Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Još malo o evropskoj opštini Kovačica

Još malo o evropskoj opštini Kovačica

 

Oni znaju kako se relaksira

 

"Kako se vidovitom Krišanu ukazala milijarda dinara", Tabloid 235

 

 

Dovoljno je početi ovako: predsednik opštine električar Miroslav Krišan; zamenik predsednika opštine električar Laslo Vidač; predsednik skupštine električar Jan Puškar...

Kada je predsednik opštine počeo da gradi Relaks, počeo je u isto vreme da renovira i kuću svoje žene, koja u sebi ima više silikona od Jelene Karleuše, samo što su to platili građani Kovačice.

Na račun Relaksa ne samo da su urađeni građevinski radovi, nego je i kuća opremljena od keramičkih pločica do posuđa, čije je uzorke lično Marija Benka nosila gospođi Krišan na noge da bi izabrala crno belu kombinaciju, od tanjira do šolja za kafu.

Da sve bude pokriveno pobrinula se Ljiljana Žarić, koja je sve pokrila potrebnim papirima. Pošto su obe prethodno radile u kovačičkoj fabrici šećera, nije im ovo predstavljalo problem, jer su tamo odradile i veće mahinacije kada su pomogle da se proda za tri evra. Jarmila Ćendić vodi računa da sve slike kupljene za darovite učenike nose potpis Marije Hlavati-Krišan. Svaka poklonjena slika je slika dotične slikarke pa drugi mnogo bolji slikari nemaju nikakve šanse. Direktorka galerije, predsednikova prijateljica, takode reklamira gospođu Krišan, a za uzvrat njen muž preko noći dobija posao i počinje da rami slike na račun galerije i ubrzo postaje vlasnik velike zbirke slika, tako da sam počinje da organizuje izložbe, čak uspešnije od svoje žene, direktorke Marije Raspir.

Da sve bude pravno pokriveno tu je Duška Aleksić, sekretar skupštine koja za uzvrat postavlja muža, lečenog alkoholičara, prvo u komisiju za povraćaj zemljišta pa kada je pokupio dosta para prebacuje ga u birački odbor, a za ćerku koja studira i stanuje u Beogradu od opštine prikazivanjem lažnih karata naplaćuje putne troškove, valjda ćerki za džeparac.

I predsednik i Marija Benka nisu bez eparca. Tu je radnik Marije Benke koji pri registraciji firme otvoreno traži za načelnicu i predsednika neku kintu, a tek taksistima iz Beograda šta su radili. Sposoban je Renato Jonaš, pa mu zato predsednik i načelnica sve opraštaju...  (A.D)

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane