Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

52

52. epizoda

 

Nismo mi od juče

 

Autor: Zoran Milojević

 

 

Pre neki dan nam reče Boca da je, što se tiče ekonomije, Srbija kao "majka u trudnoći", Ali, ne reče nam da li nam je majka začela u ljubavi ili od bluda. Kakvi ekonomisti i "biznismeni" su se izređali na majci Srbiji, bojim se da ne rodi probisveta koji će se baviti politikom.

Serž Bramerc traži "rigoroznije mere" da bi se uhvatio Ratko Mladić. Predlažem Bramercu da zatraži od NATO-a da bombarduje predsedništvo Srbije kad u njemu nije Boris Tadić, da sravni sa zemljom Spomenik neznanom junaku, da sruši "gazelu", da spali fruškogorske manastire, da uništi "Đavolju varoš", da više puta gađa "Drvengrad" i da baci kasetne bombe na Hram svetog Save i Biblioteku grada Beograda. Ako nešto od ovoga slučajno promaše, pa pogode Britansku ambasadu, za kaznu da nam vrate Kosovo i Metohiju.

Dva dana po sramnom prekidu finala kupa u fudbalu, otvorena je "kuća fudbala", sva u raskoši i sjaju. Mnogi ukućani novootvorene kuće bi trebalo, da se ja pitam, da budu zatvoreni u njoj. Njihova kućica, njihova slobodica! I to - bez nagodbe!

Rasprava o zakonu o finansiranju političkih stranaka samo potvrđuje da naši političari imaju dugačke ruke,a malo, plašljivo srce. I ovaj zakon će potvrditi: imamo zakone koje ne sprovodimo, nemamo zakone koji su nam potrebni. Nisu krivi oni koji lažu, već oni koji im veruju.

Sedim u društvu nove i stare pevačke zvezde. Nova se hvali: "Dečko mi je visok, vozi džip, izvodi me u najskuplje restorane, kupuje skupe poklone i stalno mi šalje SMS poruke pune ljubavi". Na to će "starija" zvezda: "Meni nije bilo važno da li je visok ili nizak. Pupak na pupak i na isto mu dođe. I, uvek sam bila spremna, jer nikad nisam znala kad će neki od njih biti spreman".

Na književnoj večeri tiražna spisateljica tvrdi: "Žena očevog muškarca uvek želi i traži više. Optimista sam da to muškarci u Srbiji sve češće shvataju"! Iz publike joj dobacuje Drakče bakalin: "Optimista je  čovek kome nedostaju informacije. Srpski muškarci još uvek veruju: ko pre devojci njemu i devojka! Ko poslednji devojci - njemu žena!".

U Srbiji je najlakše osnovati "malo preduzeće". Srbin kupi "veliko" preduzeće, pa ga uz pomoć ekonomske politike vlade pretvori u "malo"! Kad bi neki Srbin pronašao uranijum i njega bi, uz pomoć srpske ekonomije, "osiromašio". Jer, ljudi u Srbiji misle samo stomakom. Drugačije i nisu naučeni. Zato i kukaju za socijalizmom. Tada je bilo važno imati pun stomak i praznu glavu. A današnji političari se trude i da narod prima anesteziju, kako bi lakše podneo bolove. Zato mu i serviraju "Farmu", "Dvor", "Velikog brata", striptizete koje pevaju, "kraljice noći" koje pišu, partizanske filmove i sećanje na druga Tita. Eh, da je on živ, ne bih ni ja ovako laprdao!

Poznata, nevladina, "društveno zaštićena pametnica" kritikovala me je zbog želje da Sudu u Strazburu uložim žalbu što trista hiljada reči za koje postoje pisani dokazi da ih Srbi koriste više od hiljadu godina, neovlašćeno koriste oni koji govore hrvatskim, crnogorskim ili bošnjačkim jezikom. Još me je nazvala "društveno angažovanim antiglobalistom". Žena je u pravu, sve sam to izgovorio i napisao. Ali, zašto da mi neko krade jezik koji sam od dedova nasledio? Neka mi vrate dedovinu. Što je moje, neka je kod mene!

Na Kosovu ništa novo! Šiptari traže da im Srbija vrati "otete arheološke iskopine sa Kosova". I to iz vremena kada Šiptari nisu živeli na Kosovu. Ja. bih im poslao samo PUPS, to su starine nastale iz vremena kad su Šiptari živeli na Kosovu!

Sačuvajte osmeh na svom licu, jer je on jedina srpska starina koju Srbi vole da podele sa drugim  narodima.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane