Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 40

Epizoda 40

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Boris Tadić je toliko u Hrvatskoj da se pitam šta tamo radi toliko dugo. Još reče da je "prosrpski predsednik". Možda bi bilo dobro da ga neko podseti na to da je - srpski predsednik.

Najomiljeniji kolač u Srbiji je "čiz kejk" (torta od sira!), najomiljenije piće je "red bul", najomiljeniji lik Hari Poter, najomiljenija nagrada "gedžet godine", najomiljenija TV emisija "Survivor". Sve ovo je izmislila pamet koja veruje da lovci gaje pse ptičare da bi ih bacali uvis i tako lovili ptice. Da je sreće da neko u Srbiji jaukne od srca!

Čitana kolumnistkinja Jelena Karleuša je izjavila: "Da sam htela da budem novinar, prvo bih naučila svih šest padeža". Hvala bogu što je Jelana pevačica, mogu samo da zamislim na šta bi ličilo kad bi Jelena bila radio ili TV spiker.

"TV program je sve gori", vajka se Tića kafedžija, "žali bože što su neke televizije dobile državnu frekvenciju, kad ih niko ne gleda". "U pravu si", podržava ga Drakče bakalin, "toliko ih niko ne gleda da na njima možeš da objaviš da si ubio čoveka, niko te ne bi čuo".

Ustaški pevač Tompson opet primljen kod pape. Očekujem da obojica dobiju poziv iz Beograda da u Areni pevaju iste, stare pesme, a da ih prati hor Srba. "O  prošlosti, dugo traješ", uzviknuo bi pesnik. Ima li prava i pravde za zaklani narod, uzviknuli bi ostaci zaklanog naroda! Tukidid je govorio: "Prava i pravde ima samo među jednakima. Jači čine nepravdu, slabiji je trpe".

"Kad bar malo patiš, tek onda se osetiš čovekom", žali se Drakče bakalin, "sve ide od lošeg ka gorem. Javljaju mi s Kosova da je od moje stoletne šume ostala pusta livada. Pedeset godina sam se žalio vlastima da mi Albanci kradu šumu. Moja je šuma po danu, a njihova po noći. Sad su je do kraja posekli i više nemam ništa". "More, ćuti", savetuje ga Mića Negotinac, "i ništa može da se izgubi!"

Cale Bugarin u "gasovitom" stanju diže prst: "Hvala bogu da sam ateista i ne volim vlast, pa se ne sekiram ni oko crkve ni oko države. Čemu tuga, čemu bol, dok postoji alkohol?" Pošto redovno ostaje poslednji u kafani, Cale lagano krene na počinak, dok mu Tića kafedžija dobacuje: "Pop koji te krstio mora da je na kraju krštenja uzviknuo - fajront!"

Poplava na sve strane, ministri na svim stranama, Boris u svim stranim zemljama, opozicija voli da bude na istoj strani, jedino Tića kafedžija likuje. Digao cene i trlja ruke, jer samo još alkohol drži Srbe mirnim i zdravim. Dakle, sve nam je potaman!

Na Kosovu ništa novo. Zapadni "doušnici" krive Vuka Jeremića da neće da vrati Srbe u "kosovske institucije". Vuče, Vuče, bubo lenja, gde su srpska pokolenja? NATO bombe i granate zovu Srbe da se vrate. A ti vodiš život buran, američki nekulturan!

Sačuvajte osmeh na svom licu i kad slušate o ulasku u EU! Osmeh je olakšavajuća okolnost.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane