Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Miško koji vozi

 

N. Vlahović

 

Kad čovek u Srbiji stekne nekakvu slavu, kad ga takvo nešto snađe, ne prođe dugo vremena, od te ljubavi ostane samo muka. Retki su oni koji su preživeli svoju slavu i ostali netaknuti od politike i drugih kurvanja.

Jedan mladi čovek, prozaičnog imena i prezimena, koga je u ovom vremenu zapalo da okusi taj čarobni poj miliona obožavatelja, počeo je svoj televizijski zanat kao vozač u emisiji "Keš taxi". Još ranije, bio je i vozač i čuvar u ambasadama Izraela i Amerike u Beogradu.

U Americi je prošao i neku obuku vožnje, pucnjave i ko zna čega još. Ali ga zanat Džemsa Bonda nije zanimao. Nije imao potrebnu visinu jer jedva viri iza volana.

Onda je ipak došao srećan preokret i njegov je zabavljački talenat dobio priliku na TV Prva, koja polako potapa Pink Titanik. Ukratko, tako je postao poznat i slavan i nije više bio nosilac prozaičnog imena i prezimena (Ivan Ivanović) nego je to dvoje postalo brend.

No, mali zabavljač ubrzo postaje važan transformator vladajuće ideologije zbog čega traje opšta trka među političarima ko će da gostuje kod ovog smešnog čoveka. U međuvremenu, on je iz nekog razloga počeo da biva sve više vulgaran (ironija je da ovo isto smeta promoterki najgore pornografije, Pinkovom posrnulom licu, Tatjani Vojtehovski).

Njegov takozvani stand by show počeo je ubrzo da liči na pozne dane pokojnog velikana srpske zajebancije, Milovana Ilića Minimaksa. I njega je režim Slobodana Miloševića toliko zajašio da su mu u goste dolazili i Arkan i arkanovci, a on je morao da priča vulgarne šovinističke viceve od kojih je, verovatno, i njemu bila muka.

Gde si, kralju, obraća se on u šali predsedniku Tadiću. Kao, kuražan je, šali se sa glavnim... Šali se on i sa Krkobabićima, sa Mrkonjićem, Ilićem i drugima, ali sve po propisu, ništa preko mere. Prekomeran je jedino kad pokazuje kako se rade one stvari. Kao da narod ne zna šta mu sve rade.

 Cirkus malog taksiste, čuvara i zabavljača, prikladan je opštoj sprdnji u koju se pretvorila ova država. I nije Ivan Ivanović uzrok toga nego posledica. On je dete iz radničke porodice i zna kako je na dnu i ne bi se vratio tamo. Napravio je ime šaleći se. Sad se drugi šale sa njim.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane