  Snežana Malović, a kao glavni Oparičin promoter pojavljuje se bivši šef kabineta Ivice Dačića Branko Lazarević.

 Miloš Oparica je očigledno idealan za ovu poziciju, jer ima biografiju koja ga preporučuje današnjoj vlasti. Njegova kći je narkomanka i član desničarske grupe Smrt policiji (!). Miloša Oparicu je obrađivao i srpski SBPOK (predmet još uvek nije zatvoren) zbog zloupotrebe službenog položaja pri nabavci automobila, kada je prošle 2010. godine bez tendera kupio osam automobila i izabrao - najskuplju ponudu. Najinteresantnija je činjenica da je Miloš Oparica, zajedno sa pomenutim Brankom Lazarevićem, onog istog dana kada je Darku Šariću javljeno da beži iz zemlje, bio sa francuskim obaveštajcem baš u vezi s tim pitanjem.

Veze Branka Lazarevića sa klanom Šarića su veoma poznate, čak i široj javnosti Srbije. Na kraju, Dačić ga je zbog toga morao skloniti jer je Rodoljub Milović, načelnik Uprave kriminalističke policije MUP-a, dva dana pre Lazarevićeve smene zapretio da će Branku Lazareviću zbog kriminala i veze sa Šarićima staviti lisice u ministrovom kabinetu, ukoliko ga ministar hitno ne skloni.

Nekoliko dana pre toga, uhapšen je Lazarevićev šurak (inače sestrić Milanke Karić), kome je Lazarević prepisao firmu neposredno pre dolaska za šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova. Dakle, Miloša Oparicu za šefa unutrašnje kontrole guraju oni kojima je potrebno da se dokumentacija o njihovim kriminalnim aktivnostima iz MUP-a sklanja, a na prvom mestu su Milan Obradović, bivši načelnik SUP-a Beograda i zaštitnik zemunskog klana, kao i klan Darka Šarića, koji preko svojih ljudi u MUP-u i dalje ima ogroman uticaj.

Miloš Oparica je, pre prelaska na rad u biro Interpola u Beogradu, radio kao inspektor za krvne delikte u SUP-u Beograda. Važio je za veoma nasilnog čoveka, koji je od građana iskaze iznuđivao teškim nasiljem i premlaćivanjem.

Ovaj klimoglavac se posle 5. oktobra predstavio kao ''sposoban policajac'' i zajedno sa Milanom Obradovićem prešao je u kancelariju Interpola u Beogradu. Nakon postavljanja Milana Obradovića za načelnika SUP-a Beograda, Miloš Oparica postaje šef kancelarije, pa mafija dobija svog čoveka na pravom mestu, koji može da ih obaveštava o poternicama koje su raspisane i koje čekaju njegove prijatelje.

Bitka za mesto pomoćnika ministra unutrašnjih poslova - koji je istovremeno i načelnik Sektora unutrašnje kontrole, koji direktno izvršava zadatke ministra unutrašnjih poslova, po ovlašćenjima koja su pripisana zakonom o policiji - ima za cilj da učvrsti kriminalnu grupu koju predvodi Milan Obradović. Naime, iza poluludog direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija stoji njegov zemljak Dragan Šutanovac. Obojica su rodom iz Brusa, ali Obradović je falsifikovao svoju krštenicu, navodeći da je rođen u Beogradu. Unutar policije Obradović je poznat po nadimku Brus Li. Pre nego što je postavljen za direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić postavio je Milana Obradovića za pomoćnika direktora policije Milorada Veljovića. Da ironija bude veća, Milorad Veljović je, kao inspektor unutrašnje kontrole, potpisao krivičnu prijavu protiv Milana Obradovića zbog zloupotrebe službenog položaja, nakon čega je Obradović rešenjem istražnog sudije Okružnog suda u Beogradu lišen slobode i dva meseca je proveo u pritvoru.

Kandidati za načelnika Sektora unutrašnje kontrole kažu za naš list da će javno obznaniti biografiju budućeg Dačićevog pomoćnika Miloša Oparice i njegovih mentora.

Oni koji nemaju kriminalni dosije i krvave ruke, ne mogu danas dobiti u Srbiji ni mesto portira u državnoj ustanovi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane