Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 53

Epizoda 53

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

 

Svoje istorijske romane pišem prateći očev zavet i savet: svome rodu samo istinu piši! Dakle, ako 2013. godine pustimo papu u Srbiju, onda smo zaslužili i Jasenovac, i Banjicu, i  Šumarice, i Broza, i otimanje Kosova, i autonomiju Sandžaka, i otcepljenje Vojvodine, i primanje islama, i stvaranje Beogradskog pašaluka. Ako dobrovoljno stavimo glavu na panj, nemojte se brinuti da li je dželat dovoljno naoštrio sekiru.

"Bolje je živeti siromašno među svojima, nego bogato među tuđima", govorio je Toma Zdravković kad se vratio iz Kanade. Bio mi je komšija, prijatelj i sabrat u mnogim zorama koje su pre nas stizale na Julino brdo. Dvadeset godina je od Tominog odlaska među anđele. Kad odem u nebo, znam gde ću ga naći. Samo se plašim hoće li me rajska dušica prepoznati. Već dugo živim među ljudima.

Dobrica Ćosić piše da je ovo "razdoblje poraza naroda i pokušaja da se, oktobarskim prevratom taj proces poraza zaustavi, ali se to nije dogodilo". Dobrice, Dobrice, poljoprivredni tehničaru jedan, sve ovo vreme narod predvode tvoji sledbenici i đaci. Kao i od Tita, i njih pereš i ruke i obraz. Obraz se ne može oprati vodom, ruke mogu, ali uz malo sapuna. Njih nije vaspitavao Čiča u koga bi ti i danas pucao, već oni koji su đaci njegovih ubica. Zbog toga Srbi, umesto bistre vode, još uvek piju namerno zamućenu vodu.

Jelena Karleuša izjavila da se nova Cecina i nova Brenina pesma "S....e!". Drakče bakalin kaže: "Jeca hoće da nam kaže da su to "smrdljive" pesme. Možda i jesu, ne protivim se, ali ni njene pesme baš ne mirišu na ljubičicu, već su obučene u kožu od tvora".

Premijer Cvetkević kaže da ne raste broj nezaposlenih, već da se broj zapeslenih povećao za dve hiljade. A gladnih Srba, od rane zore, puni tramvaji i autobusi. I svaki se od njih u istok nada: tamo je fino, tamo su Rusi! A nekih je Srba poveća suma. Oni se potajno zapadu dive. Hteli bi kao istok da banče, ali i kao zapad da žive.

Dok je Novak Đoković pobeđivao, bilo mi ga je žao. Dugo nije napravio nijednu grešku, a na greškama se uči. Želeo sam da napravi nekoliko grešaka i da slete na zemlju i stane na svoje noge. A kad je protiv Federera, posle svake svoje greške počinjao da se smeje, odahnuo sam. Novak je pokazivao vrline srpske i u tom je porazu postao veliki šampion. Kad padaš, nije važno kako ustaješ, već kad ustaneš - kako ćeš dalje...

Neka ni Bog oprosti što pomeram srebreničke kosti, ali ne mogu više da slušam laži tužioca Vukčevića i ostalih šarlatana, koji tvrde da je to najveći zločin posle drugog svetskog rata. A zločini Britanaca nad Ircima, zločini Španaca nad Baskijcima, zločini komunista nad neistomišljenicima? I niko od Srba da digne glas protiv te laži, da zavapi kao Matija: Ima li iđe, iđe, iđe... ikoga, ikoga, ikoga?

Pažljivo oko može na mnogim ćoškovima da spazi maloletnice,našminkane kao matore, sa cigaretom u rukama, spremne da "usluže klijente", pod parolom "Pušila sam, uvlačila nisam". Zašto uz komunalnu policiju nije uvedena i komunalno-seksualna policija ("Otvoreni šlicevi", recimo), pa da spreče duvan,  drogu i prostituciju maloletnica.

Na Kosovu ništa novo. Stiže i priča o podeli. I to od onih koji su učestvovali u podeli, preko sindikata, svinjskih butkica za pihtije svim radnicima. Podržavaju ih oni koji ne znaju da se podela dedovine vrši samo među braćom i sestrama, a ne sa okupatorom!

Sačuvajte osmeh na svom licu, uprkos "osmehu Evrope" koji u nama izaziva poniženje.,

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane