Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Beli kriminal

Može li ministar Zoran Stanković odstraniti hobotnicu u svom resoru

 

Obdukcija umrlog zdravstva

 

Svaka bolnica, svaki dom zdravlja, svaki klinički centar, pod nadzorom je Demokratske stranke i služi kao krava muzara Tadićevim partijskim sledbenicima

 

Milica Grabež

 

 

Kada je shvatio da se krug oko njega zatvara i da odeljenje za privredni kriminal Službe za borbu protiv organizovanog kriminala puni fascikle dokazima o njegovim i pljačkama njegove bande, ministar zdravlja u četiri mandata Tomica Milosavljević podneo je neopozivu ostavku. Mislio je da će  kolege iz Svetske zdravstvene organizacije, kojima je napunio džepove milionima evra otimajući od siromašnih fondova srpskih bolnica, stati iza njega, da će ga Mlađan Dinkić poslati za ambasadora. Mlađa je hteo, ali Tomicu nisu želeli u Tokiju, čovek takve biografije nigde nije poželjan.

Imenovanje generala Zorana Stankovića, bivšeg ministra odbrane i bivšeg načelnika Vojnomedicinske akademije, za ministra odbrane, odgovor je Mlađana Dinkića na sve učestalije zahteve da se zdravstvena mafija, koja obrće stotine miliona evra godišnje, zaštiti od progona.

 

Medicinsko utočište

 

Zadatak gospodina Stankovića je da svojim autoritetom pokrije dosadašnje pljačke, koje u poslednjih deset godina premašuju nekoliko milijardi evra. On je, s dopuštenjem sa "najvišeg mesta", ovlašćen da "počne da čisti Ministarstvo zdravlja" i izvesno je će imati pravo na "žrtve". Iza brave će se, izvesno je, naći nekoliko funkcionera njegovog ministarstva, čija hapšenja treba da pokažu da je "počelo da se radi", a da glavni mafijaši ostanu na slobodi i čistih ruku.

Beogradskim zdravstvom od dolaska DOS-a na vlast hara mafija koja je utočište našla na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a pod zaštitom je akademika Ljubiše Rakića.

Vešto raspoređena na ključnim mestima, u Kliničkom centru Srbije, kliničkim centrima u Beogradu i Kliničkom centru Vojvodina, mafija je imala zaštitnike u bivšem ministru zdravlja i njegovim saradnicima.

Kada je gradska sekretarka za zdravstvo u Beogradu prof. Dragana Jovanović uzbudila javnost podacima koliko su direktori kliničkih centara i domova zdravlja u Beogradu pokrali novca, zbog pritisaka iz inostranstva, a i zbog trenutne podrške gradonačelnika Đilasa, lekari dugih prstiju našli su se iza brave, a  prof. Jovanović je morala da podnese ostavku, da bi ostala u životu.

Hobotnica u zdravstvu ima punu podršku srpskog predsednika Borisa Tadića, koji je od te mafije tražio da napuni i njemu - i džepove i stranačku kasu.

Akademik Predrag Peško, "organizacioni sekretar" zdravstvene hobotnice, član je Demokratske stranke.

Kada je načelnik odeljenja za privredni kriminal SBPOK-a Zoran Kosovac referisao pretpostavljenima o kriminalu u zdravstvu, naveo je da ima dovoljno dokaza da na višegodišnju robiju pošalje profesore Predraga Peška, Vojka Đukića, Tomicu Milosavljevića i njegov kabinet, zatim dr Tatjanu Knežević, direktorku Instituta za javno zdravlje Batut, a na tom spisku bili su i direktor Kliničkog centra Vojvodina dr Dragan  Drašković, direktorka Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodina u Sremskoj Kamenici dr Nađa Čemerlić Ađić.

Kada je postavljen za direktora Kliničkog centra Srbije i docent Đorđe Bajec je pokušao da "uvede red", ali ga je Boris Tadić oštro upozorio da ne talasa, jer se iz zdravstvenih fondova i od pljačke pacijenata, finansira njegova partija, njeni gradski i opštinski odbori, i pune džepovi njegovih stranačkih funkcionera u Vojvodini, koje Tadić na taj način kupuje i tera da mu služe.

Ministar Zoran Stanković je pošten čovek, i nikada u svom radnom veku nije uhvaćen ni u sitnoj korupciji. Njegove namere da "preseče hobotnicu" sasvim su iskrene, a mogućnosti, takoreći, nikakve!

Ko će uhapsiti akademika Predraga Peška, koji je, za račun Demokratske stranke, pokrao i nekoliko miliona od donacije Vlade Japana namenjene za rekonstrukciju Kliničkog centra Srbije i usmerio ih na račun DS-a, a za predsedničku kampanju Borisa Tadića?

 

Žeđ za sigurnim izvorima

 

U tekstovima u Tabloidu, koji o mafiji u srpskom zdravstvu piše skoro pet godina, precizno su opisivane pljačke ministra Milosavljevića i mafijaša iz Demokratske stranke. I nikom ništa.

Snaga mafije u srpskom zdravstvu proizilazi iz odluke Borisa Tadića da Demokratsku stranku pretvori ne samo u politički nego i finansijski centar moći, preko kojeg će porobiti Srbiju, a svojoj stranačkoj eliti omogućiti da pljačka, takoreći neograničeno. Tako i toliko da bi iz sve snage podržavala njegovu ličnu vlast.

Preko Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici Boris Tadić je pokrajinskoj partijskoj družini na čelu sa Bojanom Pajtićem, omogućio milionske pljačke, puneći im džepove. Strategiju pljačke osmislio je dr Dragoslav Petrović, član Izvršnog veća Vojvodine, koji raspolaže Bojanom Pajtićem, huškajući ga da što više krade, a ostavljajući mogućnost da "kada dođe vreme" za pljačku - optuže Beograd!

Sindikati iz Instituta u Sremskoj Kamenici podnosili su krivične prijave zbog milionskih pljački, označavajući kao utvrđenog krivca i direktorku Nadu Čemerlić Ađić, ali su sve prijave odbačene.

Zvanična žena Bojana Pajtića, gospođa Vesna Pajtić, zaposlena je kao lekar u Kliničkom centru Vojvodina. E, kada je gospođa Vesna poželela  da njen ljubavnik, direktor ovog centra dr Dragan Drašković bude "veliki direktor", naredila je svom službenom mužu Bojanu da se renovira ceo KCV! Spiskani su silni novci, a klinički centar je uređen u bojama Demokratske stranke! Tabloid je objavio i fotografije sa novogodišnje proslave u KCV, na kojoj je i jelka bila ukrašena bojama DS-a!

U KC Vojvodina ima puno kiča, svega ima, samo nema stručnjaka! Lekari stručnjaci svih nacionalnosti beže iz Vojvodine, od terora, idu trbuhom za kruhom, da rade u afričkim zemljama, samo da svojim očima ne gledaju šta se u njihovim ustanovama radi.

Resor ministarstva zdravlja i u rekonstruisanoj vladi pripada Mlađanu Dinkiću i njegovoj partiji (Bože, kako li mu se zove partija), ali je ministar, u četiri mandata Tomica Milosavljević morao da najveći deo kolača prepusti bandi Borisa Tadića. Za direktora Kliničkog centra Srbije postavljen je docent Đorđe Bajec, koji i ne ispunjava uslove za postavljenje, jer je Tadić toliko alav da za svoju fabriku novca, zvanu Demokratska stranka, želi sigurne izvore.

Svaka bolnica, dom zdravlja, klinički centar, pod nadzorom je Demokratske stranke i služi kao krava muzara Tadićevim partijskim sledbenicima.

Od ministra Stankovića mnogi očekuju čuda. Da menja, hapsi... Ne ljutite se na ovog dobrog čoveka. U njegovim rukama nema vlasti ni moći da bilo šta učini. A on, ako zaista želi dobro građanima Srbije, treba što pre da podnese ostavku, kao što je to uradila profesorka Dragana Jovanović, i tako razotkrila, poimenično, mafijaše koji su nas pljačkali. I pljačkaju. Godinama.

 

 

 

Ne može ogavnije

 

Obaveštajni krugovi iz Evropske unije i njenih institucija tvrde da je uz punu saglasnost i podršku Borisa Tadića, iz fondova srpskog zdravstva "isparilo" nekoliko milijardi evra! A u srpskim klinikama, uz saglasnost doskorašnjeg ministra zdravlja, vršeni su eksperimenti nad srpskim pacijentima, farmakomafija je ispitivala svoje problematične lekove tako što su srpskim lekarima plaćali po hiljadu i petsto evra, a oni su, pod prisilom, terali bolesne građane Srbije, uglavnom neuke, da nad njima vrše besplatno opite! Ove metode koje je koristio Mengele, odobrio je Tomica Milosavljević, a Boris Tadić podržao rečima: "Kevu im jebem, ionako bi skončali, ko ih jebe, dajte stoci te lekove, učinićemo svetu dobro, jer će se naći lek koji će izlečiti milione"!

Srećom, duple fascikle u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala, poslužiće da se jednog dana, kada bude smaknut Boris Tadić, većina najogavnijih kriminalaca koji su pljačkali srpsko zdravstvo, privede zakonu.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane