Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Mlado meso

 

Milovan Brkić

 

 

U ponedeljak, 18. jula, rano ujutro temperatura je iznad 35 stepeni. Pakleno je. Vatra obuzima i moju dušu dok čitam pismo pristiglo na internet adresu lista.

"Kada sam čuo da je vršilac dužnosti direktora Fonda za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nebojša Malenković, u tom trenutku mi je bilo jasno da ovoj državi i ovom narodu nema pomoći! Staviti nekoga bez fakulteta, sa 22 godine života, bez dana radnog staža, koga niko nikada od građana nije birao, i ko u svojoj ulici nema ni pet  glasova, svaki komentar je suvišan. A još ga j..., .znate i sami već ko, Bojan Pajtić!"

Umorno tražim adresu Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Na sajtu lepo piše da je pomenuti gospodin zaista na čelu kapitalnog fonda, koji se puni novcem koji se iz budžeta Srbije prebacuje na račun Pokrajine Vojvodine. Sekretaricu ljubazno pitam da li je pomenuti gospodin mlađi čovek, ona potvrđuje, a na moje pitanje šta mu radi Pajtić, spustila je slušalicu.

Ali, tu nije kraj priči.

Pre tri godine pisao sam o momcima Bojana Pajtića. Tužbama se oglasio i student iz Bačke Palanke Đorđe Višekruna, tvrdeći da ne poznaje gospodina Pajtića. A Đoka je zaposlen, prema potvrdi od pre tri godine, u Fondu za kapitalna ulaganja AP Vojvodine kao koordinator za kapitalne projekte, sa tadašnjom platom od 55 hiljada dinara!

U zgradi Izvršnog veća Vojvodine gospodin Pajtić je priredio svom dečku Vladanu Varićaku izložbu maketiranih vozova. Usred  Novog Sada.

Promovisanje mladog mesa, odnosno nesvršenih studenata i studentkinja i njihovo postavljanje na značajna mesta u državnom aparatu i javnim službama započeo je Boris Tadić, dovodeći svoje učenike za savetnike, pomoćnike, za direktore javnih preduzeća. Pozadinski razlozi su toliko ophrvali srpskog diktatora Borisa Tadića da je, dok je bio ministar odbrane, za svoje pomoćnike koji treba da komuniciraju i komanduju generalima, postavljao obične dripce, neuke, primitivne, ali davanju dupeta sklone momke. Daj guzu i budu pomoćnik ministra odbrane, zamenik direktora sektora za javne nabavke Republičkog fonda za penziono i invalidsko osiguranje (Nikola Pandrc, o njemu je reč).

Ozbiljnim ljudima je zvučalo neverovatno da je predsednik Srbije za svog savetnika postavio Vuka Jeremića, kojem je bio profesor, a Vuk ga je savetovao iz kasarne, jer je bio na odsluženju vojnog roka!

Dati balavcima da raspolažu novcem koji se sakuplja od poreza koji plaćaju građani, i da olako spiskaju stotine miliona evra, zločinački je poduhvat, koji se mora, jednog dana, procesuirati.

Nekoliko stotina mladića i devojaka, sklonih promiskuitetu,  promovisano je u drmatore, u rukovodioce s najvišim stepenom poverenja i ovlašćenja. Nije ni čudo što smo dotakli dno života. Gmaz koji je odlučio da lepe guze svojih dečkića i devojčuraka stavi u fotelje, iz kojih se odlučuje o sudbini novca koji se ubira od građana, zaslužuje da bude izveden pred stroj.

Da podsetimo, unuk američkog milijardera Rokfelera nije mogao da postane ni pisar u dedinoj kompaniji, dok nije počeo da radi poslove od portira, liftboja, recepcionera, do kurira, pa tek po zasluzi je napredovao u službi. Vlasnici kompanija u razvijenim zemljama ne ostavljaju ih u nasledstvo svojoj nesposobnoj deci, već upravnom odboru u kojima su umni i sposobni ljudi, koju su, zajedno sa vlasnikom, stvarali kompaniju!

Branko Radujko je prvo postavljen za generalnog sekretara predsednika Srbije, a potom ga je predsednik postavio za generalnog direktora Telekoma Srbija.

Rim su, uostalom, uništile bahanalije.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane