Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za garavicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za garavicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne koe
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadravanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kaalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spaava ivot Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Milojevićeve strane

Milojevićeve strane

Zrenjanin: "pakovanje" afera i izmiljanje zloina

 

Kako su kalili Gvozdena

 

Pajtieve sluge u Vojvodini imaju neiscrpnu matu kada treba da izmisle neku aferu i tako sa puta sklone nekog ko im politiki smeta, stoji na putu njihovih poslovnih interesa ili jednostavno ukazuje na njihov kriminal

 

Arpad Na

 

Na aferu Kneevi u Zrenjaninu ve su skoro svi zaboravili. Bio je to jo jedan pucanj ove vlasti u prazno, koja besmislenim hapenjima i izmiljanjima krivinih dela eli sa politike scene da skloni nepodobne. Jedna od rtava u pomenutom sluaju bio je i Ugljea Grgur, u stvari kljuna linost za razumevanje sistema obrauna sa politikim protivnicima.

Grgur je vlasnik najstarije domae agencije za obezbeenje Gvozden, odakle mu potie i nadimak po kome ga svi znaju. U vreme poetka harange Demokratske stranke na Gorana Kneevia, tada jednog od njenih najpopularnijih lanova, Gvozden je bio ef odbornike grupe DS-a u optini itite.

Izvor Tabloida tvrdi da je glavni organizator napada na Kneevia bio Gabor Lodi, demokratski kadar iz Novog Itebeja i jedan od glavnih dounika policije u ovoj izmiljenoj aferi. Po istom tom izvoru Lodi je insistirao da svi efovi poslanikih grupa i optinskih odbora DS-a u Zrenjaninu izglasaju nepoverenje Kneeviu i da se tako ceo sluaj zavri na politikom nivou.

Zbog protivljenja pojedinaca poput pomenutog Gvozdena, plan za smenu popularnog gradonaelnika nije proao, pa je poelo izmiljanje krivinog dela. U ovome je Lodiju pomagao tadanji Kneeviev zamenik Goran Kauri iz G17 plus, koji je u meuvremenu preleteo u Demokratsku stranku.

Upueni tvrde da je Kauri jedan od malobrojnih koji su uspeli da prevare i samog Dinkia, a nije mala stvar prevariti najveeg prevaranta u zemlji.

Udrueni Lodi i Kauri tako poinju da izmiljaju nepostojee pronevere Kneevia i njemu odanih ljudi, i da o tome obavetavaju tuilatvo i policiju. Dokaz da je postojanje donacija bilo poznato svim rukovodiocima DS-a u Zrenjaninu je i reakcija Predraga Grgia, danas predsednika RIK-a, koji je na pitanje odakle da se uzmu pare za planirano renoviranje groblja u Zrenjaninu, odgovorio: "Iz donacija."

O ovome, naravno, ni Kauri a ni Lodi ne obavetavaju policiju.

Jo jedna linost u nametanju afere bila je Ljubica Bjelovi, za koju se veruje da je bila ne samo na ve i u vezi sa Lodijem, iako je njen mu bio njegov voza. Ona za nagradu postaje glavna medicinska sestra u zrenjaninskom Domu zdravlja u vremenu kada je Lodi tamo bio direktor, a uz pomo svog zatitnika prelazi i na rad u pokrajinski Sekretarijat za zdravstvo.

Uz Lodijevu i pomo ostalih muljatora iz Demokratske stranke, Ljubica i njen suprug uspevaju da dobiju i kredit za kupovinu stana u Novom Sadu.

Osnovni greh Gvozdena bio je to je odbio da uestvuje u prljavim rabotama nekih lanova DS-a iz Zrenjanina, koji su nametanjem afere Kneevi samo hteli da poboljaju svoj rejting u oima Bojana Pajtia. Jo u prolee 2008, dakle nekih pola godine pre hapenja, Gvozden je odbio da legalno dobijen posao svog preduzea prepusti firmi Progard, i danas poznatoj po sprezi sa najvanijim kriminalcima iz vrha Demokratske stranke. Gvozdena je zvao i tadanji direktor Progarda Kozlica da mu preti, ali nita nije pomoglo.

Kao takav, nepodoban za kriminalnu saradnju, Gvozden je morao da bude uklonjen. Poto se pokazalo da su sve ono to su ispriali policiji Lodi i Kauri oni sami i izmislili, Gvozden je posle vie meseci puten iz pritvora. Politiki vie nije bio opasan za Pajtieve sluge u Zrenjaninu, ali im je i dalje poslovno smetao.

Kako je sud zatajio odbivi da osudi nevine, u celu priu uskae poreska uprava. Direktor filijale dva poreske uprave Novog Sada, poznate kao leglo najcrnjeg kriminala, Saa Bilinovi svojim radnicima izdaje jasno uputstvo: "Uzmite pare tom kriminalcu Gvozdenu!".

Posla se kao neposredni izvritelj prihvatila Radmila Milinkov, iji je mu jedan od retkih kadrova DB-a koji je uspeo da stigne i na funkciju u BIA. Ona je protivno zakonskim odredbama sama, bez prisustva vlasnika ili drugog ovlaenog lica vrila kontrolu poslovnih knjiga Gvozdenove firme. Zbog ovakvog postupka protiv Radmile je pokrenut sudski postupak i podneta alba neposredno viem organu.

Na sve to poreska inspektorka je Gvozdenu samo odbrusila: "Sada kada si se alio na mene ima da ti zaprim orbu".

U Vojvodini, izgleda, uspevaju samo oni koji podravaju kriminal demokrata, a propadaju svi oni koji se tome protive. Sluaj Ugljee Grgura zvanog Gvozden odlian je primer za to.

 

 

 

 

Inspektorka Gvozdenu: "Sada kada si se alio na mene ima da ti zaprim orbu".

podeli ovaj lanak:

Natrag
Na vrh strane