Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Bekstvo od Zabele

 

Nikola Vlahović

 

 

Lekar internista Tomica Milosavljević profesor je  Medicinskog fakulteta u Beogradu, četvorostruki ministar zdravlja, samostalni politički preduzetnik, doktor za reforme koje se nisu desile, maher za farmaceutska pitanja, miljenik Svetske zdravstvene organizacije i član stranke od koje zavisi dalja sudbina ovdašnjih trulih koalicija.

Nakon raznih razapinjanja na sud javnosti, i pretnji  redovnim sudom, ministar Tomica je odlučio da napravi popis svojih nekretnina, računa, prijatelja i pasoša. I da ode dok potera još nije kenula za njim. Prijatelji su javili da se odmah spakuje. Da na njega rulja zaboravi.

 On će direktno u Ženevu, u sedište Svetske zdravstvene organizacije, gde će uskoro biti raspoređen na rad, ili u "centrali", ili u jednu od 150 zemalja sveta, gde će širiti zdravstveno prosvetiteljstvo, učiti uboge narode kako se prave zdravstveni zakoni za potrebu društvenih elita i kako se nameštaju tenderi vladajućim oligarhijama.

Odlazi Milosavljević na rad u renomiranu firmu pod nazivom World Health Organisation, gde će uspešno širiti paniku od raznih pandemija i uvaljivati isprepadanim domorcima milione doza vakcina "od ovlašćenog distributera".

Kako je poznato iz iskustva balkanskih i srodnih naroda da niko nije prorok u svom selu, sasvim je za verovati da će sad već bivši ministar zdravlja Srbije napraviti svetsku karijeru. A zašto i ne bi kad je zadužio Svetsku zdravstvenu organizaciju sprovodeći mračniju stranu njene politike u Srbiji. Veliki impresario, i to je znao da ceni. Zato Milosavljević dobija nagradno odsustvo, u vidu jednog višegodišnjeg radnog odmora. Ali, i Srbima svaka čast, jer su se junački odupirali njegovim sugestivnim pozivima na trošenje budžetskih miliona u svrhe sumnjivih vakcinacija, lažnih nabavki, rekonstrukcija bolnica, domova zdravlja...

Srbi brzo zaboravljaju, nada se Tomica, očekujući da mirno u belom svetu krca desetine miliona evra opljačkanih u Srbiji od uboge sirotnje, eksperimentišući s neispitanim lekovima i raznim preparatima, a sve za skupe pare.

Treba upamtiti lice ovog odlazećeg ministra. I kada se desi ono što svi očekujemo, za njim treba raspisati poternicu, ili ako njegova lopovska braća ne žele da ga izruče, jer ima i norveški pasoš, poslati za njim... Pravda mora biti dostižna i u njegovom slučaju.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane