Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Smešna strana tužnog tužioca

 

N. V.

 

Niko tako nije duhovit kao smrtno ozbiljni zabavljači. Eto, tako je i jedan od njih, specijalni tužilac Srbije za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, nadahnut još jednom tragikomičnom izjavom u sve (ne)upućenog predsednika Srbije Borisa Tadića, izašao sa kritičkim stavom da Evropa još nije dovoljno spremna za borbu s organizovanim kriminalom!

Njegove evropske kolege koje su bile prisutne ovom Miljkovom senzacionalnom otkriću, bili su Italijan Pjero Graso i Španac Hoze Ramon Norena Salto koji su s tim "proverenim kadrom" učestvovali na nekom seminaru o borbi protiv organizovanog kriminala, a sve se dešavalo na inicijativu socijalističke grupe u Evropskom parlamentu.

Ni manje ni više, nego usred Evropskog parlamenta opleo je Miljko po Evropi "koja nije budna" pred najezdom dobro organizovanih srpskih kriminalaca, pa je nastavio da puca iz svih naoružanja.

Eto, reče naš tužni tužilac pred svojim evropskim kolegama, "oni", tj. srpski organizovani kriminalci,  koriste evropski "poreski raj", ali i zapadnjačke vlasti vazda sklone korupciji i prevelikoj birokratiji.

Kažu da su i Hoze i Pjero, zadivljeni ovom težnjom srpskog tužioca za organizovani kriminal da se obračuna s raznim podzemnim gangovima koji pišu srpskom ćirilicom, stali uz njega, zbunjeni i zatečeni.

Ali, gde je to tužni tužilac Miljko pogrešio skoro citirajući svog duhovnog vođu Borisa Tadića? Zar nije pravo svakog građanina u Srbiji da otvori firmu na Kipru ili na nekom drugom mestu u Evropskoj uniji i da posluje preko nje? Kakve veze imaju Hoze i Pjero sa srpskim poreskim koljačima i sa nedoklanim poreskim obveznicima?

Naš tužni tužilac Miljko ništa nije shvatio. Predsednik je hteo malo da isprepada drugove tajkune, i to one najistaknutije da bi ih na taj način naterao da plate reket demokratskim grebatorima za još jednu sezonu života na vlasti. 

E, sad, kako je ta predsednikova izjava od prošle godine (u međuvremenu se malo utišao), reklo bi se da je Miljko u ofsajdu, no nema ko da dune u pištaljku. Ali, do vraga, i sezona pišataljki je bila prilično davno pa je naš tužni tužilac potpuno van mode u svakom smislu. I likom i delom.

Kako tu nema šta da se doda, treba reći da je Evropa zastranila čim je još uvek spremna da sluša razne vasionske gluposti.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane