Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Istraga

Istraga

Dojava: Šta francuski špijun radi u MUP-u Srbije

 

Po čemu je Žorž pomazio Suzi

 

Kako je, pored ostalog, moguće da strani obaveštajac za svoje službene potrebe koristi službeni faks MUP-a Srbije?

 

Poštovani,

U novinskom članku "Poternica za mesto pomoćnika ministra?" koji ste objavili u Tabloidu br. 223 u jednom pasusu objavljujete:

"Najinteresantnija je činjenica da je Miloš Oparica, zajedno sa pomenutim Brankom Lazarevićem, onog istog dana kada je Darku Šariću javljeno da beži iz zemlje, bio sa francuskim obaveštajcem baš u vezi s tim pitanjem."

Taj francuski obaveštajac o kome govorite u tekstu je Georges Uriot ili po srpskom Žorž Urio.

Žorž Urio je nevenčani suprug Suzane Vasiljević, bivše šefice za saradnju s medijima MUP-a Srbije, koja mu je napravila i boravišnu vizu, tako da ovaj specijalac-obaveštajac boravi u Beogradu i živi sa Suzanom.

O vezama u kojima su Branko Lazarević, Žorž Urio i Suzana Vasiljević ne treba ni da se priča, fotografije govore više od hiljadu reči.

Na fotografiji možete videti Žorža i Branka u kafani one večeri o kojoj govorite u članku...

Suzana Vasiljević više ne radi u MUP-u, na insistiranje Ivice Dačića premeštena je u Srbijašume, a sa sobom je povela i drugarice koje je dovela u MUP. To su Tanja Dojčinović, Tijana Grulović i Ivan Okanović.

Da li je pravi razlog odlaska iz policije taj što živi sa Žoržompijunom) ili je neki drugi, ostavljam vama da istražite ili zahtevate informaciju po Zakonu o dostupnosti informacija od javnog značaja.

U jednom delu zaglavlja na fotografiji, možete videti da Žorž za svoje službene potrebe, koristi i broj faksa u Birou za saradnju s medijima MUP-a!? Pitanje je ko mu je to dozvolio? I kakva je veza MUP-a sa tim francuskim operativcem.

 

Prevod CV-a Žorža Urioa sa engleskog

 

- Adresa: 160 Bulevard Mortier75020 Pariz

- Tel. 0033 6 11 83 89 19

- Mail: guriot7Žgmail.com

- Datum rođenja 1964, Nimes, Francuska.

- Od 1986. sam kao oficir radio za Ministarstvo odbrane. Angažovan u različitim ratnim sukobima i krizama u Africi (Ruanda 94, Centralnoafrička Republika 93/97, Čad 97, Kamerun 94) i bivšoj Jugoslaviji (Bosna 93/94/95/96/97/2000 i Kosovo 99), najveći deo vremena kao obaveštajni oficir. Radio sam u multilateralnim i multinacionalnim sredinama tokom tih operacija, često u veoma teškim životnim i bezbednosnim uslovima.

- Od 1987. do 1989. radio sam kao instruktor u trening centru za obuku komandosa.

- Od 1990. do 1993. bio sam komandir borbenog voda u pešadijskom puku, zadužen za nastavu i obuku 45 vojnika.

- Od 1993. do 2001. sam radio kao vođa Long Range Recon tima ("daljinske" operacije), a zatim kao komandant puka u Specijalnim snagama. Od 2008. do 2010. bio sam, sa činom  kapetana, komandir grupe od 450 lica.

- Od 2001. do 2005. pridružio sam se Francuskoj obaveštajnoj službi, kao oficir specijalizovan za Balkan.

- Od 2005. do 2009. sam bio 1. sekretar Francuske ambasade u Beogradu. Bio sam savetnik ambasadora zadužen za bezbednosnu i političku situaciju u Srbiji (Kosovo, Sandžak, Preševska dolina) i Crnu Goru.

- U tom periodu sam razvio brojne i različite političke kontakte na svim nivoima vlasti u Srbiji, na Kosovu i u Crnoj Gori, kao i unutar oružanih snaga i bezbednosnih struktura.

Obrazovanje:

- 2001: Štapska vojna akademija, Compiegne, Francuska.

- Od 1987. do 2000. različiti vojni centri za obuku.

- 1986-1987: Vojna akademija u Sen Sir Ketkuidan, Francuska

- 1983-1986: Pravni fakultet, Monpelje, Francuska.

- 1980-1983: srednja škola, Bezier, Francuska.

Veštine:

- Dobro poznavanje rada na računaru, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)

- Govorim francuski, engleski, španski i služim se srpskim.

- Vozačka dozvola

 

Službeni CV Žorža Urioa

Georges Uriot

160 bvd Mortier75020 Paris

tel. 0033 6 11 83 89 19

- mail: guriot7Žgmail.com

DOB and POB: 1964, Nimes, France.

Since 1986 I have been working for Ministry of Defense as an officer. I have been engaged in various war and crisis zone in Africa (Rwanda 94, Center-Africa Republic 93/97, Chad 97, Cameroun 94) and Former Yugoslavia (Bosnia 93/94/95/96/97/2000 and Kosovo 99), most of the time as an intelligence officer.

I used to work in multilateral and multinational environment during those operations and often in very difficult living and security conditions.

From 1987 to 1989, I have been working as a training instructor in a commando training center.

From 1990 to 1993, I was leading a combat platoon in an infantry regiment, in charge of the instruction and training of 45 soldiers.

From 1993 to 2001, I have been working as a Long Range Recon team leader and then chief of operation in a Special Forces regiment. From 2008- 2010 I was commanding a company of 450 persons, as a captain.

From 2001 to 2005, I joined French intelligence service as a field officer specialized in Balkan situation.

From 2005 to 2009 I have been appointed to Foreign Affairs Ministry as 1st secretary in French Embassy in Belgrade. I was advisor to ambassador, in charge of security and political situation in Serbia (Kosovo, Sandzak, Presevo Valley) and Montenegro.

During that period I developed numerous and various political contacts at all level of government of Serbia, Kosovo and Montenegro and also inside armed forces and security structures.

Education:

2001: Military Staff Academy in Compiegne, France.

From 1987 to 2000, various military training centers.

1986 - 1987: Military academy in Saint Cyr Coetquidan, France

1983 - 1986: Law University in Montpellier, France.

1980 - 1983: secondary school in Beziers, France.

Skills:

- Good computer skills, Microsoft office (Word, Excel, PowerPoint)

- Fluent in French, English, Spanish and some working Serb.

- driving license

 

 

 

 

 

Instrukcija radnicima Biroa za saradnju s medijima

Suzana Vasiljević je sa svoje privatne e-mail adrese, putem blekberija, pisala Birou u vreme kada je jedan dnevni list izneo u javnost aferu sa Brankom Lazarevićem. U Lazarevićevo ime pisala je demantije na sve navode medija.

Tako je, na primer, nalagala da se bojkotuje Blic i da se Blicu ne šalju saopštenja i fotografije sa posete ministra Dačića Americi, odnosno sa molitvenog doručka.

 

 

 

 

Kako, zašto, otkud?

Suzana Vasiljević je u MUP-ovom Birou za saradnju sa medijima, pri kabinetu ministra, radila po ugovoru o delu. Plata nepoznata. Lažno se predstavljala kao portparol MUP-a i šef biroa za saradnju s medijima.

U vreme kada je radila u Birou imala je samo srednju stručnu spremu, a sve privilegije kao da je završila fakultet. Par meseci pre nego što je oterana iz MUP-a završila je neki fakultet (za kamermana ili fotografa). Kako i kada, ako je non-stop bila po inostranstvu i na poslu.

Kao lažni šef Biroa dobila je na korišćenje novi automobil škoda sivo-metalik boje (više puta ga je udarala i slupala, izgrebala po dužini po parkinzima, a za veliku štetu nikada nije odgovarala). Koristila je dva službena telefona u MUP-u. Imala je limit od 25.000 dinara po jednom telefonu. Pošto je bila radnik pod ugovorom, Branko Lazarević joj je dozvolio i primala je postu koja je bila klasifikovana kao "strogo poverljivo", kao državna ili službena tajna. Za sve vreme dok je u vezi sa francuskim špijunom.

 

 

Ponovo: kako, zašto, otkud?

 

Branko Lazarević je morao da ode iz MUP-a pod pritiskom medija, zbog afere sa svojim šurakom i Šarićem. Takav razvoj događaja je Dačić najavio još dok je bio u Vašingtonu, jer su mediji o njemu brujali. Lazarević je tada obavljao dužnost savetnika ministra - šefa kabineta. Bio je moćan kao i sam ministar, a Dačićev potpis stavljao je na razna dokumenta, čak ni sam Dačić za mnoga nije ni znao da postoje i da je na njima njegov paraf.

Lazarevića šalju u - diplomatiju. Sada obavlja poslove, barem prema onom što piše na vebsajtu Ambasade Srbije u Grčkoj, ministra savetnika. Politički sporazum je postignut tako što je Lazarević smenjen, odnosno premešten iz MUP-a u MSP i na raspolaganje mu je dat radnik Uprave za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata po nadimku Zekaelavi gospodin na slici pored suzane i Branka), koji mu je vozač. Pored ovog vozača, Lazarević je zadržao i službeni automobil koji je koristio dok je radio u MUP-u. Taj luksuzni automobil dat je uz poseban sporazum između ministara Jeremića i Dačića, i to mimo svih pravnih normi, jer Lazarević nije radnik MUP-a a koristi MUP-ovo vozilo, pa još u inostranstvu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane