Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

 

Ko će oćerati Ćerana?

 

Nepoznati detalji o potpredsedniku gradskog odbora Demokratske stranke Beograda i direktora RB Kolubara, inženjera za preradu otpadnih voda, Nebojše Ćerana.

 

M.G.

 

Nebojša Ćeran, direktor RB Kolubara, legalizovao je pljačku zahvaljujući tome što je sistem ster plajčke ostao isti. Prema njegovim rečima "smanjio je krađu za 30 miliona evra", ali nikako da objasni gde su tih 30 miliona evra!

Mašine i danas rade na površinskim kopovima RB Kolubara, a neke se fiktivno vode kao da rade.

Nebojša Ćeran je odmah po dolasku u Kolubaru, angažovao mehanizaciju bez tendera preko ćerke-firme Kolubara Građevinar, čiji je direktor Slavoljub Pavlović-Kolubarac, i predsednik opštinskog odbora SPS Lazarevac, a podizvođače su zajedno, demokratski određivali...

Tako je Nebojša Ćeran uz insistiranje Dušana Petrovića potpredsednika DS, uposlio mehanizaciju firme "Lazar put-Kragujevac", čije su mašine fiktivno vođene da rade u kamenolomu Kolubare (mesto se nalazi u selu Kruševica, prim. aut.).

Da Nebojša Ćeran nije tako naivan, pokazuju i činjenice da je 30 miliona evra dao na eksproprijaciju sela Vreoci. Kako je komisija procenjivala domaćinstva u selu Vreoci, na čelu komisije se našao Zoran marković zvani Žaca, član SPS, pa se tako i desilo da su cene kuća pojedinih osoba dostizale i do 3 miliona evra!

Tako je svome "dvorcu" cenu podigao i Radosav Savatijević Kene, član UO EPS i GSP, inače veliki prijatelj Dragana Markovića Palme.

Da Nebojša Ćeran takođe nije gadljiv na ljude koji su upropastili Kolubaru, pokazuje se i na primeru direktora ogranka Kolubare pod nazivom "Kolubara prerada" (sada član DSS).

U maju mesecu 2009. godine desio se požar koji je trajao više od nedelju dana, a snimale su ga sve glavne strane televizije Zapada i Istoka. Najveću odgovornost za to što se desilo snosi direktor Saša Marjanović-Tarzan, a nakon svega što se desilo odjednom su otpisane ogromne količine uglja!

Inače, šteta od te paljevinqa merila se milionima evra.  Isti čovek je bio glavni koordinator promašene investicije vredne čak 2 miliona evra (izrada sistema za otprašivanje).

Očito da nije imun od boljeg života i malo većih para, i već je svakome jasno da on nema nikakav kredibilitet da ostane na mestu direktora. No, on je danas najbolji prijatelj direktora RB Kolubara Nebojše Ćerana!

A samo su u prošloj godini su, zahvaljujući javašluku i nebrizi ovih ljudi, poginula tri radnika zbog haotičnog stanja u firmi, jer trake koje vuku ugalj nemaju zaštitne mreže, a rudari zaštitnu opremu. Da li je moguće da za to nema para?

Inače u RB Kolubara, vlada apsolutni haos. Jedna od "ekipa" traži utočište kod Dragana Markovića Palme, druga kod Ružića u SPS, a treća kod Dušana Petrovića DS, a neki čak, svojim "kanalima" traže spas kod Borisa Tadića lično! Koliko Srbiju košta ova koalicija?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane