Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dokumenti

Dokumenti

Svedočenje srpskog obaveštajca: Ko je komandovao tranžiranjem Srba na Kosovu i u Albaniji (2)

 

Mali noćni razgovori i noćne more uživo

 

   Radi boljeg razumevanja dokumentacija izvestioca Saveta Evrope Dika Martija o nezapamćenim zločinima nekadašnjih vođa kosovske terorističke organizacije OVK, danas presvučenih u rafinirane političare po ukusu svojih američkih kreatora, jedan srpski obaveštajac ponudio je javnosti svoju dokumentaciju o tome kako i čime je vođen rat NATO pakta protiv Srbije sa ciljem stvaranja albanske države na Kosovu

 

Piše: prof. Đorđe A. Đorđević

 

Iz presretnutog telefonskog razgovora Tači - Čeku može se zaključiti da je uputstvo za vađenje organa albanskim teroristima dao Vilijam Voker, onaj isti koji je montirao slučaj Račak da bi Srbija nakon toga bila bombardovana. Treba li uopšte napominjati da je ovaj američki agent-zločinac bio savetnik patološkom ubici Tomislavu Merčepu?

Takođe je interesantno i kako su Tači i Čeku komentarisali atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića (razgovor je vođen u večernjim satima po ubistvu Đinđića, a materijal dobijen nekoliko meseci kasnije). Dostavljač ovog transkripta bio je Albanac, godinama operativac bivše jugoslovenske bezbednosti, a kasnije se našao i u obezbeđenju Vilijama Vokera kada je bio šef verifikatora na Kosovu.

Zahvaljujući njemu otkrivene su zakulisne radnje mnogih koji su se posle povlačenja vojske i policije sa Kosova predstavljali kao zaštitnici srpskog i nealbanskog stanovništva...

 

Privremena ljubav iz interesa

 

"...Tači: Zastranili su i mnogi naši. U skoro svakom selu u Albaniji otvorene su javne kuće, kurvaju se deca i od deset godina, jer ih je porodica poslala. Rat je doneo veliko zlo, klanovi se osipaju, nema više poštovanja starijih. To se prenosi i na vojsku, u Zaštitnom kosovskom korpusu mnogo je huligana koji nikog ne slušaju. U policiji Unprofora mnogi su razočarani jer su se desila ubistva kforovaca. Da se ne bi digla prašina u Vašingtonu i Briselu komandanti izmišljaju da je došlo do slučajnih nesreća, pa se čak potura da ih ubijaju specijalci iz Srbije. KZK gubi poverenje kod čelnika NATO.

Čeku: Sve mi je poznato.Tako je u svakoj vojsci. Sećam se da se u Hrvatskoj za vreme rata jedno vreme nije znalo ko komanduje. Bila je to rulja koja se opijala i drogirala. Jedino su ih opasnosti treznile.

Imao sam jednog američkog generala Mesnera koji se nikada nije treznio.

Tači: Voker je neumoljiv prema Srbima, jer kada je ministar pravde Srbije Batić počeo da napada naše - Haradinaja, Baljaja i Brahimaja - ja sam bio spreman da naredim našima u Beogradu da mu skinu glavu.

Čeku: U pravu je Voker, ako pustimo da propadne Haradinaj sutra će neko postaviti pitanje i za nas jer su i naša zverstva zabeležena. Haradinaj je, moramo priznati, bio najsuroviji. Koliko mi je poznato, srpska vlast je podigla preko sto krivičnih prijava protiv njega. Morao je da beži jer je bio optužen za terorizam i ubijanje civila. Kada je raspisana poternica odmaglio je u Legiju stranaca u Francuskoj. Pričao mi je da je postao specijalac za terorizam jer je u Legiji završio obuku. "Crne orlove" je formirao u Glođanima, a za prvog komandanta je postavio Idri Baljaja koji i danas odrađuje prljave poslove za njegovu grupu.

Mi dobro znamo da nisu nikog štedeli ali su bili i nesmotreni jer su leševe bacali u Radonjićko jezero, a kasnije u seoske bunare.

Kada je o tome pričao i hvalio se rekao sam mu otvoreno da je sramota što je završio terorističku obuku pri Legiji stranaca jer se tamo traži da se misli i da se zatiru tragovi nedela. Tada je bio ljut na mene ali kada su istražitelji haškog Tribunala počeli da saslušavaju svedoka otvoreno se izvinio govoreći da sam bio u pravu i da je naseo na hrabrenje Holbruka da Srbe treba ubijati.

Tači: Bez obzira na sve mi moramo zajednički da ga vidimo i učinimo sve da ne bude osuđen. Sada je Kosovo praktično naše i niko se odavde ne može pozvati u Hag a da mi to ne znamo. Oformiću grupu koja će biti zadužena da prati sve sa kojima razgovaraju istražitelji Tribunala, ništa ne sme da se prepusti slučaju.

Čeku: Treba se stalno konsultovati sa Vokerom, on je u toku svih dešavanja u Americi, cene ga i republikanci i demokrate.

Ali, prevrtljiva je CIA, hoće da mi odrađujemo ubistva a da oni stiču slavu i destabilizuju region po njihovim željama.

Tači: Neki će i ubistvo Đinđića pripisati nama, jer sumnja je najveća nedoumica.

Čeku: Ja sam profesionalni vojnik, oficir bivše jugoslovenske vojske, ali sam protiv daljeg ratovanja. Dosta je bilo.

Tači: Oni moraju da shvate da je naš prioritet nezavisno Kosovo, a nikako dalje konfrontacije. Ljudi teško žive a stalno pričamo da će biti bolje kada dobijemo nezavisnost.

Čeku: Neće građani prihvatiti novi rat. Amerikanci moraju da shvate da ih nećemo slušati zauvek. Onda bismo bili kurve koje moraju da slušaju svoje makroe, jer će u protivnom biti unakažene ili ubijene. Granice mora biti...

Teško mi je da ovo kažem, jer su Amerikanci sve činili da Kosovo dobije samostalnost, ali kada se vojnički i strateški analizira ovaj deo Balkana, onda se može izvesti samo zaključak da se oni bore za svoje interese i ništa više. Naši i njihovi interesi su se poklopili, pa su zato uz nas. Oni bi samo da ratuju, njih drugo mnogo ne interesuje. Neverovatno je to što su tražili da Haradinaj ubije Šešelja usred Tribunala... Ako im Šešelj toliko smeta neka oni to učine, jer je zatvor njihov... Rođak generala Bobetka mi je pre nekoliko dana javio da je Hrvatska dobila 24 aviona F-16 poslednje generacije i da su remontovani mnogi plovni objekti na Jadranu zahvaljujući pomoći Nemaca.

Ne bi se dešavali ratovi na Balkanu da su velike sile već posle Prvog svetskog rata zatražile da Hrvatska i Slovenija, pa i deo Bosne, krenu u zagrljaj Vatikana. Ovako, stvorena je neprirodna tvorevina SFRJ, u kojoj je dobar političar Tito radio šta je hteo. Posle njegove smrti niko iz Hrvatske i Slovenije ne traži da se njegov grob prebaci iz Srbije.

Tači: Znam jedino da je Đinđić ubijen jer je zasmetao moćnicima, a to nisu kriminalci. Đinđić je bio garancija za američke interese i oni takve štite, dok se ne uvere u suprotno. Ako ih izneverite nema vam spasa jer se CIA ušančila u sve državne institucije u Beogradu. Isto bi se desilo i sa nama ako bi osetili da zastranjujemo i ne slušamo ih. Ali, granice poslušnosti moraju da postoje.

Čeku: Kao da je anatema pala na Srbiju, nikako da se smire. Đinđić nije bio autoritet da pomiri sve interese, jer je DOS bio toliko šarolik i nejedinstven da je moralo da pukne. Hrvati su u tom pogledu mnogo složniji, to se najbolje vidi iz odnosa prema optuženim generalima, odmah organizuju fondove za njihovu odbranu i pomoć njihovim porodicama... Srbi se krve ne samo u Srbiji, nego i u Tribunalu.

Tači: Da nije bilo saradnje sa Slovencima, još za života Tita ne bismo došli do ovih okolnosti da razmišljamo o nezavisnoj državi. Pomagali su Veli Devu i Kurtešija kada su amandmanima u Skupštini Jugoslavije utirali puteve veće autonomije Kosovu i Vojvodini... Pa njihovi napori oko štrajka rudara u Trepči... To se mora poštovati. Kada su zatražili otvaranje ekspozitura nove Ljubljanske banke odmah sam bez reči dopustio da ih otvore u Prištini, Peći i Đakovici. Znam da će sutra posegnuti za termoelektranama i ako dobro plate i garantuju dobro snabdevanje strujom cele pokrajine daćemo im i to. Merkaju Trepču, ali se još ne izjašnjavaju. Mnogo su pomogli da se firme sa Kosova poslovno udalje od Srbije... I to se mora uvažavati.

Čeku: I Hrvati nisu naivni po pitanju ekonomije, dobijaju velike kredite iz Evrope... Njih treba u većem broju očekivati na Kosovu, posebno kada dobijemo samostalnost.

Tači: Hrvati su pragmatičari, sve rešavaju bez trunke emocija. Koliko mi je poznato akcenat su bacili na Vojvodinu. Moramo priznati da Srbijom vladaju stranci i predstavnici manjina.

Čeku: Da nije bilo podmetačina stranih obaveštajnih službi, Srbija bi danas bila gospodar na Balkanu sa Miloševićem. Holbruk im je dobro poturio "Potkovicu", jer se ceo svet uverio da vojska i policija zlostavljaju civile samo zato što su druge nacionalnosti. Jeste da je koštalo, trebalo je pokrenuti preko 300.000 ljudi, ali se isplatilo.

Tači: Svi iz međunarodne zajednice su pomagali, najviše Holbruk kao operativac. I Lord Ešdaun je znao da uzme pušku u ruke i savetuje naše gerilce kako se treba boriti protiv jugoslovenske vojske i policije. Oni se nisu ustezali da budu sa našim borcima, iako su znali da mogu biti žrtve granata ili mina. Biti visoki predstavnik UN je mnogo lakši deo posla od operativca na terenu.

Čeku: I Vesli Klark je znao da poseti hrvatsku vojsku, iako se pucalo na sve strane. Prilikom planiranja "Oluje" on je među prvima predlagao da se ne sme ići na delimično rešenje, već da treba proterati Srbe iz Hrvatske. Mnogi su na ovakav predlog sumnjičavo vrteli glavama, pa i neki naši generali, ali je on bio ubeđen da će Zapad prihvatiti takvo rešenje, posebno američka administracija. Ne znam odakle tolika mržnja kod njega u odnosu na Srbe, kada smo znali da je bio prisan sa Mladićem i Pavkovićem.

Tači: Klark je dobar strateg i lično neustrašiv. Jednom je bio na albanskoj teritoriji. Dugo je sa obezbeđenjem obilazio naše položaje prema karauli Košare. Satima je osmatrao, nadletao položaje helikopterom, prikupljao podatke od izviđača. Zatim je rekao da će jugoslovenska vojska odbiti svaki napad na karaulu i iznenada nestao.

 Tri dana i dve noći smo napadali strateški važnu karaulu i nismo pomerili branioce ni za metar. To je bilo najteže naše iskušenje i najveći poraz. Mrtve nismo mogli da izbrojimo. Da je jugoslovenska vojska krenula u protivnapad oterala bi nas u Jadransko more. General Bredli se potpuno složio sa mišljenjem Klarka jer je nedelje proveo sa našim borcima u Albaniji. Kasnije, Klark je svima nama obećao - pobediće ih naša avijacija..."

 

CIA i "lokalni kadrovi"

 

     "...Tači: Svi albanski kadrovi, koji su po izbijanju rata promenili stranu, posebno su obrađivani od CIA. Veze sa generalom Mirkom Norcem i Tomislavom Merčepom su im bile sumnjive jer je general bio umešan u šverc oružja iz Saudi Arabije, preko sumnjivih palestinskih posrednika, dok je Merčep usko sarađivao sa nekim obaveštajcima iz Vojske Jugoslavije za koje se zna da ga spasavaju od Tribunala i podizanja bilo kakve optužnice protiv njega, iako se zna da je bio jedan od najvećih zločinaca, jer se bio okomio na civilno srpsko stanovništvo.

Čeku: Baš me interesuje ko štiti mog saborca i prijatelja Tomislava Merčepa. Ratovao sam sa njim i tačno je da je imao jedinicu za likvidaciju svih sumnjivih srpskih porodica... Ali mogu reći da je bilo malo takvih branitelja Hrvatske. U ratu se zločini dešavaju, žrtve su velike i među civilima. Da mi iz Devete hrvatske brigade nismo očistili Gospić i Medački Džep, ko zna kada bi se rat završio u Hrvatskoj. Protiv mene nije podignuta optužnica za ratne zločine, niti po komandnoj odgovornosti, jer su se NATO generali uverili da smo poštovali zakone i običaje ratovanja. Jedino je srpska vlast raspisala poternice za mene, ali i tebe, koje Evropa nikada neće poštovati.

Tači: Medlin mi je pričala da je general Aleksandar Vasiljević, šef vojno-obaveštajne službe Jugoslavije, još pre ratova radio za CIA i da se on stavio u zaštitu svih nas, pa i Tomislava Merčepa. On je najpouzdaniji svedok tužilaštva i zapečatiće sudbine mnogim Srbima koji su u Tribunalu. Da bi se spasio odgovornosti on mora da sluša istražitelje suda. I po pitanju Haradinaja je dao povoljno mišljenje, mada ne zvanično.

Čeku: Imam predosećaj da je atentat na Đinđića delo veštih ljudi, a takvi mogu biti samo vrhunski obaveštajci. Miriše mi na umešanost najjačih obaveštajnih službi Zapada, oni su mirođija u svakoj čorbi.

Tuđman je govorio da se sa Amerikancima ne smemo šaliti, jer ne praštaju prevare. Posle njegovog razgovora sa Miloševićem u Karađorđevu ozbiljno su mu zapretili da ne sme ništa da preduzima bez njihovog znanja. Franjo je nedeljama strepeo da ne pošalju nekoga da ga likvidira, čak je sumnjao i u Šuška.

Tači: Tačno je da CIA nikome ne prašta i zato sam posle Rambujea svoje saradnike okupio i naredio im da svaku informaciju moraju da čuju najpre od mene i da ne izjavljuju ništa bez moje saglasnosti. Ja sam sve njihove sugestije ispoštovao bez ostatka. Amerika je mnogo uložila u nas kako bi ostvarila svoje geostrateške ciljeve na Balkanu. Znaš da su i Klinton i Holbruk i Olbrajtova sve gazili pred sobom, rušeći čak i međunarodne sporazume. Ako studiozno analiziramo Amerika je u Rambujeu izvršila puč jer nije poštovala nijedan dogovor sa saveznicima iz Evrope!

Čeku: Pa i pored toga siguran sam da nas i dalje špijuniraju. Mesić je jednom izjavio da NATO ima neograničeno poverenje u Albance sa Kosova jer su svesni da im ovi odrađuju najprljavije poslove bez pogovora. Mnogo greše zapadnjaci ako misle da mogu da rade sa nama šta im je volja. Naše vojne strukture su ojačale i ne bi bilo zgodno da KFOR oseti na svojim leđima našu snagu i odlučnost.

Tači: U informativnom centru u Prištini dežuraće se neprestano jer me interesuju zvanični nalazi istrage oko atentata, a još više šta će se dešavati u Srbiji sledećih sati... Ovo što se iznosi u stranim medijima su nagađanja novinara od kojih mnogi pišu kako im se naredi. Retki su danas mediji koji su samostalni i nezavisni od politike i političara."

 

Šta Dik Marti ne zna

 

 

Hrabri izvestilac Saveta Evrope Dik Marti izašao je sa predlozima da se istraga albanskih zločina sprovede u Srbiji, jer je evidentno da su žrtve bile njeni građani, da Euleks nije kompetentan da vodi istragu i da bi svedocima trebalo obezbediti zaštitu.

No, Dik Marti bi morao da zna da bi istragu u Srbiji vodilo nekoliko viđenih srbomrzitelja, da će oni sve učiniti da se ne dokaže istina o neviđenim zločinima, da poslednju reč u svemu ima predsednik Srbije Boris Tadić, koji je zavodeći apsolutističku vladavinu koristio krvave pare neviđenih koljača kako bi produžio sa uništavanjem Srbije, da predsednikova glava nije u Beogradu, nego u Vašingtonu i Briselu, i da je predsednik Tadić svojom izjavom da je spreman odmah da pregovara sa takvim monstrumom kao što je Tači, već pokazao da ga istine iz izveštaja uopšte ne interesuju i da ih ignoriše.

- Dik Marti se na terenu uverio da Euleks zaobilazi zločine albanskih terorista, jer je zadatak ove misije da pravno i faktički obezbedi nezavisnost Kosovu. Predsednik Srbije Boris Tadić znao je šta će da radi Euleks na Kosmetu, ali je uz pomoć 126 klimoglavaca primorao Skupštinu Srbije da se omogući njegovo prisustvo u pokrajini, jer su mu tako naredili njegovi mentori iz Amerike i Evrope.

- Ovakvo srpsko tužilaštvo, kakvo je oformila Tadićeva autokratija, nikada neće uzeti u zaštitu eventualne svedoke. Zaštićeni svedoci srpskog tužilaštva su dokazane patološke ubice i kriminalci kojima je dobro plaćeno da lažu i izmišljaju da bi za to bili dobro nagrađivani. Primera za navedeni zaključak ima premnogo, od suđenja za proces "Ovčara", preko režiranja procesa "Lovas", do neviđenih podmetačina srpskog tužilaštva u procesu koji se vodi protiv Vojislava Šešelja u Tribunalu.

Zato je iluzorno očekivati da će srpsko tužilaštvo za ratne zločine pošteno i nepristrasno voditi istragu povodom izveštaja Dika Martija, a još je iluzornije misliti da će im to dopustiti predsednik Srbije Boris Tadić.

Uz pismo od 5.10.2009. godine predsedniku Srbije Tadiću su kao podatak poslata i uputstva Džozefa Bajdena, potpredsednika Amerike, sa stranicama CIA o Balkanu, kako bi se uverio da je politika Amerike puna laži i obmana.

Treba reći i to da će posle izveštaja Dika Martija, američka CIA preduzeti sve mere da se ovaj neustrašivi čovek diskredituje. Neće izostati ni pretnje ubistvom njegove porodice, jer je zloglasna CIA uvek bila instruktor albanskim teroristima kako bi trebalo da se obračunavaju sa navodnim protivnicima kosovske nezavisnosti. Kako rade albanski zlikovci najbolje se može videti iz dela transkripta Tači - Čeku, koji je ovde delimično prezentiran.

Zato Dik Marti mora dobro da se zaštiti od svih napada, jer je doktrina CIA - satanizacija, pa likvidacija! Predsednik Tadić će sve činiti da se razvodni uticaj Dika Martija, pa će preko poslušnika iz Tužilaštva za ratne zločine i medija izmisliti neki veliki zločin Srba nad albanskim civilnim stanovništvom.

Jer, prema psihološkom profilu koji su mu uradili američki prijatelji, on je: "...višestruka ličnost sa patološki izraženom narcisoidnošću". Ako je to tako, onda bi trebalo znati da narcisoidnost neizostavno prati nekontrolisana vlastoljubivost, koja je sredstvo za udovoljavanje manijakalnim porivima. Psihopatski poremećaji sa manijakalnim porivima uzrok su uživanja tako izopačene osobe u patnjama drugih. Rezultat navedenih devijacija su nastranost i izopačenost koje ne mogu biti od koristi nikome iz okruženja ovakvih osoba. Osobe sa navedenim psihičkim devijacijama spremne su da izdaju svakog iz okruženja i da se osvetoljubivo odnose prema svemu što sprečava njihove porive da dođu do punog izražaja.

 

 

 

 

 

 

Optužba teška 802 grama

 

 

Predsednik Srbije Boris Tadić primio je preporučeno pismo koje sam mu kao autor ovog teksta poslao iz Novog Sada, dana 5.10.2009. godine u 12 sati, koje je bilo teško 802 grama, jer su uz pismo poslati i brojni dokumenti.

Ovim pismom optužio sam ga da radi protiv interesa države Srbije i njenih naroda jer je:

-  uništio privredne subjekte koji su uspešno radili,

-  rasprodao ustanove i preduzeća lopovima po bagatelnim cenama,

-  preko 800.000 radnika ostavio bez posla, praktično na ulici,

-  penzionere doveo na rub egzistencije,

-  uništio i obogaljio obrazovni sistem,

-  pretvorio Srbiju u deponiju,

-  omogućio da se nastrani iživljavaju nad građanima jer i sam spada u kategoriju,

- nakaradnom politikom uništio poljoprivredna gazdinstva, a oranice prodao najobičnijim lopovima,

-  oslabio odbrambene sisteme,

- obogaljio zdravstveni sistem, a

-  studentima nametnuo tolike namete da ih je preko 50 odsto napustilo školovanje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane