Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sombor

Sombor

Grupa policajaca iz Sombora u pismu ministru policije govore o onome o čemu se uglavnom ćuti

 

Prljavi Hari i njegovi štićenici

 

Redakciji Tabloida prosleđeno je pismo grupe radnika Policijske uprave Sombor o stanju u somborskoj policiji, upućeno ministru Ivici Dačiću. Objavljujemo ga neznatno skraćeno

 

...

 

Poštovani g. ministre,

Obraćamo vam se s nadom da ćete pročitati nešto što bi vas moglo zanimati u vezi sa dešavanjima u Policijskoj upravi Sombor i kako je napredovao načelnik PU Saša Dmitrašinović...

Naime, pre nekoliko godina, načelnik SUP-a bio je Božidar Grba, a Saša Dmitrašinović i Veselin Vuković su bili operativci (odeljenje za narkotike). U to vreme desilo se da je Anita Beretić, inače narodna poslanica Demokratske stranke, bila predmet njihove policijske obrade zbog njenog sina za koga se sumnjalo da poseduje drogu, te su vršili pretres njenog stana. No, sve je nekako "ispeglano", droga je "pretvorena u gips", a zbog svesrdne pomoći koju je ova narodna poslanica dobila od ovih policajaca, počinju neobična unapređenja. Tako je Božidar Grba vanredno unapređen u čin pukovnika, Veselin Vuković je dobio mesto komandira u Kuli, a Saša Dmitrašinović postaje šef Odeljenja kriminalističke policije...

Za Dmitrašinovića nam je poznato da je o svim policijskim akcijama radi suzbijanja narko-tržišta najpre obaveštavao - podzemlje! Tako su se građani ovog okruga uvek sa pravom pitali otkud toliko droge i kako to da niko od onih koji je rasturaju nije uhapšen.

U vreme kad je Demokratska stranka Srbije došla na vlast, Dmitrašinović je odmah imenovan od strane Gorana Bulajića (predsednik SO Sombor, prim. red.), i to za najprljavije poslove, a posle toga ga je nagrađen mestom načelnika Policijske uprave Sombor...

Uzgred, javna je tajna da, ako imaš 5.000 evra, možeš da radiš i u saobraćajnoj policiji, ali zato mladi kadrovi koji su završili policijske škole nikako ne mogu da dobiju posao.

Ispitajte kakva je veza Dmitrašinovića i organizovanih kriminalnih grupa na području okruga, kao i organizovane sportske mafije (slučaj Džomba), a o njegovom moralu već sve znamo. Recimo, kad je jedna naša buduća koleginica došla kod njega da se raspita za posao, doslovno ju je ismejao rekavši da će, ako će da radi sa njim, morati povremeno i "u bungalov".

Takav je Dmitrašinović. Svako onaj ko se usudi da ukaže na propuste u službi, biva strogo ukoren, a to u praksi može da znači svašta. Mladi policajci koj su tek počeli da rade, umesto da se adekvatno pripremaju za budući rad, često su bivali kažnjavani i za najmanje sitnice, samo da bi načelnik PU stvorio predstavu u javnosti kakoisti policiju od kriminala".

Među ljudima sebi bliskim Dmitrašinović se ispoveda kako je novosadska unutrašnja kontrola "njegova", što se u praksi pokazalo kao tačno. Nama nije poznato koga on tamo ima (pominje se izvesni Šagovanović), ali očigledno je da je svima nama koji ukazujemo na propuste trud potpuno uzaludan.

Sad se već javno priča među kolegama u gradu da njega niko ne može smeniti, jer se odlično pozicionirao i kod političkih partija i kod kriminalaca.

Uprkos tome, Dmitrašinović je preko medija uporno obmanjivao javnost kako su njegovi "najbolji inspektori" nepobitno utvrdili da je lomljenje nadgrobnih ploča na pravoslavnom groblju u Staparu delo psihički poremećene osobe.

Kao primer arogancije i bezobrazluka, navodimo i razbojništvo koje je počinio inspektor SUP-a iz Sombora, poznat kao "Vujke" (u pitanju je oružano razbojništvo zbog koga je taj policajac pritvoren). Naime, Dmitrašinović je znao da se taj policajac drogirao, kao i svako u Aleksi Šantiću, mestu gde je ta problematična osoba službovala.

G. ministre, pitanja ima na pretek. Ko je ukrao nepoznatu količinu novca i droge iz prostorija SUP-a, zašto se zataškava tuča i izuzetno loši međuljudski odnosi u OKP, zašto su anatemisani inspektori za privredni kriminal, Nikola Šarac, Dokić iz Apatina (inače odlični policajci koji puno znaju), šta se dešava sa kriminalom u Kuli i kakva je tu sprega sa policijom, ko i kako je sve završio neke privatne fakultete i na kojim važnim mestima u policiji se te osobe sada nalaze, da li i među njima ima "podobnih i nepodobnih", na kojim se sve mestima u policiji nalazi supruga Saše Dmitrašinovića i kako se ponaša...

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane