Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(P)likovi

(P)likovi

Dr Miro Čavaljuga, čovek koji se borio da bi se izborio

 

Operacija na otvorenoj kasi

 

Službena biografija gospodina Čavaljuge je impresivna. Ono što o pomoćniku ministra ne piše na sajtu ministarstva, otkrivaju Tabloidovi izvori.

 

M. Grabež

 

Lekar Miro Čavaljuga pomoćnik je ministra za rad, socijalnu politiku i boračka pitanja i u rekonstruisanoj Vladi Srbije.

Na sajtu Ministarstva za rad, socijalnu politiku i boračka pitanja gospodin Čavaljuga je predstavljen kao značajan čovek.

"Rođen 7. septembra 1951. godine u Klepcima, Čapljina, Bosna i Hercegovina. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Čapljini, a Medicinski fakultet u Sarajevu 1975. godine.

Nakon rada u Službi hitne pomoći u Mostaru, dobio je specijalizaciju iz opšte hirurgije i završio je 1983, a subspecijalizaciju iz abdomenalne hirurgije na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradu 1988. godine.

Leta 1991. godine izabran je za generalnog direktora Regionalnog medicinskog centra u Mostaru, gde ostaje do početka ratnih sukoba. U toku rata u BiH bio je hirurg ili načelnik ratnih bolnica u Nevesinju, Trebinju, Borcima, Kasindolu i Kalinoviku. Nakon završetka ratnih dejstava, sa porodicom se seli u Beograd, gde se 1998. zapošljava u Vojsci Jugoslavije na dužnost hirurga u vojnoj bolnici Meljine.

Krajem 1999. postaje saradnik beogradske kancelarije UNICEF-a, a iste godine je imenovan za direktora Saveznog zavoda za zaštitu i unapređenje zdravlja.

U Vladi Zorana Đinđića postavljen je na mesto pomoćnika ministra za socijalna pitanja u Sektoru za boračko-invalidsku zaštitu.

U periodu 2001-2004. bio je predsednik Upravnog odbora Gerontološkog centra Beograd i potpredsednik Republičke komisije za borbu protiv SIDE. Od 2005. radio je u Sekretarijatu za zdravstvo Beograda.

Učestvovao i inicirao brojne projekte iz oblasti zdravstvene i socijalne tematike, a autor je ili saradnik u stvaranju velikog broja radova iz oblasti medicine, istorije i socijalne zaštite.

Služi se engleskim jezikom. Oženjen, ima dva sina..."

Dakle, lekar iz Mostara, kad se zaratilo pakuje kofere i - pravac Beograd. Ako nije dobar lekar, ume da rukovodi. Hirurg Čavaljuga najlakše operiše nad otvorenim kasama. A iz njegove službene biografije se vidi da je ostavio skalpel i da mu više prija fotelja, da iz nje lakše operiše nego u operacionoj sali.

Oni koji poznaju doktora Čavaljugu tvrde da je pre rata u Mostaru bio najkorumpiraniji lekar, o čemu je Tabloidu posvedočio član Udruženja ratnih vojnih invalida iz Novog Sada, star 85 godina. Za vreme rata doktor Čavaljuga je bio u Nevesinju, švercovao je lekove, naftu i dve zubarske stolice. Policijska i sudska istraga je vođena, ali je obustavljena kada je objavljena opšta amnestija u Republici Srpskoj.

Ukradenim novcem otvorio je prvu firmu u Herceg Novom. Zbog pronevera je 1997. morao da pobegne u Beograd. Pokojni ministar Kovač postavio ga je na dužnost direktora Direkcije za zaštitu zdravlja, gde je bio umešan u pronevere oko lekova, zbog čega se Kovač obesio u stanu.

Mijat Savić, tast Čede Jovanovića, postavlja ga 2001. na mesto pomoćnika ministra zdravlja u Vladi Srbije. Sa Mijatom je, inače, radio u nevesinjskoj bolnici, gde su obojica bila upetljana u pronevere oko lekova.

Gospodin Čavaljuga je udruženja iz oblasti boračke zaštite ucenjivao da mu kupuju televizore, frižidere i ostale kućne aparate. Neka udruženja su mu čak plaćala provode i prostitutke, o čemu je Tabloidu posvedočio predsednik jednog od udruženja ratnih vojnih invalida. Postao je alkoholičar pa je 2011. zbog pijanstva udaljen sa komemoracije na Kadinjači, iako je bio delegiran da položi venac u ime Vlade Srbije.

Pomoćnik ministra dr Čavaljuga je nenamenski je potrošio pare za održavanje spomenika i za renoviranje svečane sale u Generalštabu u Knez Miloševoj 33. Sada očekuje podršku ministra Šutanovca, da pokrije njegovuiroku ruku".

Jedna službenica u Ministarstvu za rad i boračka pitanja zatekla je dr Čavaljugu kako gleda porno filmove!

Pomoćnik ministra, za sada, uspeva da prikrije podatke o krađama u ministarstvu, naročito oko pronevera u vezi sa spomenicima u Grčkoj, Makedoniji, Tunisu i Mađarskoj, jer je i sam u tome učestvovao preko Republičkog zavoda za zaštitu spomenika. Krađa se procenjuje na više miliona evra, zbog čega je ministar hteo da ga smeni, ali je u njegovu zaštitu ustala Gordana Matković, savetnica predsednika Srbije Borisa Tadića.

Ovaj čovek brine o ratnim veteranima koji su ostavili svoje telo i zdravlje na ratištima, na kojima je njihov predstavnik "operisao" - puneći sebi džepove.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane