Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Novi Beograd: skice za poslovnu biografiju predsednika Nenada Milenkovića

 

Slatki život budućeg zatvorenika

 

Iz Sindikata najveće opštine u Srbiji nastavljamo da dobijamo informacije o vladarskim manirima, prekršajnim i krivičnim nepodopštinama predsednika opštine, koji se naočigled svojih birača pretvara u  karikaturu

 

D. T.

 

Skica Advokat: Advokat Dejan D. Babić jedna je od anomalija lopovskog udruženja na čijem je čelu prvi čovek Novog Beograda Nenad Milenković.

Ovaj advokat je majstor nad majstorima, nezamenljiv advokat Predškolske ustanove "11. april", gde pomaže direktorki Maji Stefanović u njenim mućkama sa javnim nabavkama. Najčuveniji je slučaj trovanja salmonelom novobeogradske dece, zbog čega se gradonačelnik javno izvinjavao Novobeograđanima i obećao smenu nesposobnog rukovodioca.

Advokat Dejan D. Babić pravnim savetima pomaže  SPC "11. april", čija je direktorka Snežana Stiković, koja se nebrojano puta jadala članovima Sindikata opštine da ju je bivši direktor Dragan Vujević, danas član Veća, po nalogu predsednika Nenada Milenkovića nekoliko puta ucenjivao da se ovaj vrsni pravnik uvrsti na platni spisak.

Identičan je slučaj i u novobeogradskom Javnom preduzeću Poslovni prostor, gde je direktor Miša Marković dobio povišen šećer zbog pritisaka i ucena Nenada Milenkovića da se ovom vrsnom pravniku isplaćuje po 75.000 dinara!

Advokat Dejan D. Babić je predsednik opštinske izborne komisije, predsednik Saveta za propise opštine Novi Beograd i savetnik predsednika opštine Nenada Milenkovića, advokat Lekarske komore (kod Tatjane Radosavljević), advokat Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije, i čega sve još ne.

Sve plaćeno, jer ništa u životu nije radio za džabe! I sve skrivajući se iza članske karte Demokratske stranke!

Ovakvi nečasni postupci Dejana D. Babića nisu ostali neprimećeni, pa mu iz tih razloga nije uspela samokandidatura za Nadzorni odbor DS-a, kako je članovima Sindikata objasnio njen visoki funkcioner kada mu je skrenuta pažnja o kriminalnim radnjama u opštini i preduzećima čiji je osnivač.

Dejana D. Babića, inače, nema u javnosti, i samo kao takav, "podzeman", potreban je za mafijaške poslove Nenadu Milenkoviću.

Skica Čokoladice, čips i smoki. Predsednik Novog Beograda Nenad Milenković previše voli grickalice. U 2009. i 2010. godini je, isključivo za svoje potrebe, naručio po 2.400 komada čokoladica duplo ferrero, po 480 komada rebrastog čipsa i po 800 komada smoki flipsa, u godišnjoj vrednosti od po 189.217 dinara, tj. blizu 400.000 dinara ukupno za dve godine. U proseku, pojeo je 12 čokolada, 2,5 kutija čipsa i pet kutija smokija dnevno, u pauzama dok je igrao omiljenu igricu u svom kabinetu, svojim omiljenim džojstikom! To je samo prosek! Za period koji nije provodio u Opštini Novi Beograd, zalihe čokoladica su mu se samo gomilale da bi imao da se počasti kada se vrati posle jednomesečnih odsustvovanja i putešestvija po belom svetu! 

Krajem prošle godine, kada u kabinetu nije bilo njegovih omiljenih čokoladica, jer je obližnji Merkator imao problem s isključivim dobavljačem duplo ferrero čokoladica, pobesneo je i poslao ekonoma da po gradu Beogradu traži i nađe čokoladice duplo ferrero. Konačno su i pronađene u nekom STR-u i vozač je  s ekonomom predsedniku Milenkoviću smeo ponovo da se "pojavi na oči", a bez ikakvih posledica.

Posle i nije čudo što se za dve godine ugojio 30 kilograma, a građani Novog Beograda nemaju koristi od njegovog predsednikovanja. Zauzvrat je zaposlenima ukinuo dobrovoljno penziono osiguranje, verovatno zbog nestašice para za čokoladice duplo ferrero, i time još više srozao standard zaposlenih u opštini Novi Beograd.

Skica Pranje novca i klavirštimerka: Bajka o klavirštimerki Ani Vrbanec započinje nastajanjem ustanove Novobeogradska kulturna mreža. Ana Vrbanec i dan-danas je suvlasnica preduzeća Befak s udelom od 50 odsto, i to sa svojim bratom Borisom. Ana Vrbanec je u isto vreme i direktorka budžetske ustanove Novobeogradska kulturna mreža u kojoj, naravno, prima platu! Šta je onda problem za zaposlene u Opštini? Pa reč je o dokazanom sukobu interesa Ane Vrbanec, što se vidi po najnovijem izvodu iz Agencije za privredne registre.

Ana Vrbanec je na mesto direktorke ustanove NBKM došla po preporuci člana Veća Dragana Vujevića. Test sposobnosti prošla je tako što je korpulentnog Vujevića nekoliko puta svojeručno izmasirala. Čak i dan-danas prilikom sastanaka direktorka Ana Vrbanec sedi na radnom stolu člana Veća Dragana Vujevića i prima direktna naređenja kako što više miliona ukrasti od građana Novog Beograda. Svedok ponašanja direktorke Ane Vrbanec i člana Veća Dragana Vujevića je član Sindikata zaposlen u Kadrovskoj službi koji zbog prirode svog posla svakodnevno dolazi kod nejakog načelnika uprave Đorđa Popca. 

Još jača preporuka Ane Vrbanec je čuvena afera klavir stenvej, star 40 godina, vredan 2.000 evra, a koji je ona preprodala građanima Niša za 55.000 evra! Prastari, ruinirani klavir je prodat tako što mu je promenjen serijski broj, što je dokazao ekspert čuvenog svetskog proizvođača Stenvej. Sudski proces protiv firme Befak za krađu 55.000 evra od građana Niša još uvek traje, a direktorka Ana Vrbanec je danas u prilici da pokrade još više građane Novog Beograda. Zaposleni u ustanovi NBKM preplašeni su najnovijim direktorkinim zahtevom da se odobri trošenje još 9.000.000 dinara, jer znaju da joj je ovo poslednja prilika da za sebe i Nenada Milenkovića ukrade još novca od građana Novog Beograda.

Zaposleni u Opštini Novi Beograd javno se pitaju da li je posedovanje znanja masiranja i krađe miliona dinara osnovni kvalitativni preduslov za bilo kakvo nameštenje kod predsednika Nenada Milenkovića i člana Veća Dragana Vujevića i zašto odbornici DS, SNS, DSS, LDP, SPS, G17, PUPS u novobeogradskoj skupštini na to ne reaguju.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane